Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Νέα κριτήρια πρόσληψης για 1.200 ειδικούς φρουρούς Νέα κριτήρια και ειδική πριμοδότηση για όσους έχουν προϋπηρεσία στις Ενοπλες Δυνάμεις ως Επαγγελματίες Οπλίτες ή έχουν υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά, θεσπίζει υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Νέα κριτήρια και ειδική πριμοδότηση για όσους έχουν προϋπηρεσία στις Ενοπλες Δυνάμεις ως Επαγγελματίες Οπλίτες ή έχουν υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά, θεσπίζει υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Οι αλλαγές αυτές στα κριτήρια πρόσληψης και στις προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων είναι αναγκαίες, προκειμένου να βγει "στον αέρα" η προκήρυξη πρόσληψης 1.200 Ειδικών Φρουρών με πενταετή θητεία στην Ελληνική Αστυνομία. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την πρόσληψή τους στην ΕΛ. ΑΣ. Με βάση τον γενικό βαθμό απολυτηρίου λυκείου, τη γνώση ξένης γλώσσας, την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, την κατοχή άδειας ικανότητας οδηγού μοτοποδηλάτου ή μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου και την κατοχή πτυχίου δημόσιου ΙΕΚ ειδικότητας "Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας".

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
λετε να θελουν απαραιτητα αγγλικα;
Electrolisa

Δημοσίευση από Electrolisa »

Καποιος να βρει αυτο το ΦΕΚ παιδια...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Γιατι λετε να θελουν υποχρεοτικα αγγλικα; Το γραφει καπου?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

PETRAN έγραψε:Καλημερα. Η βεβαιωση ισχυει μονο για λιγες εβδομαδες μεχρι να καταθεσεις το κανονικο. Προσωπικη μου αποψη θα βγει μεσα αυγουστου κ κατι μου λεει για οριο ηλικιας 26. Μακαρι να πεσω εξω.

ΟΚ. Ευχαριστώ για την απάντηση... Μήπως ξέρεις και για να μπορούμε να δώσουμε για δίπλωμα λεωφορείου θα πρέπει να έχουμε το Γ κατηγορίας φορτηγό; Η μπορούμε από αυτοκίνητο να δώσουμε αμέσως για λεωφορείο;

Φίλε αν βάλουν όριο ηλικίας 26 θα κόψουν κόσμο και κοσμάκη... Τώρα γιατί να το κάνουν αυτό δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

ακυρο! Βασικα αυτο το εγραφε στο ιδιο φεκ π εγραφε και για τους πυροσβεστες 5ετιας και θυμαμαι τοτε πολλοι ρωτουσανε να μαθουν για το φορτηγο επειδη δεν το αναφερει.

Άρθρο 9

Κριτήρια πρόσληψης Ειδικών Φρουρών

Το πρώτο εδάφιο της παρ.6 του άρθρου 9 του ν.

2734/ 1999 (ΦΕΚ 161 Α΄), όπως αντικαταστάθηκε με την

παρ.1 του δεύτερου άρθρου του ν.3547/2007 (ΦΕΚ 67

Α΄), αντικαθίσταται ως εξής:

«Κριτήρια πρόσληψης αποτελούν ο γενικός βαθμός

απολυτηρίου Λυκείου, η γνώση ξένης γλώσσας, η εκπλή−

ρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση

ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των

Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά ή ως

εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης ή επαγγελματιών

οπλιτών, η κατοχή άδειας ικανότητας οδηγού μοτοπο−

δηλάτου ή μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου, η κατοχή πτυ−

χίου δημοσίου Ι. Ε. Κ. ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών

Ασφαλείας» και η υπαγωγή στις διατάξεις των εδαφίων

α΄ και ε΄ της παρ.1 του άρθρου 42 του ν.1481/1984 (ΦΕΚ

152 Α΄), ».

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Αρα δεν πιστευω να φαμε καμια ηττα και να μας ζητανε απαραιτητα αγγλικα; Αυτο το φεκ παντως ειναι 31 Μαρτιου, μηπως εχει βγει καποιο πιο προσφατο και περιλαμβανει αλλαγες?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:
PETRAN έγραψε:Καλημερα. Η βεβαιωση ισχυει μονο για λιγες εβδομαδες μεχρι να καταθεσεις το κανονικο. Προσωπικη μου αποψη θα βγει μεσα αυγουστου κ κατι μου λεει για οριο ηλικιας 26. Μακαρι να πεσω εξω.
ΟΚ. Ευχαριστώ για την απάντηση... Μήπως ξέρεις και για να μπορούμε να δώσουμε για δίπλωμα λεωφορείου θα πρέπει να έχουμε το Γ κατηγορίας φορτηγό; Η μπορούμε από αυτοκίνητο να δώσουμε αμέσως για λεωφορείο; Φίλε αν βάλουν όριο ηλικίας 26 θα κόψουν κόσμο και κοσμάκη... Τώρα γιατί να το κάνουν αυτό δεν ξέρω.
κάποιες φορές δεν υπάρχει λογική σε κάποια πράγματα...
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Ρε παιδια 600 ατομα στην πυροσβεστικη τα οποια τα μορια ειναι περιπου τα ιδια μορια με τους φρουρους και αμα ρωτισεις 600 ατομα αμα περασεις πυροσβεστικη και αστυνπμια που θα πας οι 500 θα σου πουνε πυροσβεστικη! Βαλτε τωρα και 280 ατομα στο λιμενικο αμεσως θα φυγουν τα χοντρα απολυτηρια, μαγκες η γνωμη μου ειναι οτι οι βασεις θα πεσουνε παρα πολυ! Εσεται υμαρ!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Σωστος
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

Τα ορια ηλικιας ειναι ηδη πολυ χαμηλα... Γενικα δεν νομιζω να παιζουν τετοια χαμηλα ορια ηλικιας για την αστυνομια σε αλλες χωρες... Βεβαια απο τη στιγμη που η ζητηση ειναι πολλαπλασια των προσφερομενων θεσεων, μπορουν να βαλουν οτι κριτηριο θελουν.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Πολυ απλα οσοι ειναι κατω των 25 θα αμοιβονται με λιγοτερα, θελουν να περασουν ενα σχεδιο που οσοι ειναι κατω των 25 να περνουν πιο λιγα. Τουλαχιστον κατι τετοιο ακουσα.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σωτηρης έγραψε: Πολυ απλα οσοι ειναι κατω των 25 θα αμοιβονται με λιγοτερα, θελουν να περασουν ενα σχεδιο που οσοι ειναι κατω των 25 να περνουν πιο λιγα. Τουλαχιστον κατι τετοιο ακουσα.
Μου φαίνεται για ράδιο αρβύλα αυτό.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Μακαρι να ειναι αλλα το κοβω πολυ πιθανο, μου το ειπε ο κολλητος μου που ειναι αστυφυλακας που το συζηταγε με κατι συναδελφους του και το παιδι ειναι πολυ σοβαρο και πληροφορημενος.(Δεν λεω οτι υσχιει κατι τετοιο προς το παρον αλλα μελλοντικα ειναι πολυ πιθανο να κανουν καποιες περικοπες σε αυτους που ειναι νεοι ηλικιακα.) Αυτη ηταν και η δικη του εξιγιση για το λιμενικο για το οριο ηλικιας αλλα και για την σχολη αστυφυλακων που και εκει το οριο το κανανε 26.
Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Καλησπέρα και από εμένα και καλή επιτυχία σε όλους. Αν και εγώ ανησυχώ για το ηλικιακό όριο της προκήρυξης -όπως ανησυχούσα και για τις προκηρύξεις του ΛΣ- θεωρώ ότι κάθε σώμα θέτει διαφορετικά κριτήρια και προϋποθέσεις συμμετοχής στις προκηρύξεις. Π. Χ. Στο λιμενικό για τους λιμενοφύλακες το όριο είναι 26, για τους αξιωματικούς 27 και για τους υπαξιωματικούς 28 για ΑΕΙ/ΤΕΙ και 26 για αποφοίτους λυκείου. Επίσης, για την πυροσβεστική το όριο είναι τα 29 έτη. Επομένως, θέλω να πιστεύω πως το όριο των 28 θα διατηρηθεί για την αστυνομία. Ας μην αγχωνόμαστε άδικα...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σωτηρης έγραψε: Μακαρι να ειναι αλλα το κοβω πολυ πιθανο, μου το ειπε ο κολλητος μου που ειναι αστυφυλακας που το συζηταγε με κατι συναδελφους του και το παιδι ειναι πολυ σοβαρο και πληροφορημενος.(Δεν λεω οτι υσχιει κατι τετοιο προς το παρον αλλα μελλοντικα ειναι πολυ πιθανο να κανουν καποιες περικοπες σε αυτους που ειναι νεοι ηλικιακα.) Αυτη ηταν και η δικη του εξιγιση για το λιμενικο για το οριο ηλικιας αλλα και για την σχολη αστυφυλακων που και εκει το οριο το κανανε 26.
Δεν ξέρω πάνω σε αυτό. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται... Αλλά όχι και απίθανο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης