BARACOUNDA έγραψε:πω ρε γκρεκο ολο την καταστροφη φερνεις καλα εσυ ακομα να μπεις Καπου... Ποσα μορια εχεις και δεν σε περνουν πουθενα;
εγω ηδη ειμαι στο δημοσιο... Γκε γκε... Μπαραγκουντοψαρο; Τα δικα σου μορια να μας πει για να γελασουμε...
εχω 22700 μορια ακριβως οκ! Λες να μιν μπω; Οχααχαχαχ εδω θα μπουν καποιοι και με 15000 με βισμα παντα... Εγω τουλαχιστον και τα μορια εχω και πολυ αθλητικος ειμαι 3 χρονια δ εθνικι επαιζα και δοκιμος ειδικων δυναμεων ημουν... Ε τοτε αφου εχεις μπει τι ασχολισαι με το φορουμ και μας πτοεις ολους; Θες να βαλεις κανα παιδι σου; Αντε εβγα στους δρομους να διαμαρτιριθεις και ασε εμας να ασχολουμαστε με τις προκυρηξης πανω απο ενα λαπτοπ εισαι ολη μερα...
Καλησπέρα! Έτρεξα λίγο πίσω στη συζήτησή σας μήπως βρώ κάτι σχετικά με το θέμα που με απασχολεί αλλά δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει κάποιος εδώ που στο στρατό είχε Ειδικότητα "Διοικητικός" και έκανε τα χαρτιά του στην Προκύρηξη για τους λιμενοφύλακεσ... Ευχαριστώ!
BARACOUNDA έγραψε:πω ρε γκρεκο ολο την καταστροφη φερνεις καλα εσυ ακομα να μπεις Καπου... Ποσα μορια εχεις και δεν σε περνουν πουθενα;
εγω ηδη ειμαι στο δημοσιο... Γκε γκε... Μπαραγκουντοψαρο; Τα δικα σου μορια να μας πει για να γελασουμε...
εχω 22700 μορια ακριβως οκ! Λες να μιν μπω; Οχααχαχαχ εδω θα μπουν καποιοι και με 15000 με βισμα παντα... Εγω τουλαχιστον και τα μορια εχω και πολυ αθλητικος ειμαι 3 χρονια δ εθνικι επαιζα και δοκιμος ειδικων δυναμεων ημουν... Ε τοτε αφου εχεις μπει τι ασχολισαι με το φορουμ και μας πτοεις ολους; Θες να βαλεις κανα παιδι σου; Αντε εβγα στους δρομους να διαμαρτιριθεις και ασε εμας να ασχολουμαστε με τις προκυρηξης πανω απο ενα λαπτοπ εισαι ολη μερα...
kai επειδη καποιοι εχουν και οικογενειες και ακομη δεν ξερουν αν θα παρουν μεταθεση αλλα και ποτε γι αυτο σκασε και μην μιλασ...
ΥΓ.1) Ανορθογραφος και λιμενικος δεν γινεται!
2) Με 15000 μορια δεν περναει κανεισ
3) Εαν μπεις και εσυ θα αναγκαστεις να βγεις στους δρομους με το νεο μισθολογιο. Για ψαξτο καλυτερα
4) Με αυτα την νοοτροπια εαν μπεις προσβαλεις την στολη αλλα και τα 10000000 ελληνες που θα σε πληρωνουν... Οχι αλλα απροσαρμοστα στο σωμα... Ημαρτον... Καλυτερα να μπει γυναικα στη θεση σου! Ο νοων νοειτω!
Sheldon έγραψε:Ξέρετε ποιοι είναι οι ευνοϊκοί όροι που ισχύουν για τις ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι κλπ) ;
Ευνοϊκοί όροι για πολύτεκνους σημαίνει μπαίνουν σαν ''Ειδική Κατηγορία'', με την κατάθεση των δικαιογητικών τους. Τι θέλετε; Κι άλλο; Σαν τι όρους αναζητάτε; Να μην κάνετε βάρδειες ας πούμε! Ρε, παιδιά, λίγο σεβασμός ΠΙΑ! Ελεος! Ελεος!
Εντάξει, και αυτή η ειδική κατηγορία τι πλεονεκτήματα έχει;
Sheldon έγραψε:Ξέρετε ποιοι είναι οι ευνοϊκοί όροι που ισχύουν για τις ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι κλπ) ;
Ευνοϊκοί όροι για πολύτεκνους σημαίνει μπαίνουν σαν ''Ειδική Κατηγορία'', με την κατάθεση των δικαιογητικών τους. Τι θέλετε; Κι άλλο; Σαν τι όρους αναζητάτε; Να μην κάνετε βάρδειες ας πούμε! Ρε, παιδιά, λίγο σεβασμός ΠΙΑ! Ελεος! Ελεος!
Εντάξει, και αυτή η ειδική κατηγορία τι πλεονεκτήματα έχει;
Greko, δεν θα είναι ο μόνος που θα προσβάλει 10.000.000 έλληνες που πληρώνουν. Δυστυχώς...
Η Ελλάδα έχει πάρα πολλούς δημόσιους, εκ των οποίων πάρα πολλοί δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Όσο κι αν φαίνεται άσχημο για να ορθοποδήσει η Ελλάδα έστω και λίγο, πρέπει να μειωθούν οι εργαζόμενοι. Ήδη έχουν γίνει περικοπές.
kai επειδη καποιοι εχουν και οικογενειες και ακομη δεν ξερουν αν θα παρουν μεταθεση αλλα και ποτε γι αυτο σκασε και μην μιλασ...
ΥΓ.1) Ανορθογραφος και λιμενικος δεν γινεται!
2) Με 15000 μορια δεν περναει κανεισ
3) Εαν μπεις και εσυ θα αναγκαστεις να βγεις στους δρομους με το νεο μισθολογιο. Για ψαξτο καλυτερα
4) Με αυτα την νοοτροπια εαν μπεις προσβαλεις την στολη αλλα και τα 10000000 ελληνες που θα σε πληρωνουν... Οχι αλλα απροσαρμοστα στο σωμα... Ημαρτον... Καλυτερα να μπει γυναικα στη θεση σου! Ο νοων νοειτω!
και αλλη γυναικα; Ποσες ποια για δουλεια πας η για να βρεις γκομενα στο λιμενικο... Και τι με νοιαζουν ρε φιλε οι μεταθεσεις των παλιων... Που σχεδον ολοι μα ολοι εχουν μπει με βυσμα; Ασε Μας ρε γρεκο αν δεν σου αρεσει ο μισθος και το δημοσιο γινει αγροτης μου μαθατε ολοι στα λεφτα και την καλη ζωη... Και γραφω γρηγορα για αυτο κανω λαθοι βασικα δεν με νοιαζει τι λεσ... Ας μπω και ας ειναι και του χρονου οσο για την στολη κοιτα να την τοιμας εσυ... Εγω την εχω τοιμησει αρκετα την ελλαδα ας κανει κατι και αυτη για μενα... Μην απαντησεις γιατι βαριεμαι να τσακωνομαι και μαλιστα σε υπολογιστη... Καλη συνταξη γκρεκο!
Sheldon έγραψε: Εντάξει, και αυτή η ειδική κατηγορία τι πλεονεκτήματα έχει;
ΔΩΡΕΑΝ PARKING...
Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό! Ό, τι κι αν ρωτάω με ειρωνεύεστε. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά, εξηγήστε μου το σοβαρά, όσο χαζή κι αν φαίνεται η ερώτησή μου.
Σορυ αλλά όοοοοολο το δημόσιο έχει γεμίσει με πολύτεκους και άτομα απο ειδικές κατηγορίες, εμείς τις γενικής κατηγορίας γιατί να μην έχουμε στον ήλιο μοιρα; Περσυ έκανα τα χαρτία μου σε 10 προκ για εποχικός υπάλληλος, με φουλ τα μόρια ανεργίας και καλούτσικους βαθμουσ... Ε περιττό να πώ τι πηρα.
τι να σου Εξηγήσουμε Ρε φιλε... Που δεν εχειs Διαβάσει Καν την Προκήρυξη... Δες Προηγούμενα Σου ποστ... Όπου Εψαχνεs για 2 βδομαδες την υλη των Γραπτών... Για τουσ λιμενοφύλακεs... Και Ενώ Σου απαντούσαμε... Πάλι Επέμενεs...
Sheldon έγραψε:Εντάξει, και αυτή η ειδική κατηγορία τι πλεονεκτήματα έχει;
ΔΩΡΕΑΝ PARKING...
Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό! Ό, τι κι αν ρωτάω με ειρωνεύεστε. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά, εξηγήστε μου το σοβαρά, όσο χαζή κι αν φαίνεται η ερώτησή μου.
cHrisAEN έγραψε:τι να σου Εξηγήσουμε Ρε φιλε... Που δεν εχειs Διαβάσει Καν την Προκήρυξη... Δες Προηγούμενα Σου ποστ... Όπου Εψαχνεs για 2 βδομαδες την υλη των Γραπτών... Για τους λιμενοφύλακεs... Και Ενώ Σου απαντούσαμε... Πάλι Επέμενεs...
Όχι και δυο βδομάδες ρε φίλε. Τώρα έχω διαβάσει την προκήρυξη. Δεν αναφέρει τίποτε για προνόμια των ειδικών κατηγοριών.
BARACOUNDA έγραψε:και αλλη γυναικα; Ποσες ποια για δουλεια πας η για να βρεις γκομενα στο λιμενικο... Και τι με νοιαζουν ρε φιλε οι μεταθεσεις των παλιων... Που σχεδον ολοι μα ολοι εχουν μπει με βυσμα; Ασε Μας ρε γρεκο αν δεν σου αρεσει ο μισθος και το δημοσιο γινει αγροτης μου μαθατε ολοι στα λεφτα και την καλη ζωη... Και γραφω γρηγορα για αυτο κανω λαθοι βασικα δεν με νοιαζει τι λεσ... Ας μπω και ας ειναι και του χρονου οσο για την στολη κοιτα να την τοιμας εσυ... Εγω την εχω τοιμησει αρκετα την ελλαδα ας κανει κατι και αυτη για μενα... Μην απαντησεις γιατι βαριεμαι να τσακωνομαι και μαλιστα σε υπολογιστη... Καλη συνταξη γκρεκο!
Αυτή η δικαιολογία κάθε φορά παραμένει ίδια. Δεν πρόκειτε για typo ή μικρά λαθάκια... Εσύ μας σούβλισες τα μάτια :P
cHrisAEN έγραψε:τι να σου Εξηγήσουμε Ρε φιλε... Που δεν εχειs Διαβάσει Καν την Προκήρυξη... Δες Προηγούμενα Σου ποστ... Όπου Εψαχνεs για 2 βδομαδες την υλη των Γραπτών... Για τους λιμενοφύλακεs... Και Ενώ Σου απαντούσαμε... Πάλι Επέμενεs...
Όχι και δυο βδομάδες ρε φίλε. Τώρα έχω διαβάσει την προκήρυξη. Δεν αναφέρει τίποτε για προνόμια των ειδικών κατηγοριών.
Πως γίνεται να έχεις 22.700 μόρια; Απολυτήριο 19+ έχεις ; Πόσες γλωσσες και θες να μπεις στο λιμενικό;