KAITH έγραψε:Ξερω τι εισαι DYK!
Ξέρω τι θα πείς!
Ότι είμαι μοναδικός!
Να σαι καλά!

KAITH έγραψε:Ξερω τι εισαι DYK!
D.Y.K έγραψε:KAITH έγραψε:Ξερω τι εισαι DYK!
Ξέρω τι θα πείς!
Ότι είμαι μοναδικός!
Να σαι καλά!![]()
anna.nikos έγραψε:Εκανε κανεις την υπευθυνη δηλωση για ποινικες διωξεις; Ποια ειναι η διαδικασια;
σφαγιδα απο κει; Τι ειναι αυτο?KAITH έγραψε:την εκανα εγω. Την κατεβασα απο το ιντερνετ και εγραψα το κειμενο που εχει στην προκυρηξη στην 2η σελιδα στο 6). Θελει υπογραφη μπροστα στον υπευθυνο του ΚΕΠ και σφραγιδα απο κειanna.nikos έγραψε:Εκανε κανεις την υπευθυνη δηλωση για ποινικες διωξεις; Ποια ειναι η διαδικασια;
KAITH έγραψε:anna.nikos έγραψε:Εκανε κανεις την υπευθυνη δηλωση για ποινικες διωξεις; Ποια ειναι η διαδικασια;
την εκανα εγω. Την κατεβασα απο το ιντερνετ και εγραψα το κειμενο που εχει στην προκυρηξη στην 2η σελιδα στο 6). Θελει υπογραφη μπροστα στον υπευθυνο του ΚΕΠ και σφραγιδα απο κει
ακριβως αυτο ειναι το κειμενο... ΣωστηKAITH έγραψε:Δηλωνω οτι δεν εχω καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
σφραγιδα απο το κεπ θα σας βαλουν αφου υπογραψετε μπροστα τους (γνησιο της υπογραφης)
PATY έγραψε:Ναι φιλε μου μεσολογγι 2/39
PATY έγραψε:Ναι φιλε μου μεσολογγι 2/39
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες