Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ρε παιδια καλησπερα, τελικα ε. Δ ποσα μορια δινουν; αν μπορει να μου ιπολογισει καποιος τα μορια γιατι το excel δεν μου λειτουργει
απολυτηριο λυκειου 11.7
Ειδεικες δυναμεις
διπλωμα μηχανης απεριοριστου
lower αγγλικα
διπλωμα αυτοκινιτου ερασιτεχνικο
απολυτηριο λυκειου 11.7
Ειδεικες δυναμεις
lower αγγλικα
διπλωμα αυτοκινιτου ερασιτεχνικο
Δημητρης Μ. έγραψε:Ρε παιδια καλησπερα, τελικα ε. Δ ποσα μορια δινουν; αν μπορει να μου υπολογισει καποιος τα μορια γιατι το excel δεν μου λειτουργει
απολυτηριο λυκειου 11.7
Ειδικες δυναμεις
lower αγγλικα
διπλωμα αυτοκινητου ερασιτεχνικο
Φιλε μου απο οσο ξερω και γω... 1170
500
300
100
100
500
300
100
100
Οσον αφορα τους πεζοναυτες οι σειρες που δεν παιρνουν τα μορια των ειδικων δυναμεων ηταν του 2008 οι σειρες του 2007 και πριν τα περνουν κανονικα τα μορια το λεω επειδη φιλοι μου πεζοναυτες της 07Δ εσσο πηραν κανονικα τα μορια στην προκυρηξη Ε. Φ του 2009.
Τωρα οσον αφορα τις σειρες του 2009 παιρνουν επισης κανονικα τα μορια.
Τωρα οσον αφορα τις σειρες του 2009 παιρνουν επισης κανονικα τα μορια.
Γεια σου κωστη τσακαλε. Περιμενουμε φιλε να βγει αφου πρωτα μας βγει η ψυχη. Ο μισθος ειναι γυρω στα 900-1000
Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω εγω που ειμαι 25 χρονων εως 28 χρονων Θα παιρνω τα μορια για τους 3τεκνους τα αδερφια μου ειναι 20 και 10 χρονων; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει σιγουρα αλλιως να παω σε καποιο αστ. Τμημα να ρωτησω!
Καλημέρα, συγνώμη για την ερώτηση αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το θέμα! Μηπώς ξέρει κάποιος να μου πει αν εκτός από την κατάθεση των δικαιολογητικών των υποψηφίων, την διεξαγωγή αγωνισμάτων και τις ψυχοσωματικές εξετάσεις, αν υπάρχουν και γραπτές εξετάσεις; Ευχαριστώ.
γιωργος έγραψε:Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω εγω που ειμαι 25 χρονων εως 28 χρονων Θα παιρνω τα μορια για τους 3τεκνους τα αδερφια μου ειναι 20 και 10 χρονων; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει σιγουρα αλλιως να παω σε καποιο αστ. Τμημα να ρωτησω!
Μπορείς επίσης να διαβάσεις προκήρυξη προηγουμένων ετών. Γράφει αναλυτικά.
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλημέρα, συγνώμη για την ερώτηση αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το θέμα! Μηπώς ξέρει κάποιος να μου πει αν εκτός από την κατάθεση των δικαιολογητικών των υποψηφίων, την διεξαγωγή αγωνισμάτων και τις ψυχοσωματικές εξετάσεις, αν υπάρχουν και γραπτές εξετάσεις; Ευχαριστώ.
Όχι, δεν υπάρχουν γραπτές εξετάσεις.
Καλημερα παιδια απο την κρητη. Να ρωτησω εγω που ειμαι απο τεε ανηκω στην β' κατηγορια; Με 2120 καλα ειμαι; Αλλα να μος πεις μονο αμα εχει ο 400ος 2000 κατι γινεται σωστα?
Τσακαλιαρη μου κρητικαρε απο την β θα παρουν μονο 100 ατομα και οχι 400...
Παιδια ας μου πει καποιος τα μορια μου γιατι το exel που εβαλε ο φιλος μου δεν μου δουλευει.
πτθχιο τεε 14 και 9/12
ειδικες δυναμεις
διπλωμα μυχανης
διπλωμα φορτηγου
τριτεκνος
και αν εχω ελπιδες. Ευχαριστω!
πτθχιο τεε 14 και 9/12
ειδικες δυναμεις
διπλωμα μυχανης
διπλωμα φορτηγου
τριτεκνος
και αν εχω ελπιδες. Ευχαριστω!
Ρε παιδια τι μου ειπανε οτι προκειτε να βαλουν 200 μορια στους παντρεμενους. ε οχι ρε παιδια. λετε να υπαρχουν πολοι παντρεμενοι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης