Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KatmanG4

Δημοσίευση από KatmanG4 »

Λογικα 8α πιασουν... Να ρωτισω κ εγω κατι... Ποσο περιπου πιστευεται οτι θα ειναι τα λιγοτερα μορια που μπορει καποιος να μπει αμυνας αεροδρομιων;
τρακας

Δημοσίευση από τρακας »

Φιλε εποπ εσυ γνωριζεις να μου πεις αν στην αμυνα αεροδρομιου θα πιασουν το πτυχιο?
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

τρακας έγραψε:Φιλε εποπ εσυ γνωριζεις να μου πεις αν στην αμυνα αεροδρομιου θα πιασουν το πτυχιο;
φιλε απο οσο γνωριζω θα μετρησει το πτυχιο
τρακας

Δημοσίευση από τρακας »

Γιατι φιλε εποπ λενε αρκετοι οτι δεν θα το μετρησουν και εχω ψιλοαγχωθει αυτο ειναι σιγουρο?
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

KatmanG4 έγραψε:Λογικα 8α πιασουν... Να ρωτισω κ εγω κατι... Ποσο περιπου πιστευεται οτι θα ειναι τα λιγοτερα μορια που μπορει καποιος να μπει αμυνας αεροδρομιων;
εκει πιστευω η βαση θα ειναι ψηλα γιατι ολοι αυτη την ειδικοτητα δηλωσαν
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

τρακας έγραψε:Γιατι φιλε εποπ λενε αρκετοι οτι δεν θα το μετρησουν και εχω ψιλοαγχωθει αυτο ειναι σιγουρο;
φιλε Οταν βγηκε η προκηρυξη κ επαιρνες τηλ κ ρωταγες Τι πρεπει να στειλω στην αρχη ελεγαν μονο οτι ζηταει τπτ παραπανω αλλα μετα ελεγαν βαλτε κ το πτυχιο αν εχετε κ πιστευω για να το ελεγαν οτι θα μετρηθει κ το ευχομαι
KatmanG4

Δημοσίευση από KatmanG4 »

επ. Οπ έγραψε:
KatmanG4 έγραψε:Λογικα 8α πιασουν... Να ρωτισω κ εγω κατι... Ποσο περιπου πιστευεται οτι θα ειναι τα λιγοτερα μορια που μπορει καποιος να μπει αμυνας αεροδρομιων;

δλδ πανω απο 450 μορια πιστευεις οτι θα ειναι η βαση; Γτ εγω γυρο στα 450 μαζευω κ το βλεπω πολυ χλομο εως απι8ανω να μπω!
trakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από trakas »

Οκ μακαρι αλλιως εγω εχω μονο την θητεια και την προυπηρεσια λες να ειναι αρκετα τα μορια δεν νομιζω
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

KatmanG4 έγραψε:
επ. Οπ έγραψε:

δλδ πανω απο 450 μορια πιστευεις οτι θα ειναι η βαση; Γτ εγω γυρο στα 450 μαζευω κ το βλεπω πολυ χλομο εως απι8ανω να μπω!
κοιτα δεν θελω να πω κατι με σιγουρια αλλα σκεψου ποσες αιτησεις εχουν γινει κ ποσοι εχουν κριθει καταλληλοι κ ποσοι απο αυτους εχουν παει οβα, ειδικες δυναμεις, πολυτεκνοι, αγγλικα κ γενικα ξενες γλωσσες. Θα δειξει αυριο μην αγχωνεσαι
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

trakas έγραψε:Οκ μακαρι αλλιως εγω εχω μονο την θητεια και την προυπηρεσια λες να ειναι αρκετα τα μορια δεν νομιζω
κ το χαρτι λυκειου εχεις
trakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από trakas »

Ε ποσο να πιασει και αυτο ενω αν μετρησουν το πτυχιο ειναι αρκετα μορια. Δες 200 μορια απο τιν προυπηρεσια 60 μορια απο την θητεια και οτι πιασει το απολυτηριο.
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

trakas έγραψε:Ε ποσο να πιασει και αυτο ενω αν μετρησουν το πτυχιο ειναι αρκετα μορια. Δες 200 μορια απο τιν προυπηρεσια 60 μορια απο την θητεια και οτι πιασει το απολυτηριο.
ποση προυπηρεσια ειχες κ εχεις 200 κ οχι 250 μορια;
trakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από trakas »

Ενα χρονο εκανα την θητεια μου στην αεροπορια. Το απολυτηριο ποσο πιανει;
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, Πως γίνεται να έχεις προυπηρεσία στην πολιτική ζωή σου ως Άμυνα Αεροδρομίων; Υπάρχει τέτοια δουλειά?
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

trakas έγραψε:Ενα χρονο εκανα την θητεια μου στην αεροπορια. Το απολυτηριο ποσο πιανει;
Ο Βαθμος που βγαζεις Χ10,5
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης