Οχι φιλε μου ο Παππους μου πολεμισε και τους δυο φασιμους μαυρο και κοκκινο και ηταν με τα πλευρα του ΕΑΟ - ΕΔΕΣ Προφανως και ηταν Ελληνας και οχι Γερμανος ή Ιταλος αλλα και ουτε Βουλγαρος... Ο Ελληνας δεν εχει αναγκη απο καμια τετοια ιδεολογια οπως ειναι του Ναζισμου ή του κομμουνισμού. Ο Ελληνισμος και το Πανελληνιο ειναι η ιδεολογια μου. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ηταν, ειναι δικαιωμα σου, αλλα και δικο μου δικαιωμα ειναι να μην πιστευω σε ποταμιους θεους για παραδειγμα...12θεϊστής έγραψε:Κυνηγέ και Legion καταλάβαμε, οι παππούδες σας ήταν ταγματασφαλίτες δηλαδή συνεργάτες των Ναζί, καταδότες και γερμανοτσολιάδες.
Χρυσή Αυγή
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Χρυσή Αυγή
ΣΤΑΛΙΝ : Οι ιδέες εινα ισχυροτερες απο τα οπλα Στον εχθρο μου δεν θα αφηνα ποτε Οπλα, γιατι να τον αφηνω να λοιπον να εχει ιδεες...
Με αυτους εχουμε να κανουμε... Αναλογα θα τους φερθουμε...
Με αυτους εχουμε να κανουμε... Αναλογα θα τους φερθουμε...
- KYNIGOSDK
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 98
Χρυσή Αυγή
Το επιπεδο σου ειναι τοσο χαμηλο που εκτος τις υβρεις που ειχες απευθυνη κατα των Ελληνων οταν τους αποκαλουσες πο... Γλυφτες τωρα περνας και σε προσωπικο επιπεδο με χαρακτηρισμους που ουτε ενας ανθελληνας δεν τις κανει12θεϊστής έγραψε:Κυνηγέ και Legion καταλάβαμε, οι παππούδες σας ήταν ταγματασφαλίτες δηλαδή συνεργάτες των Ναζί, καταδότες και γερμανοτσολιάδες.

Περαστικα σου

Χρυσή Αυγή
Κυνηγούλη, ή άσχετος είσαι ή 15χρονο. Και όσο για το ότι έφυγα και ξεβρώμισε η χώρα ένα θα σου πω. Την κατσαρίδα όταν την ακουμπήσεις θα πάει να κάνει μια βουτιά στα σκατά για να πλυθεί... Γκέγκε;KYNIGOSDK έγραψε:Το επιπεδο σου ειναι τοσο χαμηλο που εκτος τις υβρεις που ειχες απευθυνη κατα των Ελληνων οταν τους αποκαλουσες πο... Γλυφτες τωρα περνας και σε προσωπικο επιπεδο με χαρακτηρισμους που ουτε ενας ανθελληνας δεν τις κανει12θεϊστής έγραψε:Κυνηγέ και Legion καταλάβαμε, οι παππούδες σας ήταν ταγματασφαλίτες δηλαδή συνεργάτες των Ναζί, καταδότες και γερμανοτσολιάδες.Ευτηχως που ξεκουμπιστηκες απο την Ελλαδα και ξεβρωμισες την Χωρα γιατι τυποι σαν και εσενα μονο κακο μπορουν να κανουν σε αυτην την χωρα
Περαστικα σου
Χρυσή Αυγή
Παιδια; Ας ηρεμήσουμε λίγο. Ένα ριμαδοθέμα και μόνο είναι. Δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας. Άλλωστε όλες οι απόψεις είναι σεβαστές φτάνει να μην εισέρχεται σε προσωπικό επίπεδο. Εκεί χαλάει το πράγμα. Δεν θα αλλάξουμε τις απόψεις του καθενός.3-4 άτομα είμαστε που ποστάρουμε στο νήμα. Ας οργανωθούμε λίγο.Υ. Γ.12θειστη αντε να γίνεις και μέλος.
- KYNIGOSDK
Χρυσή Αυγή
Ακου προφεσορα τις ατακες σου εκει που σε παιρνει οκ; Ασε αυτα να τα λες στο εξωτερικο εκει μασανε και κριθαρι και τα πιστευουν12θεϊστής έγραψε:Κυνηγούλη, ή άσχετος είσαι ή 15χρονο. Και όσο για το ότι έφυγα και ξεβρώμισε η χώρα ένα θα σου πω. Την κατσαρίδα όταν την ακουμπήσεις θα πάει να κάνει μια βουτιά στα σκατά για να πλυθεί... Γκέγκε;KYNIGOSDK έγραψε:Το επιπεδο σου ειναι τοσο χαμηλο που εκτος τις υβρεις που ειχες απευθυνη κατα των Ελληνων οταν τους αποκαλουσες πο... Γλυφτες τωρα περνας και σε προσωπικο επιπεδο με χαρακτηρισμους που ουτε ενας ανθελληνας δεν τις κανει12θεϊστής έγραψε:Κυνηγέ και Legion καταλάβαμε, οι παππούδες σας ήταν ταγματασφαλίτες δηλαδή συνεργάτες των Ναζί, καταδότες και γερμανοτσολιάδες.Ευτηχως που ξεκουμπιστηκες απο την Ελλαδα και ξεβρωμισες την Χωρα γιατι τυποι σαν και εσενα μονο κακο μπορουν να κανουν σε αυτην την χωρα
Περαστικα σου

Οσο για το ποιος απο τους δυο μας ειναι μικρος στην ηλικια δεν παιζει ρολο αλλα στο μυαλο και στην καφριλα μπορει ανετα καποιος να το διαπιστωσει

- GreekGATE7
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Χρυσή Αυγή
KYNIGOSDK έγραψε:Το να εισαι αμορφωτος και αριστερουλης ειναι δικαιωμα σου... Το να βριζεις με τετοιο τροπο ομως ολους αυτους τους αμαχους που αυτο το δοσιλογο αριστερο γουρουνι κρεμασε δεν εχεις κανενα δικαιωμα... Μια παρακληση==βγαλε το Greek που εχεις βαλει στο αβαταρ σου γιατι το λερωνεις και βαλε ορφανο του μαρξ... Τωρα ανοιξε τα στραβα σου και μαθε τι εκανε στον Ελληνικο λαο αυτο το δοσιλογο γουρουνι που υποστηριζεις
Πρώτη φορά βλέπω "πατριώτη" να υποστηρίζει τους γερμανοτσολιάδες. Και δυστηχώς για εσένα (επειδη δεν θα μπορείς να με βρίζεις) δεν είμαι αριστερός. Στο χάλασα ε ; Τι να κάνουμε... Όσο για το ψεύτικο ανιστόριτο κείμενο που έβαλες, και ο πιο αφελής θα καταλάβαινε οτι λέει ακροδεξιές *****. Και άλλαξε το όνομά σου και βάλε "Απόγονος του ΧΙΤΛΕΡ-ανθέλληνας" ... Μια ζώη δοσίλογοι ρε φίλε και προδότες του ελληνικού λαού. Το τι είχαν τραβήξει οι Έλληνες απο τα καθάρματα που υποστηρίζεις δεν περιγράφεται. Πάντως συμφωνώ με τον Παναγιώταρο που είπε οτι ο Μελιγαλάς πρέπει να γίνει εθνική εορτή. Πρέπει να τιμήσουμε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που ξεπάστρεψε τους ρουφιάνους με τις κουκούλες, τους χαφιέδες, τους καταδότες των Ελλήνων, τους δοσίλογους. Και ο Κολοκοτρώνης τα ίδια έκανε. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"...
- GreekGATE7
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χρυσή Αυγή
Ρε φιλαράκι έχεις συγγενή στον ΕΔΕΣ και απο την άλλη υποστηρίζεις τους χιτοταγματασφαλήτες; Κρίμα.Legion έγραψε:Οχι φιλε μου ο Παππους μου πολεμισε και τους δυο φασιμους μαυρο και κοκκινο και ηταν με τα πλευρα του ΕΑΟ - ΕΔΕΣ Προφανως και ηταν Ελληνας και οχι Γερμανος ή Ιταλος αλλα και ουτε Βουλγαρος...
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 11
Χρυσή Αυγή
12Θειστή αγνόησε τις ***** που λένε εδώ μέσα τα ναζιστάκια και οι ταγματασφαλίτες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
GreekGATE7 έγραψε:Ρε φιλαράκι έχεις συγγενή στον ΕΔΕΣ και απο την άλλη υποστηρίζεις τους χιτοταγματασφαλήτες; Κρίμα.Legion έγραψε:Οχι φιλε μου ο Παππους μου πολεμισε και τους δυο φασιμους μαυρο και κοκκινο και ηταν με τα πλευρα του ΕΑΟ - ΕΔΕΣ Προφανως και ηταν Ελληνας και οχι Γερμανος ή Ιταλος αλλα και ουτε Βουλγαρος...
Kαμια σχεση, επρεπε να διαβασεις και τα υπολοιπα ποστ.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Terminator έγραψε:12Θειστή αγνόησε τις ***** που λένε εδώ μέσα τα ναζιστάκια και οι ταγματασφαλίτες.
Ναι ας τα αγνοησουμε ολα, θυματα της αριστερης προπαγανδας, το ψυχικο και πνευματικο δηλητηριο εχει εισελθει στο αιμα σας, Προτιματε το προλεταριατο, τον διεθνισμο, παρα τον Ελληνισμο και μετα με Υποβιβαζετε σε ναζι και φασιστα... Πως θεωρειται Ελληνα τον εαυτο σας οταν αποδεχεστε τον κομμουνισμο ή τον Ναζισμο; Αν αυτα ειναι επιχειρηματα σας εναντιον μου, πιστευω ειλικρινα οτι σε πολυ χαμηλο επιπεδο...
Ο ελληνικος εθνικισμος δεν εχει καμια σχεση με τον εθνικοσοσιαλισμο ή κομμουνισμο.
- GreekGATE7
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χρυσή Αυγή
Συμφωνώ απολύτως. Ο ελληνικός εθνικισμός που θεμελιώθηκε και απο τον μεγάλο Έλληνα Ίων Δραγούμη, δεν έχει καμία σχέση με εθνικοσοσιαλισμους-ναζισμους-φασισμους και άλλες ξενόφερτες *****. Ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ Έλληνας εθνικιστής οφείλει να είναι δημοκράτης. Αυτό όμως ορισμένοι άνθρωποι (βλέπε Χ. Α.) δεν το καταλαβαίνει ο εγκέφαλός τους και νομίζουν οτι είναι "πατριώτες" υποστηρίζοντας τους εχθρούς της Ελλάδας και φασιστικα δικτατορικά καθεστώτα.(δεν είμαι εθνικιστής)Legion έγραψε:
Ναι ας τα αγνοησουμε ολα, θυματα της αριστερης προπαγανδας, το ψυχικο και πνευματικο δηλητηριο εχει εισελθει στο αιμα σας, Προτιματε το προλεταριατο, τον διεθνισμο, παρα τον Ελληνισμο και μετα με Υποβιβαζετε σε ναζι και φασιστα... Πως θεωρειται Ελληνα τον εαυτο σας οταν αποδεχεστε τον κομμουνισμο ή τον Ναζισμο; Αν αυτα ειναι επιχειρηματα σας εναντιον μου, πιστευω ειλικρινα οτι σε πολυ χαμηλο επιπεδο...
Ο ελληνικος εθνικισμος δεν εχει καμια σχεση με τον εθνικοσοσιαλισμο ή κομμουνισμο.
- KYNIGOSDK
Χρυσή Αυγή
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις οτι εισαι ανιστορητος και τελειως ανιδεος μετα γεγονοτα που ελαβαν μερος στην πηγαδα του ΜελιγαλαGreekGATE7 έγραψε:KYNIGOSDK έγραψε:Το να εισαι αμορφωτος και αριστερουλης ειναι δικαιωμα σου... Το να βριζεις με τετοιο τροπο ομως ολους αυτους τους αμαχους που αυτο το δοσιλογο αριστερο γουρουνι κρεμασε δεν εχεις κανενα δικαιωμα... Μια παρακληση==βγαλε το Greek που εχεις βαλει στο αβαταρ σου γιατι το λερωνεις και βαλε ορφανο του μαρξ... Τωρα ανοιξε τα στραβα σου και μαθε τι εκανε στον Ελληνικο λαο αυτο το δοσιλογο γουρουνι που υποστηριζεις
Πρώτη φορά βλέπω "πατριώτη" να υποστηρίζει τους γερμανοτσολιάδες. Και δυστηχώς για εσένα (επειδη δεν θα μπορείς να με βρίζεις) δεν είμαι αριστερός. Στο χάλασα ε ; Τι να κάνουμε... Όσο για το ψεύτικο ανιστόριτο κείμενο που έβαλες, και ο πιο αφελής θα καταλάβαινε οτι λέει ακροδεξιές *****. Και άλλαξε το όνομά σου και βάλε "Απόγονος του ΧΙΤΛΕΡ-ανθέλληνας" ... Μια ζώη δοσίλογοι ρε φίλε και προδότες του ελληνικού λαού. Το τι είχαν τραβήξει οι Έλληνες απο τα καθάρματα που υποστηρίζεις δεν περιγράφεται. Πάντως συμφωνώ με τον Παναγιώταρο που είπε οτι ο Μελιγαλάς πρέπει να γίνει εθνική εορτή. Πρέπει να τιμήσουμε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που ξεπάστρεψε τους ρουφιάνους με τις κουκούλες, τους χαφιέδες, τους καταδότες των Ελλήνων, τους δοσίλογους. Και ο Κολοκοτρώνης τα ίδια έκανε. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"...

Τωρα πως γινεται να μην εισαι αριστερος και απο την αλλη να υποστηριζεις με τετοιο φανατισμο αυτο το δοσιλογο γουρουνι που ηθελε με το ετσι θελω να καθιερωση και να παραδωσει την πατριδα μας στους βρωμερους μπολσεβικους κατα τις οδηγιες βεβαια του πατερουλη σας Σταλιν εδω πραγματικα στην κωλοτουμπα ξεπερνας και καποιον προφεσορα εδω μεσα που κατα καιρους δινει ρεσιταλ αρλουμπας και ανοησιας

Ανοιξε τα γκαβα σου και μελετησε η αλλιως κατεβα μια βολτα στην περιοχη του Μελιγαλα και ρωτα τους κατοικους να σου πουν αν δεν πιστευεις τις μαρτυριες των κειμενων
Μονο που εκει αν πεις αυτες τις αρλουμπες που μου αναφερεις σε εμενα σε βλεπω για παραθερισμο στο κατ

- KYNIGOSDK
Χρυσή Αυγή
Τα ορφανα του μαρξ σε νεο παραληλημαTerminator έγραψε:12Θειστή αγνόησε τις ***** που λένε εδώ μέσα τα ναζιστάκια και οι ταγματασφαλίτες.

Χρυσή Αυγή
Πολύ σωστός! Αλλά που να καταλάβουν.GreekGATE7 έγραψε:Συμφωνώ απολύτως. Ο ελληνικός εθνικισμός που θεμελιώθηκε και απο τον μεγάλο Έλληνα Ίων Δραγούμη, δεν έχει καμία σχέση με εθνικοσοσιαλισμους-ναζισμους-φασισμους και άλλες ξενόφερτες *****. Ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ Έλληνας εθνικιστής οφείλει να είναι δημοκράτης. Αυτό όμως ορισμένοι άνθρωποι (βλέπε Χ. Α.) δεν το καταλαβαίνει ο εγκέφαλός τους και νομίζουν οτι είναι "πατριώτες" υποστηρίζοντας τους εχθρούς της Ελλάδας και φασιστικα δικτατορικά καθεστώτα.(δεν είμαι εθνικιστής)Legion έγραψε:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης