Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Δεν νοείται να λες ότι ως ΕΠΟΠ στις ειδικές Δυνάμεις περνάς σαν ειδικός φρουρός. Από τα 19 σου έχεις γ@μησει μέσες γόνατα αστραγάλους έχεις φάει τόση αϋπνία που ενώ είσαι 40 μοιάζεις 50χρονος ενδεχομένως έχεις καραφλιασει και έχεις γκριζαρει πριν την ώρα σου έχεις βγάλει πολύ καλύτερα λεφτά από τα ειδικοφρουρια που είναι εξίσου ΓΤΠ δεν λέω αλλά ο στρατός έχει μεταθέσεις και πολύ τρέξιμο και πρόωρη γήρανση από την φθορά που σου προσφέρει. Ότι δουλειά και να κάνεις αν τα βάζεις όλα στην άκρη και δεν είσαι σπάταλος θα βγάλεις λεφτά. Κάποιος ο οποίος ειναι Αθηναίος αξίζει να μπει ειδικός φρουρός παρόλο που δεν αξίζει και τόσο πολύ επειδή είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και όλα αυτά που πολλοί γνωρίζετε βαριέμαι να τα γράφω οι εκτός Αθηνών θα ***** Σταυρίσετε την ώρα και τη στιγμή που μπήκατε θα με θυμηθείτε. Αλλά ειλικρινά ο στρατός είναι η τελευταία και η έσχατη λύση εγώ προσωπικά ήμουν επιτυχών πέρσι στον στρατό και είπα να περιμένω άλλη μια χρονιά μπας και μπω κάπου αλλού πού είναι καλύτερα αλλά φέτος αν δεν μπω εδώ θα αναγκαστώ να πάω.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω 

επίσης δυκ. Είναι 17 απολυτήριο δόκιμος ειδικών δυνάμεων 600,300 πολύτεκνια,300 προφισενσι και 100 δίπλωμα αμαξιού.
Θα το δούμε παλικάρι, αν υπάρχει τέτοιος στην Β κατηγορία, γιατί συμπτωματικά όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα τα μισά από αυτά που λέτε δεν φαίνονται στους πίνακες και όλος τυχαίως εξαφανίζεστε από το φόρουμ.
Πάντως εγώ θεωρώ ότι δε θα μπει άτομο με πτυχίο. Ότι και να γίνει ένας με πτυχίο ανεβαίνει πολύ
Εγώ πιστεύω ο τελευταίος στους 60 που θα είναι β κατηγορία θα έχει 2450 μορια πιο κάτω δεν νομιζω
Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα πω την προσωπική μου γνώμη ως ένα άτομο που είναι στο σώμα και ήθελε να μπει.
Συμφωνώ με έναν που είχε πει μια άποψη "δεν αξίζει να μπεις ΕΦ". Εγώ θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Δεν αξίζει γενικά να μπεις! Κατ εμέ, αξίζει είτε είσαι Αθηναίος είτε μεγάλο βύσμα, προκειμένου να πάει σε κάποια καλή υπηρεσία ή να πας σε κανένα βυσματικο σκοπετο. Σε τρώνε τα μέτρα, σε τρώνε οι μεταγωγές που πολλές φορές τελειώνουν παραπάνω του 8ωρου (και μάλιστα μετά τις 12 το βράδυ!), συνεχόμενες υπηρεσίες και υπερωρίες που δεν πληρώνεσαι και το πρόγραμμα το μαθαίνεις μία πριν στη καλύτερη το μεσημέρι και αυτό αν δε προκύψουν αλλαγές μέχρι τις 12 το βράδυ! Και ευχαριστώ δε θα ακούσεις ποτέ, άσε που σου συμπεριφερονται πολλές φορές εκδικητικά... Τώρα όσο για τα "όποιος αγαπάει το σώμα δεν ασχολείται με τα προβλήματα". Προσωπικά μπήκα γιατί που μου άρεσε πολύ η ιδέα, αλλά όταν τα βλέπεις όλα μέσα από το χορό, εκεί αλλάζει το πράγμα. Χωρίς φυσικά να ξέρω τι επικρατεί μέσα. Ο καθένας φυσικά έχει διαφορετική άποψη και τα βλέπει αλλιώς. Η προσωπική μου γνώμη δεν αξίζει καθόλου η ΕΛ. ΑΣ και περιμένω αποτελέσματα δημοτικής ή νέα προκ δικαστικής. Αυτά...
Συμφωνώ με έναν που είχε πει μια άποψη "δεν αξίζει να μπεις ΕΦ". Εγώ θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Δεν αξίζει γενικά να μπεις! Κατ εμέ, αξίζει είτε είσαι Αθηναίος είτε μεγάλο βύσμα, προκειμένου να πάει σε κάποια καλή υπηρεσία ή να πας σε κανένα βυσματικο σκοπετο. Σε τρώνε τα μέτρα, σε τρώνε οι μεταγωγές που πολλές φορές τελειώνουν παραπάνω του 8ωρου (και μάλιστα μετά τις 12 το βράδυ!), συνεχόμενες υπηρεσίες και υπερωρίες που δεν πληρώνεσαι και το πρόγραμμα το μαθαίνεις μία πριν στη καλύτερη το μεσημέρι και αυτό αν δε προκύψουν αλλαγές μέχρι τις 12 το βράδυ! Και ευχαριστώ δε θα ακούσεις ποτέ, άσε που σου συμπεριφερονται πολλές φορές εκδικητικά... Τώρα όσο για τα "όποιος αγαπάει το σώμα δεν ασχολείται με τα προβλήματα". Προσωπικά μπήκα γιατί που μου άρεσε πολύ η ιδέα, αλλά όταν τα βλέπεις όλα μέσα από το χορό, εκεί αλλάζει το πράγμα. Χωρίς φυσικά να ξέρω τι επικρατεί μέσα. Ο καθένας φυσικά έχει διαφορετική άποψη και τα βλέπει αλλιώς. Η προσωπική μου γνώμη δεν αξίζει καθόλου η ΕΛ. ΑΣ και περιμένω αποτελέσματα δημοτικής ή νέα προκ δικαστικής. Αυτά...
Συμφωνώ σε πολλά, αλλά να σε ρωτήσω γιατί να σου πει κάποιος ευχαριστώ όταν εργάζεσαι; Πληρώνεσαι για να παρέχεις τις υπηρεσίες σου, μου φαίνεται μερικοί θα πρέπει να αναθεωρήσετε το σκεπτικό σας, δεν είναι δημόσιο τα ένστολα επαγγέλματα, να πας φίλε όπου θεωρείς εσύ καλύτερα αλλά η δικαστική μη ξεχνάς είναι νεοσύστατη υπηρεσία και εκεί πολύ σκοπετο θα φας, για δημοτική τα ίδια.Tshp7 έγραψε: Τρί Αύγ 20, 2024 5:34 pm Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα πω την προσωπική μου γνώμη ως ένα άτομο που είναι στο σώμα και ήθελε να μπει.
Μπορείς γενικά αν θέλεις να ψάξεις την τύχη σου και σε άλλες υπηρεσίες πλην τμήματος ή περιπολικού.
Εσύ προσπαθείς να σώσεις κόσμο αλλά όταν ο άλλος είναι 25 και κάτω και δυστυχώς το μυαλό δεν κόβει απλά θέλει να το παίξει γκόμενος με τη στολή στα 17χρονα και οι γυναίκες νομίζουν ότι επειδή είναι γυναίκες θα τις βάλουν σε γραφείο και θα τις κάνουν αέρα δυστυχώς δεν μπορούν να σωθούν. Εντάξει ούτως ή άλλως υπάρχει και η παραίτηση μωρέ απλά είναι κρίμα γιατί θα γίνει σαν την σειρά του 19 που έχουν φύγει από τα 1500 άτομα τα 500 και τούς οππι που έχουν μείνει 800 και άλλοι 300οι περιμένουν να περάσει 3 ετια να παραιτηθούν για να γλιτώσουν το πρόστιμο. Δυστυχώς αυτοί που είναι από επαρχία μπορεί να πιστεύουν ότι τους λέμε να μην κάνουν τα χαρτιά τους ή να μην πάνε για να μπούμε εμείς αλλά ειλικρινά παιδιά αν δεν έχει ο μπαμπάς-μαμά παππούς-γιαγια ή ο θείος Τζόνι από το αφστρελια κάνα ακίνητο θα μαζέψει η κοιλιά μέσα από την πείνα. Και για να προλάβω τον κάθε βλάκα που θα πετάξει την εξυπνάδα του δεν αντέχεις να κάνεις δεύτερη δουλειά επ αόριστον μετά από ένα σημείο βαράει πολύ άσχημα η αϋπνία. Κάποιοι θέλουν να κατεβάσουν και τις κοπέλες τους μαζί καλή τύχη σε αυτό και στο να κάνετε οικογένεια ενώ δεν ξέρετε καν αν θα επιβιώσετε. Είμαι μέσα στο σώμα από το 19 ο μόνος λόγος που κάθισα είναι γιατί είχα άτομο πού με έβαλε σε καλή υπηρεσία όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και επειδή ήμουν από Αθήνα μένω ακόμη με τούς γονείς μου και για να βάλω χρήματα στην άκρη δεν χαλάω απολύτως τίποτα. Αυτά από εμένα είθε ο Θεός να σας φωτίσει...
Ο φίλος από πάνω που θα κάνει για δικαστική και δημοτική να φανταστώ έχει συμπληρώσει 5ετια για να φύγει από το σώμα?
Φίλε δυστυχώς στο πρώτο σκέλος που αναφέρεις για όσους μπαίνουν και παριστάνουν τους γαμπρούς και για τις γυναίκες που στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν κάνουν τίποτα ξεκάθαρα φταίει το σύστημα.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 20, 2024 7:27 pm Εσύ προσπαθείς να σώσεις κόσμο αλλά όταν ο άλλος είναι 25 και κάτω και δυστυχώς το μυαλό δεν κόβει απλά θέλει να το παίξει γκόμενος με τη στολή στα 17χρονα και οι γυναίκες νομίζουν ότι επειδή είναι γυναίκες θα τις βάλουν σε γραφείο και θα τις κάνουν αέρα δυστυχώς δεν μπορούν να σωθούν. Εντάξει ούτως ή άλλως υπάρχει και η παραίτηση μωρέ απλά είναι κρίμα γιατί θα γίνει σαν την σειρά του 19 που έχουν φύγει από τα 1500 άτομα τα 500 και τούς οππι που έχουν μείνει 800 και άλλοι 300οι περιμένουν να περάσει 3 ετια να παραιτηθούν για να γλιτώσουν το πρόστιμο. Δυστυχώς αυτοί που είναι από επαρχία μπορεί να πιστεύουν ότι τους λέμε να μην κάνουν τα χαρτιά τους ή να μην πάνε για να μπούμε εμείς αλλά ειλικρινά παιδιά αν δεν έχει ο μπαμπάς-μαμά παππούς-γιαγια ή ο θείος Τζόνι από το αφστρελια κάνα ακίνητο θα μαζέψει η κοιλιά μέσα από την πείνα. Και για να προλάβω τον κάθε βλάκα που θα πετάξει την εξυπνάδα του δεν αντέχεις να κάνεις δεύτερη δουλειά επ αόριστον μετά από ένα σημείο βαράει πολύ άσχημα η αϋπνία. Κάποιοι θέλουν να κατεβάσουν και τις κοπέλες τους μαζί καλή τύχη σε αυτό και στο να κάνετε οικογένεια ενώ δεν ξέρετε καν αν θα επιβιώσετε. Είμαι μέσα στο σώμα από το 19 ο μόνος λόγος που κάθισα είναι γιατί είχα άτομο πού με έβαλε σε καλή υπηρεσία όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και επειδή ήμουν από Αθήνα μένω ακόμη με τούς γονείς μου και για να βάλω χρήματα στην άκρη δεν χαλάω απολύτως τίποτα. Αυτά από εμένα είθε ο Θεός να σας φωτίσει...
Θα έπρεπε να υπάρχει κάθε χρόνο αξιολόγηση με αυστηρά κριτήρια και ίσως μόνο τότε να ξεκαθαριζε λίγο το τοπίο.
Όσο για όσους μπαίνουν φταίνε που ακούνε και καλά γνωστούς να τους λένε θα σε φέρουμε σε 2 χρόνια στο τόπο κατοικίας σου και τρώνε στην μάπα την Αθήνα.
Υπάρχουν φρουροί ακόμα και αστυφύλακες που παλεύουν να πάνε στο τόπο τους αλλά το σύστημα μοριοδοτησης είναι κατ'εμε δεν είναι αντικειμενικό.
Τώρα με τις γυναίκες θα γίνει ακόμα χειρότερο που το ύψος κατέβηκε.
Μακάρι φίλε να πέσει πέλεκυς όπως έγινε στην δικαστική και στην εμοδε. Όποιος έχει τατουάζ σε εμφανή σημείο πούλο όποιος δεν βγάζει τα γελοία αθλήματα τής Ελλάς δρόμο αυστηρά. Όποιος δεν είναι στον προβλεπόμενο δείκτη μάζας σώματος πόδι να μην μπει κανένας μπουχεσας και ανάξιος για το σώμα. Μακάρι να είχε αθλήματα όπως αυτά που είχε το λιμενικό στην παρθενική προκήρυξη των Λιμενοφυλάκων το 19.100αρι σε 15,2μιλο σε δώδεκα λεπτά.10 έλξεις 40 κάμψεις και 40 κοιλιακούς. Και ας ήταν το όριο 30 βάλε και τα τατουάζ στα εμφανή σημεία εκεί να δείς κόψιμο που θα έπεφτε. Αλλά τα μπουχεσαρια και οι μαύρες ζώνες στα τσιμπούκια ούτε αυτά δεν μπορούν να βγάλουν.
όλοι αυτοί που ανέφερες παραπάνω θα μπουνΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 20, 2024 10:30 pm Μακάρι φίλε να πέσει πέλεκυς όπως έγινε στην δικαστική και στην εμοδε. Όποιος έχει τατουάζ σε εμφανή σημείο πούλο όποιος δεν βγάζει τα γελοία αθλήματα τής Ελλάς δρόμο αυστηρά. Όποιος δεν είναι στον προβλεπόμενο δείκτη μάζας σώματος πόδι να μην μπει κανένας μπουχεσας και ανάξιος για το σώμα. Μακάρι να είχε αθλήματα όπως αυτά που είχε το λιμενικό στην παρθενική προκήρυξη των Λιμενοφυλάκων το 19.100αρι σε 15,2μιλο σε δώδεκα λεπτά.10 έλξεις 40 κάμψεις και 40 κοιλιακούς. Και ας ήταν το όριο 30 βάλε και τα τατουάζ στα εμφανή σημεία εκεί να δείς κόψιμο που θα έπεφτε. Αλλά τα μπουχεσαρια και οι μαύρες ζώνες στα τσιμπούκια ούτε αυτά δεν μπορούν να βγάλουν.
Καλημέρα ! Έχετε μήπως εικόνα που θα κατανεμηθούν οι νέοι Ειδικοί Φρουροί μετά το πέρας της εκπαίδευσης ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες