εξαιρώντας την πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών συνθηκών... Γράφει το Άρθρο. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα! Άλλες κατηγορίες συμβασιούχων για παράδειγμα σε δήμους δεν θα δούνε ανανέωση η καινούργια σύμβαση. Αν είμαι λάθος να το πείτε
Ο Βορίδης εχει να κάνει με προσλήψεις στο υπουργείο εσωτερικών ότι εχει να κάνει με διοικητικό δλδ προσωπικό σε υπηρεσίες και δήμους. Δεν εχει σχέση με τα υπουργεία προστασία τους πολίτη ούτε πολιτικής προστασίας.
mikeangel έγραψε:εξαιρώντας την πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών συνθηκών... Γράφει το Άρθρο. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα! Άλλες κατηγορίες συμβασιούχων για παράδειγμα σε δήμους δεν θα δούνε ανανέωση η καινούργια σύμβαση. Αν είμαι λάθος να το πείτε
Προφανώς και εξαιρούνται οι εποχικοί πυροσβέστες ... Απρόβλεπτες και επείγουσες συνθήκες χαρακτηρίζεται αυτή η δουλειά.
Επίσης η 5ετια των εποχικών του 19 λήγει το 23 και της σειράς του 20 το 24.
Selby23 έγραψε:Ο Βορίδης εχει να κάνει με προσλήψεις στο υπουργείο εσωτερικών ότι εχει να κάνει με διοικητικό δλδ προσωπικό σε υπηρεσίες και δήμους.Δεν εχει σχέση με τα υπουργεία προστασία τους πολίτη ούτε πολιτικής προστασίας.
Ότι πιο άκυρο έχω διαβάσει για χρόνια... Τώρα...
Εννοεί όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου ... Όπως υπήρξε προβλέψει και για τους τακτικούς τώρα θα υπάρξει πρόβλεψη για τους έκτακτους.
Selby23 έγραψε:Ο Βορίδης εχει να κάνει με προσλήψεις στο υπουργείο εσωτερικών ότι εχει να κάνει με διοικητικό δλδ προσωπικό σε υπηρεσίες και δήμους.Δεν εχει σχέση με τα υπουργεία προστασία τους πολίτη ούτε πολιτικής προστασίας.
Εννοεί όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου ... Όπως υπήρξε προβλέψει και για τους τακτικούς τώρα θα υπάρξει πρόβλεψη για τους έκτακτους.
Ήθελα να ήξερα πραγματικά τι Επαγγέλλεσαι ; Στην ζωή σου με τι Ασχολείσαι; Τι εμπειρία εχεις και που ; Τι εχεις τελειώσει ;
Βρε ασχετοι κ οι δυοΔεν αφορα τους εποχικους πυροσβεστες αυτο.
Οι προσληψεις για θεσεις Μαχιμου προσωπικου θα καλυφθουν απ το προγραμμα αιγις 1.7 δις που εχει εγκριθει επι νικου χαρδαλια Που αφορα την ενισχυση της πολιτικης προστασιας με εναερια, οχηματα και εξοπλισμο.
Υπομονη θελει κ ολα θα δρομολογηθουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KYNHGOS την Παρ Σεπ 03, 2021 4:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήθελα να ήξερα πραγματικά τι Επαγγέλλεσαι ; Στην ζωή σου με τι Ασχολείσαι; Τι εμπειρία εχεις και που ; Τι εχεις τελειώσει ;
Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα δε χρειάζεται να ξέρεις ...
Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα δε χρειάζεται να ξέρεις ...
Άστο κατάλαβα αερολογία και παπατζολογια σπούδασες και το δουλεύεις και μετά γιατί εχεις και συναφή εμπειρία με το αντικείμενο.
Υπάρχει μεγαλύτερη αερολογια και παπατζολογια από αυτό που ξεστομίσες βρε Σελμπι;