Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Mathiou1995 έγραψε:ΤΙΤΟ αδελφέ μου διατυπώνεις την γνώμη σου τόσο χαλαρά και δίνεις την εντύπωση του άλλου ότι σου είπε ο υπουργός την πληροφορία για βάση 2360 με 2380 και κρίνεις και την πηγή του άλλου αλλά από την άλλη Ρωτάς το κάθε υποψήφιο γεμάτος περιέργεια για το τι πιστεύει για την βάση ή αν έχει κάποια πηγή... Αυτό που θέλω να σου πω είναι να είσαι πιο χαμηλών τόνων γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να εκτεθείς και δεν στο λέω με καμία ούτε με εγωισμό γιατί είσαι και άτομο μεγαλύτερο από εμενα ηλικιακά και πρέπει να σου απευθύνομαι με σεβασμό... Ωστόσο κράτα μικρό καλάθι γιατί αυτή την στιγμή δημιουργείς όνειρα σε παιδιά που μπορεί να μην πραγματωθουν και είναι άσχημο αυτό...

Εικόνα και όλο αυτό για συγγενικό πρόσωπο , ούτε καν για τον ίδιο. ΤΙΤΟ να ξες , εσύ με ανέστησες και εύχομαι να δικαιωθείς... Αλλά αν δεν είναι κάτι έγγυρο προτιμώ να το χωνεύω σιγά σιγά

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Mathiou1995 έγραψε:ΤΙΤΟ αδελφέ μου διατυπώνεις την γνώμη σου τόσο χαλαρά και δίνεις την εντύπωση του άλλου ότι σου είπε ο υπουργός την πληροφορία για βάση 2360 με 2380 και κρίνεις και την πηγή του άλλου αλλά από την άλλη Ρωτάς το κάθε υποψήφιο γεμάτος περιέργεια για το τι πιστεύει για την βάση ή αν έχει κάποια πηγή... Αυτό που θέλω να σου πω είναι να είσαι πιο χαμηλών τόνων γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να εκτεθείς και δεν στο λέω με καμία ούτε με εγωισμό γιατί είσαι και άτομο μεγαλύτερο από εμενα ηλικιακά και πρέπει να σου απευθύνομαι με σεβασμό... Ωστόσο κράτα μικρό καλάθι γιατί αυτή την στιγμή δημιουργείς όνειρα σε παιδιά που μπορεί να μην πραγματωθουν και είναι άσχημο αυτό...
έχεις δίκιο φίλε μου. Αλλά εάν σε αυτά που λέω βγω αληθινός?
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Μην λέμε τα ίδια ο κάθε ένας λέει ότι ακούει η ότι έχει μάθει είτε από πηγή σοβαρή είτε από πηγή νερού.. αρκετές συμβαδίζουν εδώ μέσα θα δείξει η πορεία παίδες λίγο έμεινε.. υπομονή.. αν γεννάει η γυναίκα σας να δω τι θα κάνετε
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

TITO έγραψε:
έχεις δίκιο φίλε μου. Αλλά εάν σε αυτά που λέω βγω αληθινός?

Φίλε ας μην μιλάμε στο σπίτι του κρεμασμένο για σκοινιά ... Αν θες να βοηθήσεις ψυχολογικά και ηθικά από τη καλή σου τη καρδιά κάντο , απλά με. κάτι έγγυρο...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

TITO αν βγεις σωστός θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη και μετά θα πάω να κάνω πάρτι με κοκορέτσια , κοντοσούβλια και σεφταλιές...
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Mathiou1995 έγραψε:TITO αν βγεις σωστός θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη και μετά θα πάω να κάνω πάρτι με κοκορέτσια , κοντοσούβλια και σεφταλιές...
πάνε ψώνισε. θα με καλέσεις?; Ποτό μπορεί να μην πίνω αλλά από αυτά που ειπες τα ρημαζω.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα.. κ ο Τίτο μίλησε για βάση κ εγώ από ότι μ είπε προχθές ποτέ ήταν μίλησα κ είπα αυτά π μ είπαν.. Κ αν δεν πέσουμε μέσα τι θα γίνει θα μας κρεμάστε; ούτος ή άλλος εις γνώσεις σας ζητάτε πληροφορίες παιδιά.. Κ ότι ξέρει ο κάθε ένας λέει.. το κατά πόσο αληθεύει κάνεις δεν το ξέρει.. Την αλήθεια θα την μάθουμε ότα βγουν οι πίνακες.. Δεν είμαστε παιδάκια.. αν βγούνε αληθινοί θα είμαστε οι γα μα τοι κ αν δεν πέσουμε μέσα θα μας φάτε
Ο. Π. Κ. Ε
Johny311
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Johny311 »

Το.2011 αυτος που ηταν στην 1200 θεση στη Α ποσα μορια ειχε ακριβώς;
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Johny311 έγραψε:Το.2011 αυτος που ηταν στην 1200 θεση στη Α ποσα μορια ειχε ακριβώς;
2300 στην 1200 θέση
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Johnny94 »

Τιτο φίλε ειχες κάποια πληροφόρηση για την βάση από κάποιο άτομο δικό σου; για 2300 2400;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αλήθεια είσαι σοβαρός τώρα;
Ο. Π. Κ. Ε
BILLY

Δημοσίευση από BILLY »

Από έγκυρη πηγή ανώτερο αξιωματικό από ΓΑΔΑ μου είπε και εμένα για βάση 2600. Δεν έδωσα σημασία άφησα να περάση μια μέρα και προσπάθησα με άλλη πηγή ανώτερο αξιωματικό να επιβεβαιώσω το 2600. Αυτός μου είπε αυτά είναι ***** η βάση είναι 2.500 και οι δύο μου έλεγαν ότι είναι έγκυρη. Συμπέρασμα... Κανένας δεν ξέρει τίποτα και το παίζουν όλοι έξυπνοι. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρωτάω φίλε Μην με Περνεις από τα Μούτρα γιατί εγραψε πριν ένα παλικάρι πως του ξανά αναπτέρωσε το ηθικό και δεν διάβασα όλα τα μνματα
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Johnny94 έγραψε:Τιτο φίλε ειχες κάποια πληροφόρηση για την βάση από κάποιο άτομο δικό σου; για 2300 2400;
παιδιά η πληροφόρηση είναι απλά μια πληροφόρηση. Δεν είναι πίνακας για να είναι γεγονός. Την πληροφορία λίγο πολύ όλοι την έχουμε. άλλος ποιος δύσκολα άλλος λίγο ποίο εύκολα. Η πληροφορίες μου δεν λένε για υψηλή βάση. Από εκεί και μετά άλλος μπορεί την 2400 να την θεωρεί υψηλή βάση και άλλος χαμηλή. Πάντως η εκτίμηση μου σε συνδιασμό με την πληροφορία που δέχτηκα είναι ότι η βάση θα είναι κάτω από 2400. Είναι κάτι το οποίο και ο Ξάνθος το λέει από την δική του πληροφορία και την εκτίμηση του.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μακάρι παιδιά να Μπούμε Όλοι όσοι το γουστάρουμε και το κεω μέσα από την καρδιά μου..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες