wolver έγραψε:Όσο περίεργο και αν ακούγεται , η αστυνομία μπήκε με πανελλήνιες με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Αλλά η ίδια παράταξη έκανε και τους ειδικούς φρουρούς
έβαλε το πασοκ κόσμο στον δημόσιο με το τσουβάλι
οι συνοριακοι έχουν ίδια εξέλιξη με τους ειδικούς φρουρούς;
Καλησπερα σας παιδια.. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. οταν τελειωνεις την σχολη σαν ειδικος φρουρος δηλωνεις μερος που θελεις να πας; αν εγω πχ θελω να παω σε ενα νησι ακομη κ μακρυα απο το σπιτι μου ειναι εφικτο να γινει; γιατι τα νησια πιανουν παραμεθωριο.. η οπως κ δηποτε θα πας αθηνα;
Για τους 10000 συνοριοφυλακες άκουσα ότι θα είναι Ευρωπαίοι και θα προστατεύουν τα συνορα της Ευρώπης επομένως και της Ελλάδος. Δεν θα είναι δηλαδή προκήρυξη του ελληνικού κράτους, τώρα αν θα έχει και λίγους Έλληνες δν τ ξέρω.
Μετά τις εκλογές η καινούργια κυβέρνηση θα ορκιστεί αμεσως ! Πόσο καιρό μετά υπολογίζεται να σκάσει για λιμενικό η ειδικούς φρουρούς ; Εγώ πιστεύω μέχρι Αύγουστο-Σεπρεμβη ίσως και νωρίτερα αλλά δεν θα αργήσει !
Δεν νομιζω ουτε καν και τον αυγουστο να βγει.. αν βγει αυτοδυναμη η νδ απο οτι διαβασα θα κανει καποια πραγματα και απο τις 9 αυγουστου θα κλεισει η βουλη για μινι διακοπες οπως το ειπαν.. οποτε αναμενουμε απο σεμπτεμβριο λογικα..