Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Παιδιά λίγο αλληλεγγύη μεταξύ μας... Δεν κερδίζει κανένας τίποτα απο τον άλλο στόχος είναι να βγεί κάποια στιγμή και να μπορούμε να κάνουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε τα χαρτιά μας... Πραγματικά δεν υπάρχει ουσία στα τελευταία POSTS ας το ξεχάσουμε και ας κοιτάμε τις εξελίξεις και ας κάνουμε μόνο ειρηνικές κουβέντες μεταξύ μας, έχουμε κοινό στόχο να μήν το ξεχνάμε αυτό, επίσεις και να βγεί δε σιμένει πώς θα μπούμε ότι και να έχουμε απο μόρια, διότι ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας λέει η επόμενη προκήρυξη... Και πάνω απο όλα όχι άγχος ότι ειναι να γίνει θα γίνει την υγεία μας πάνω απο όλα, μήν τρογώμαστε με τα ρούχα μας επειδή δεν έχουμε πληροφορίες... Επομένως κάνω έκλυση για ψυχραιμία και ειρηνική κουβέντα...
Επειδή είπατε κάτι για εμένα εγώ παιδεία έτσι μου είπαν έτσι σας είπα επίσης σας λέω ότι και πάλι δεν έχουμε ιδέα σχετικά με αυτο το θέμα... όταν θα το πουν ξεκάθαρα τότε θα πούμε ότι όντως δεν βγήκε κτλ κάντε υπομονή ποτέ δεν ξέρουμε επίσης κατα βάση προκηρύξεις γίνονται αρχές καλοκαίρι για να τους εχουν τον χειμώνα έτοιμους αν σας λέει και αυτο κάτι πάλι καλώς... μην ξεχνάτε ότι εχουν ανάγκη για άτομα και οι βάσεις από πανελλήνιες είναι στον θεό όποτε μην τρελένεστε είτε φέτος είτε του χρόνου όλα κομπλέ πάλι Δημήτρη ρε φίλε είναι για εσένα ονειρο και για αστυνομία για τα πάντα ξεκολα και άσε τα ψέματα πες ότι θέλεις να βολευτείς όπως όλοι μας και άσε τα δικα σου
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Λίγη ηρεμία δεν βλάπτει, παίδες. Α, και κάτι άλλο, τώρα το είδα, ένας User στις 7/4/2015, μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και με έβριζε. Σας έτυχε και σε εσάς?
dimitris mak έγραψε:Παμε παλι εχω μιλησει με πολλους εδω μεσα κατακαιρους, που λενε αυτο το πραγμα. Δεν ειναι ομως ετσι, γιατι πολλα παιδια εδω μεσα μπορει να μην τα καταφεραν απο πανελληνιες και απο τα 18 να περιμενουν. Πιο πολλα ψυχολογικα πιστευω εχει ενας 27 χρονος, γιατι αν δεν βγει προκηρυξη, καληνυχτα... ! Εγω δεν θελω να υπαρχει αντιμαχια με κανεναν εδω μεσα. Αλλα δεν γινεται να γραφει ο καθενας το μακρι του και το κοντο του για το τι θα κανουμε και γενικα συμβουλες οσοι ειμαστε κατω απο μια χ ηλικια. Καλος η κακος καποιοι το θελουμε απο παλια. Ουτε χρονια εχουμε μπροστα μας ουτε τπτ. Γιατι αν βγουν τωρα προκηρυξεις δεν μπουμε και ξαναβγουν σε 5 χρονια, παει χαθηκε το παραμυθι... Τωρα το αν θα δουλευουμε η αν θα σπουδαζουμε η δεν ξερω εγω τι αλλο, ειναι δικαιωμα μας...
ψυχολογικα δε μπορει να εχεις ουτε στα 20 ουτε 27 ουτε 30. ΔΕΝ τελειωνει η ζωη με τους εποπ. Ο καθενας κοιτα να κανει οτι καλυτερο. Απο εκει και περα ολα τα αλλα περισσευουν... Αντιμαχια δε γινεται. Ο συνομιληκος σου πιο πανω κλαυτηκε και εριξε πυρρα προς αλλους λες και του φταινε αλλοι.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Τελος παντων! Εγω θα προσπαθησω να μαθω οτι μπορω... Και θα σας το γραψω. Γιατι δεν με νοιαζει μονο η παρτη μου! Ολοι περναμε το ιδιο λουκι, απλα καποιες φορες νευριαζω που ακουω καποια πραγματα... Συγνωμη και απο εμενα!
Ποιοί όλοι εγώ δεν βλέπω κάτι...
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Αν μπειτε εποπ οσοι γραφετε εδω μεσα παει ο στρατος. Μας πηρανε τα σωβρακα οι τουρκοι.
ανωριμα 20 χρονα που μιλανε και δεν βγαζεις νοημα απο αυτα που γραφουνε. Κατακαημενε ελληνικε στρατε να ξερες τι γκαβακες θελουνε να ρθουνε μεσα για το χακι και την αρβυλα.
ανωριμα 20 χρονα που μιλανε και δεν βγαζεις νοημα απο αυτα που γραφουνε. Κατακαημενε ελληνικε στρατε να ξερες τι γκαβακες θελουνε να ρθουνε μεσα για το χακι και την αρβυλα.
Φιλαράκι για να πηγαίνεις εθελοντικά στους εθνοφύλακες και δε σε αφορα η εργασια σημαινει πως ισως δεν εχεις αναγκη οπως εμεις.DEAPZGEO έγραψε:cuervo αν δεν ξερεις δε θα μιλας, εξω μπορω να βγαλω πιο πολλα χρηματα απτα 800 που θα δινουν στους εποπ, και 2ον πηγαινω εθελοντικα με τους εθνοφυλακες σε διαφορες δραστηριοτητες οι οποιες ουτε μοριοδοτουντε ουτε πληρωνοντε και δεν εχω δει κανενα αλλο εφεδρο στην ηλικια μου να κανει παρομοια πραγματα μονο λιγους, οταν ομως βγει καμια προκηρυξη αμεσως εκει ολοι και 3ον και τελευταιο ενδιαφερομαι μονο γ στρατο γ καμια αλλη προκυρηξη!
Που θα βρεις 800? εσυ ρε φιλε; που ζεις και θα τα βγάλεις και με το παραπάνω?
Αυτα που λες τα λενε παιδάκια... παιδάκια που δεν εχουν οχι ένσημο αλλα μεροκάματα της ώρας κανει.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι δεν υπαρχουν νεα για πιθανες προσληψεις.. την ιδια αγωνια με εσας εχω κ απογοητευτηκα μολις το εμαθα
Εσυ εισαι σκλυραγωγιμενο αγόρι., έγραψε:Αν μπειτε εποπ οσοι γραφετε εδω μεσα παει ο στρατος. Μας πηρανε τα σωβρακα οι τουρκοι.
Δεν κανεις για εποπ!
Εισαι για ψηλά να μας κοιτάς!
Αν εχεις τοσο πολυ αναγκη πηγαινε και εσυ κανε μεροκαματα της ωρας! Καταρχας τοσο καιρο εσυ εσταζες χολη στο forum οτι δεν προκειτε να βγει τωρα εχεις αναγκη και κραζεις τους υπολοιπους?
DEAPZGEO έγραψε:Αν εχεις τοσο πολυ αναγκη πηγαινε και εσυ κανε μεροκαματα της ωρας! Καταρχας τοσο καιρο εσυ εσταζες χολη στο forum οτι δεν προκειτε να βγει τωρα εχεις αναγκη και κραζεις τους υπολοιπους;
σταματηστε να τυς απαντατε ρε παιδια. Τρολαρουν και θελουν καυγαδες ολοι τους. Φτιαχνει ο καθενας ενα προφιλ λεει οτι του ερθει και μας ***** το θεμα.
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
μαρια μαρακι έγραψε:απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι δεν υπαρχουν νεα για πιθανες προσληψεις. Την ιδια αγωνια με εσας εχω κ απογοητευτηκα μολις το εμαθα
Είτε κακά νέα ακούς είτε καλά... Μη πιστεύεις τίποτα.
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες