Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Ρε παιδιά κάτι θα βγει κάποια στιγμή! Δεν είναι δυνατόν να τον καταργήσουν από την στιγμή που είναι πιο οικονομικοί οι φρουροί!
Μακαρι ρε ζουπι αλλα βλεπεις πως κυλαει το πραγμα. Εδω ο κικιλιας οργωσε την Ελλαδα, παντου δεχτηκε παραπονα για υποστελεχωση, αλλα πιστευει πως θα καταφερει να μοιρασει τους 55000 εν υπηρεσια. Να δω πως θα πεισει το στελεχος που δουλευει 3 ωρες τη μερα στην ΟΕΠΤΑ και εχει φτιαξει τη ζωη του στην Αθηνα, να παει Ορεστιαδα μαζι με αλλους 2 και να βλεπουν το ρεπο μεσα απο μακαρονι. Αλλα και αυτος ξερει τι κανει, γιατι να επιβαρυνει τον οικονομικο απολογισμο του με προσληψεις οταν σε λιγους μηνες δε ξερει αν θα ειναι καν στην κυβερνηση; Αντ'αυτου κανει βολτες για τσαι και συμπαθεια
Έχουμε κανένα νέο; 

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/pote-tha-proslhfthei-nea-seira-eidikwn-froyrwn-epistolh-anagnwsth.html
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Τελειωσαν τα παραμυθια και αρχισαν τα παρακαλια απο οτι βλεπω.
Τα σχολια τραγικα στην πλειοψηφια και απο τις δυο "πλευρες" και κλασσικα εκτος θεματος.
υ. Γ Καλα αυτουνου που ανεφερε το "observer" στα σχολια πρεπει να του εχω δημιουργησει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Ε Δεα;
Τα σχολια τραγικα στην πλειοψηφια και απο τις δυο "πλευρες" και κλασσικα εκτος θεματος.
υ. Γ Καλα αυτουνου που ανεφερε το "observer" στα σχολια πρεπει να του εχω δημιουργησει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Ε Δεα;
Τα παρακάλια αγόρι που τα βλέπεις. Οι δύο πλευρές ποιες είναι; Τα ψυχολογικά σου τράβα να τα μοιραστείς με τους φίλους σου και άσε μας στην ησυχία μας.
ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23768&subid=2&pubid=64054401
Λοκι έγραψε:ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
Ευχαριστούμε φίλε, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατι εφημερίδα είναι, να πουλήσει θέλει.
Θελω και μπορώ !
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Αντε με το καλο! Αναμενουμε!
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ειδικα για εμας τους 86αρηδες που τρία χρόνια περιμένουμε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Παιδια να κραταμε μικρο καλαθι μην ενθουσιαστουμε παλι και την πατησουμε... 

Εάν και τώρα τελευταία πολλές υποσχέσεις ακούμε για την μείωση τις ανεργίας. Προγράμματα Voucher, υπόσχεση διαγωνισμού ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, σήμερα ακούσαμε και για τους Ειδικούς Φρουρούς και τους Λιμενοφύλακες. Δεν ξέρω αν είναι μόνο επικοινωνιακά τρικ για άλλους λόγους πολιτικούς. Το έθνος είναι η πλέον αναξιόπιστη εφημερίδα σε αυτά τα θέματα όπως η ιστορία έχει δείξει. Πάντως να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να δρομολογηθεί η προκήρυξη σύντομα. Ας κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά τουλάχιστον στην αρχή και υπομονή
Για να προσληφθεί νεα σειρά ΕΦ θα πρέπει να αρθεί το πάγωμα τον προσλήψεων που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο και να απορροφηθούν οι επιτυχόντες του 13. Του 14 δε μας ενδιαφέρει, μόνο του 13. Θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου καθώς τα παιδια περιμένουν λόγω του παγώματος κτλπ κτλπ...
Τον πρώτο σπαζοκλαμπάνια τον κάλυψα.
Ρε δε θα πάρει ρε ! Μόνο μετατάξεις, σας κοροιδεύουν ! Βάλανε γιαγιαδες στις φυλακές απο μετατάξεις, μεταταξεις, μεταταξεις
Κάλυψα και τον 2ο
Παρακαλώ τους διαχειριστές να μη σβήσουν το μήνυμα μου, καθώς είναι πρόβλεψη για μηνύματα που θα ακολουθήσουν απο τους συνήθεις μη ενδιαφερόμενους για την προκήρυξη ΕΦ. Τους κάλυψα εγώ δεν έχουν λόγο να λένε τα ίδια.
Θελω και μπορώ !
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 95
Μάλλον το "ΕΘΝΟΣ" είναι σπαζοκλαμπάνιας που κάθε τρεις μήνες γράφει ότι βγαίνει η προκύρηξη άμεσα και περιμένει το πράσινο φανάρι (των πεζών ή των αυτοκινήτων άραγε;) από το γενικό λογιστήριο.Dea_Lok έγραψε:Για να προσληφθεί νεα σειρά ΕΦ θα πρέπει να αρθεί το πάγωμα τον προσλήψεων που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο και να απορροφηθούν οι επιτυχόντες του 13. Του 14 δε μας ενδιαφέρει, μόνο του 13. Θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου καθώς τα παιδια περιμένουν λόγω του παγώματος κτλπ κτλπ...
Τον πρώτο σπαζοκλαμπάνια τον κάλυψα.Ρε δε θα πάρει ρε ! Μόνο μετατάξεις, σας κοροιδεύουν ! Βάλανε γιαγιαδες στις φυλακές απο μετατάξεις, μεταταξεις, μεταταξεις
Κάλυψα και τον 2ο
Παρακαλώ τους διαχειριστές να μη σβήσουν το μήνυμα μου, καθώς είναι πρόβλεψη για μηνύματα που θα ακολουθήσουν απο τους συνήθεις μη ενδιαφερόμενους για την προκήρυξη ΕΦ. Τους κάλυψα εγώ δεν έχουν λόγο να λένε τα ίδια.

Οι υπόλοιποι που εννοείς δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν βγει αξιόπιστοι και αληθινοί μέχρι τώρα ενημερώνοντας σωστά τους ενδιαφερόμενους

dea εισαι θεος σε ευχαριστουμε μαγκα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες