Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Μακαρι φιλε αλλα φαντασου σε 2μηνες να εχουμε προκ ποιος θα ξανα διαβασει το bloko; Γιατι να το Διακινδυνευση και να γραψει ανακριβιες?
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Εδω πριν 2 μηνες εγραφε οτι η κοπελα μου τρακαρε με τη μηχανη της διας κυνδυνευε να χασει το ποδι της ρε, και ειχε παθει ενα καταγμα ξερω γω.
Δεν βγαζει ακρη με το μπλοκο φιλε, το διαβαζω καθημερινα και ξερω
Δεν βγαζει ακρη με το μπλοκο φιλε, το διαβαζω καθημερινα και ξερω

Τι ειναι αυτο το μπλοκο ρε παιδια; Το ξερει η μανα του; Και εγω αν ψαξω μπορει να βρω σε αλλο μπλογκ να γραφουν για προσληψεις... Μην ψαρωνετε...
Γιατι δεν μας λεει ποιες ειναι οι αρμοδιως υπευθυνες πηγες. Γελαω με τον καθε μα#$%κα που γραφει μια ηλιθιοτητα επειδη πηρε τηλεφωνο εναν τυχαρπαστο γνωστο του στο υπουργειο που του ειπε το αυτονοητο... Οτι εδω δυσκολα πηρανε 500 υπαξ θα παρουνε 2000 φρουρους; Αλλο 2000 φρουροι αλλο 500... "αρμοδιως υπευθυνες πηγες" κ μα#$%κιες! Οι σοβαρες πληροφοριες σου λενε πηρα τηλ τον ταδε και μου ειπε αυτο! Μην ψαρωνετε μαγκες εδω ο τσακας παιρνει εδω και δυο χρονια την παναθα!
LEW. έγραψε:Γιατι δεν μας λεει ποιες ειναι οι αρμοδιως υπευθυνες πηγες. Γελαω με τον καθε μα#$%κα που γραφει μια ηλιθιοτητα επειδη πηρε τηλεφωνο εναν τυχαρπαστο γνωστο του στο υπουργειο που του ειπε το αυτονοητο... Οτι εδω δυσκολα πηρανε 500 υπαξ θα παρουνε 2000 φρουρους; Αλλο 2000 φρουροι αλλο 500... "αρμοδιως υπευθυνες πηγες" κ μα#$%κιες! Οι σοβαρες πληροφοριες σου λενε πηρα τηλ τον ταδε και μου ειπε αυτο! Μην ψαρωνετε μαγκες εδω ο τσακας παιρνει εδω και δυο χρονια την παναθα!
χαχαχα εισαι αρχηγος κολητε...

Παιδια μην απελπιζεστε το 2010 περιμενε κανενας οτι θα παρει η το 2011; Μην τρελαθουμε θα ξαναπαρει απλα μακαρι να παρει πριν αλαξει ο χρονος για Να μπορουν και οι 84ριδες να κανουν χαρτια
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Εννοεις τους 85αρηδες, γι αυτους τελευταια χρονια ειναι η φετινη
Οχι τους 84ριδες οι 85ριδες εχουν και του χρονου δικαιωμα

Αυτό το ''σύντομα στα επόμενα χρόνια'' μας έστειλε αδιάβαστους ρε φίλε!
Καλη η πληροφορια αλλα αν ειναι να βγει τον Νοεμβριο η προκηρυξη πρεπει μεχρι τοτε να εχει ακουστει κατιef έγραψε:Γεια σας παιδια Ειμαι ειδικος φρουρος κ σας καταλαβαινω γιατι Την αγωνια που εχετε τωρα εσεις την ειχα κ εγω πριν καποια χρονια, πρωτα απολα θελω να σας πω κουραγιο κ υπομονη. Εχω μια θετικη πληροφορια κ ευχομαι να μην διαψευστω. Ακουσα λοιπον απο συναδελφο που ειναι οδηγος σε εναν μεγαλο (δεν λεω σε τι αξιωμα η ονομα για ευνοητους λογους) οτι θα βγει προκ. Για 1200 ε. Φ. Τον Νοεμβρη, ασχετο με αυτο, Ακομα κ να μη βγει τελικα φετος Η προκ. Ολοι μεσα στο σωμα λενε οτι σιγουρα θα βγαλει μεσα στο επομενο ετος γιατι υπαρχουν κονδυλια απο την Ευρωπη για προσληψεις στα σωματα ασφαλειας μεχρι το 2015. Ελπιζω να βοηθησα, ευχομαι τα καλυτερα, Καλη τυχη σε ολους.
Σημερα στις ειδησεις ειπαν οτι αποφασιστηκε σε εκτακτη συνεδριαση με αποφαση του σαμαρα να φτιαχτουν κεντρα κ στα νησια για να αποφυγουν την εισροη απο συρια λογω πολεμου. Εγω με το φτωχο μου μυαλο κ λογικη ρωταω πως θα επανδρωθουν ρε παιδια; Τι γινεται επιτελους; 

Κοσμο χρειαζεται σιγουρα μεσα! Τωρα αν παρει ειναι αλλο θεμα... Παντως να ξερετε οτι θα φυγουν παρα πολυ με συνταξη φετο! Πριν 2013!
Ναι αλλα ειναι και 55.000 συμφωνα με τον κυριο δενδια μας... Τωρα αν οι 40.000 ειναι στην αθηνα αυτο ειναι αλλο θεμα...
Ναι ειναι 55000 κ παλι εχουμε ελλειψεις... Κ σε μερικα μερη δεν υπαρχει καν αστυνομευση... Πχ επαρχια... Δεν σχολιαζω καν αυτους που κ καλα θα εφευγαν απο τα δημοσια προσωπα. Οχι μονο εφυγαν αλλα πηραν 6μηνη παραταση κ μερικοι εφυγαν απ τα τμηματα κ πηγαν κ αυτοι σε νεους βουλευτες... Λογικο να λεει οτι ειναι υπεραριθμοι αφου ειναι η τροικα εδω τι θα πει... Γκρινιαζουν για το δημοσιο αυτοι...
Τι εννοει οταν λεει 700 θεσεις δυδακτικου προσωπικου στην ΕΛΑΣ; http://www.inews.gr/203/4400-proslipseis-sto-dimosio.htm
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες