Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Μακαρι φιλε αλλα φαντασου σε 2μηνες να εχουμε προκ ποιος θα ξανα διαβασει το bloko; Γιατι να το Διακινδυνευση και να γραψει ανακριβιες?
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Εδω πριν 2 μηνες εγραφε οτι η κοπελα μου τρακαρε με τη μηχανη της διας κυνδυνευε να χασει το ποδι της ρε, και ειχε παθει ενα καταγμα ξερω γω.
Δεν βγαζει ακρη με το μπλοκο φιλε, το διαβαζω καθημερινα και ξερω Εικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Τι ειναι αυτο το μπλοκο ρε παιδια; Το ξερει η μανα του; Και εγω αν ψαξω μπορει να βρω σε αλλο μπλογκ να γραφουν για προσληψεις... Μην ψαρωνετε...
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από LEW. »

Γιατι δεν μας λεει ποιες ειναι οι αρμοδιως υπευθυνες πηγες. Γελαω με τον καθε μα#$%κα που γραφει μια ηλιθιοτητα επειδη πηρε τηλεφωνο εναν τυχαρπαστο γνωστο του στο υπουργειο που του ειπε το αυτονοητο... Οτι εδω δυσκολα πηρανε 500 υπαξ θα παρουνε 2000 φρουρους; Αλλο 2000 φρουροι αλλο 500... "αρμοδιως υπευθυνες πηγες" κ μα#$%κιες! Οι σοβαρες πληροφοριες σου λενε πηρα τηλ τον ταδε και μου ειπε αυτο! Μην ψαρωνετε μαγκες εδω ο τσακας παιρνει εδω και δυο χρονια την παναθα!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

LEW. έγραψε:Γιατι δεν μας λεει ποιες ειναι οι αρμοδιως υπευθυνες πηγες. Γελαω με τον καθε μα#$%κα που γραφει μια ηλιθιοτητα επειδη πηρε τηλεφωνο εναν τυχαρπαστο γνωστο του στο υπουργειο που του ειπε το αυτονοητο... Οτι εδω δυσκολα πηρανε 500 υπαξ θα παρουνε 2000 φρουρους; Αλλο 2000 φρουροι αλλο 500... "αρμοδιως υπευθυνες πηγες" κ μα#$%κιες! Οι σοβαρες πληροφοριες σου λενε πηρα τηλ τον ταδε και μου ειπε αυτο! Μην ψαρωνετε μαγκες εδω ο τσακας παιρνει εδω και δυο χρονια την παναθα!

χαχαχα εισαι αρχηγος κολητε... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Παιδια μην απελπιζεστε το 2010 περιμενε κανενας οτι θα παρει η το 2011; Μην τρελαθουμε θα ξαναπαρει απλα μακαρι να παρει πριν αλαξει ο χρονος για Να μπορουν και οι 84ριδες να κανουν χαρτια
internetikos7
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από internetikos7 »

Εννοεις τους 85αρηδες, γι αυτους τελευταια χρονια ειναι η φετινη
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Οχι τους 84ριδες οι 85ριδες εχουν και του χρονου δικαιωμαΕικόνα
Dimi

Δημοσίευση από Dimi »

Αυτό το ''σύντομα στα επόμενα χρόνια'' μας έστειλε αδιάβαστους ρε φίλε!
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

ef έγραψε:Γεια σας παιδια Ειμαι ειδικος φρουρος κ σας καταλαβαινω γιατι Την αγωνια που εχετε τωρα εσεις την ειχα κ εγω πριν καποια χρονια, πρωτα απολα θελω να σας πω κουραγιο κ υπομονη. Εχω μια θετικη πληροφορια κ ευχομαι να μην διαψευστω. Ακουσα λοιπον απο συναδελφο που ειναι οδηγος σε εναν μεγαλο (δεν λεω σε τι αξιωμα η ονομα για ευνοητους λογους) οτι θα βγει προκ. Για 1200 ε. Φ. Τον Νοεμβρη, ασχετο με αυτο, Ακομα κ να μη βγει τελικα φετος Η προκ. Ολοι μεσα στο σωμα λενε οτι σιγουρα θα βγαλει μεσα στο επομενο ετος γιατι υπαρχουν κονδυλια απο την Ευρωπη για προσληψεις στα σωματα ασφαλειας μεχρι το 2015. Ελπιζω να βοηθησα, ευχομαι τα καλυτερα, Καλη τυχη σε ολους.
Καλη η πληροφορια αλλα αν ειναι να βγει τον Νοεμβριο η προκηρυξη πρεπει μεχρι τοτε να εχει ακουστει κατι

Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

Σημερα στις ειδησεις ειπαν οτι αποφασιστηκε σε εκτακτη συνεδριαση με αποφαση του σαμαρα να φτιαχτουν κεντρα κ στα νησια για να αποφυγουν την εισροη απο συρια λογω πολεμου. Εγω με το φτωχο μου μυαλο κ λογικη ρωταω πως θα επανδρωθουν ρε παιδια; Τι γινεται επιτελους; Εικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Κοσμο χρειαζεται σιγουρα μεσα! Τωρα αν παρει ειναι αλλο θεμα... Παντως να ξερετε οτι θα φυγουν παρα πολυ με συνταξη φετο! Πριν 2013!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Ναι αλλα ειναι και 55.000 συμφωνα με τον κυριο δενδια μας... Τωρα αν οι 40.000 ειναι στην αθηνα αυτο ειναι αλλο θεμα...
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

Ναι ειναι 55000 κ παλι εχουμε ελλειψεις... Κ σε μερικα μερη δεν υπαρχει καν αστυνομευση... Πχ επαρχια... Δεν σχολιαζω καν αυτους που κ καλα θα εφευγαν απο τα δημοσια προσωπα. Οχι μονο εφυγαν αλλα πηραν 6μηνη παραταση κ μερικοι εφυγαν απ τα τμηματα κ πηγαν κ αυτοι σε νεους βουλευτες... Λογικο να λεει οτι ειναι υπεραριθμοι αφου ειναι η τροικα εδω τι θα πει... Γκρινιαζουν για το δημοσιο αυτοι...
faber

Δημοσίευση από faber »

Τι εννοει οταν λεει 700 θεσεις δυδακτικου προσωπικου στην ΕΛΑΣ; http://www.inews.gr/203/4400-proslipseis-sto-dimosio.htm
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες