Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δήμητρα

Δημοσίευση από Δήμητρα »

Παιδια καλησπερα με 2641 μορια στην β κατηγορια λετε να εχω καποιες ελπιδες;
ευχαριστω.
οποιος μπορει ας απαντησει.
Valadis

Δημοσίευση από Valadis »

Δήμητρα έγραψε: Παιδια καλησπερα με 2641 μορια στην β κατηγορια λετε να εχω καποιες ελπιδες; Ευχαριστω. Οποιος μπορει ας απαντησει.
έχεις ελπίδες δημητρα. Σίγουρο δν είναι τίποτα αλλά πιστεύω πως έχεις αρκετές.
loop

Δημοσίευση από loop »

Καλημερα,

ξερετε εαν οι πεζοναυτες παιρνουν τα μορια των ειδικων δυναμεων;
γιατι κατι ειχε αλλαχει τους τελευταιους μηνες
ευχαριστω

Β' ΜΚ

Δημοσίευση από Β' ΜΚ »

Η σειρα που μπηκε το νοεμβριο του 2009 παιρνει σιγουρα μορια ειδικων δυναμεων οι προϊγουμενες σειρες για 2 χρονια πριν μιλαμε δε τα παιρνουν επειδη τοτε δεν ανηκαν στην δ. ε. δ.
loop

Δημοσίευση από loop »

Φιλε μου αυτο που λες το βασιζεις καπου, εχει καποιον που τα πηρε ι οχι σε παρομοια προκυρηξη; Η απλα το εχεις ακουσει γιατι κ μεις ειχαμε ακουσει πολλα μες το στρατοπεδο

ninos

Δημοσίευση από ninos »

Φιλε Valanti315 Πολυ καλος ο πινακας του Exel αλλα εχει λαθη απο τι ξερω στα μορια.

Ειδικες δυναμεις εχουν 400 οχι 500

Διπλωμα μηχανης ανεφ κυβισμου 200 οχι 300

elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

nino εδώ και μία εβδομάδα βγήκε ΦΕΚ που τροποποιεί τα μόρια σε αυτές τις κατηγορίες. Είναι σωστά στο Excel που έφτιαξε το παλικάρι.
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

loop έγραψε:Φιλε μου αυτο που λες το βασιζεις καπου, εχει καποιον που τα πηρε ι οχι σε παρομοια προκυρηξη; Η απλα το εχεις ακουσει γιατι κ μεις ειχαμε ακουσει πολλα μες το στρατοπεδο

Loop τα πράγματα είναι περιεργα με τους πεζοναύτες και εγω ξέρω πως κάποιες σειρές περνουν τα μόρια και κάποιες όχι, πάρε ενα τηλέφωνο στην στρατολογία σου να σου απαντήσει υπεύθυνα εαν πέρνεις τα μόρια ή όχι.
ΕΔΩ μπορείς να βρείς όλα τα στρατολογικά γραφεία της χώρας.
ντημις

Δημοσίευση από ντημις »

Παιδια ξερει κανεις σιγουρα αν η βαση ειναι παραπανω απο 2100-2200; Στην α'. Ειμαι απο ενιαιο.
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Όπως ειπε πολυ σωστά ένας εχθές : Άμα οι 400ος έχει 2000 είστε καλά. Αν ο 400ος έχει 3150 λυπάμαι πολύ! Δεν είστε μέσα! ... Που σημαίνει οτι οι βάσεις θα βγούν ανάλογα με τις αιτήσεις και το επίπεδο μορίων...
ντημις

Δημοσίευση από ντημις »

Πιθανοτητες για ο 400ος να εχει 2000; Ποσες ειναι?
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

ντημις έγραψε:Πιθανοτητες για ο 400ος να εχει 2000; Ποσες ειναι;
Ρε παιδιά. Σκεφτείτε λίγο. Δεν είναι πανελλαδικές, ώστε να ξέρουμε από πρίν τον αριθμό των υποψηφίων και τα αποτελέσματα των γραπτών ώστε να ξέρουμε από νωρίς τις βάσεις. Η άνοδος ή όχι των βάσεων έχει να κάνει με την συμμετοχή των υποψηφίων, με τον αριθμό των υποψηφίων με υψηλά μόρια (δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσοι είναι αυτοί) και τέλος με τον αριθμό των επιτυχόντων που θα συνεχίσουν τη διαδικασία (ένας αριθμός υποψηφίων κάνει τα χαρτιά του, επιτυγχάνει, αλλά παρ' όλα αυτά δεν συνεχίζει).

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

Θεωρητικά λοιπόν κανείς δεν είναι καταδικασμένος και αξίζει να μπεί στη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών όσα μόρια και αν έχει. Με το να ρωτάτε αν έχετε ελπίδες οι απαντήσεις που παίρνετε δεν είναι βάσιμες, αλλά παραπέμπουν σε εικασίες και προβλέψεις. Με το καλό να βγεί η προκήρυξη λοιπόν και όποιος είναι συνειδητοποιημένος και μπορεί να δεχτεί τη θέση (και τις ευθύνες που αντιπροσωπεύει αυτή η θέση) ας πάει. Αλλά ξαναλέω πως χρειάζεται ώριμη και μετρημένη σκέψη. Αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς εκτεθιμένος και να λογοδοτείς. Ρωτήστε, ενημερωθείτε και άν πιστεύετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντα, συνεχίστε.
tolios

Δημοσίευση από tolios »

Σωστο Τασο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες