Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
τρακας

Δημοσίευση από τρακας »

Ποιος μπορει να μου πει σιγουρα αν πιανει το πτυχιο στην αμυνα αεροδρομιου?
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, βλέποντας τις βάσεις στο στρατό ξηράς καταλαβαίνω ότι οι βάσεις της Αεροπορίας θα είναι πολύ ψηλά, όσοι είχαν υψηλά στανταρ και μόρια δεν έκαναν καν αίτηση στο στρατό, πράγμα που σημαίνει ότι Κάποιες ειδίκότητες μπορεί να απαιτούν πολλά μορια 650-700+ μόνο σαν βάση εισαγωγής... Ειδικά όσες απαιτούν ΤΕΙ...
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Ανθσγος έγραψε:Οπως και να εχει φιλε μου θα τα δεις δεν αλαζει κατι αν τα δεις το πρωι η το μεσιμερι... Καλη σου επιτυχια
επισης φιλε!Εικόνα
teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από teo »

teo έγραψε:Πω δεν περναει ο ωρα μαγκες ελεος[/QUOTE Φιλε ποσα μορια εχεις;

φιλε δεν ξερω θα δω αυριο Εχο απολυτηριο ΤΕΕ ηλεκτρολογου β κικλου αγγλικα παραμεθοριο και την στρατιοτικη θειτια
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

... Στην Άμυνα Αεροδρομίου ζητούσε μόνο λύκειο, οπότε αν τηρηθεί ό, τι ζητούσαν μάλλον πως δεν θα προσμετρηθεί... Επίσης μετράει το Ι, προτιμώνται Ι1.
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

μπατζής έγραψε:, βλέποντας τις βάσεις στο στρατό ξηράς καταλαβαίνω ότι οι βάσεις της Αεροπορίας θα είναι πολύ ψηλά, όσοι είχαν υψηλά στανταρ και μόρια δεν έκαναν καν αίτηση στο στρατό, πράγμα που σημαίνει ότι Κάποιες ειδίκότητες μπορεί να απαιτούν πολλά μορια 650-700+ μόνο σαν βάση εισαγωγής... Ειδικά όσες απαιτούν ΤΕΙ...
το ξεφτιλισες φιλε απο 500 κ πανω δεκτο αλλα απο 650 κ πανω χλωμο αυτο αν γινει θα γινει σε δυο τρεις ειδικοτητες
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΦΙΛΕ ΤΡΑΚΑ πιανετε το απολυτηριο μονο
ελενη

Δημοσίευση από ελενη »

Θα κοιμηθω με το lap-top αγκαλια! Τι νυχτα απιστευτα αγχωτικη ειναι αυτη; Καλη επιτυχια σε ολους!
SMHMIAS

Δημοσίευση από SMHMIAS »

SMHMIAS έγραψε:

φιλε δεν ξερω θα δω αυριο Εχο απολυτηριο ΤΕΕ ηλεκτρολογου β κικλου αγγλικα παραμεθοριο και την στρατιοτικη θειτια
καλη επιτυχια

τρακας

Δημοσίευση από τρακας »

Ειναι βασικη προυποθεση να εχεις απολυτηριο λυκειου και οτι παραπανω ειναι εξτρα. Κανω λαθος αλλιως η βαση θα ειναι χαμηλα
teo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από teo »

SMHMIAS έγραψε:

τεχνιτης ηλεκτρολογος εβαλα
raptist
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Δημοσίευση από raptist »

Παιδιά καλή επιτυχεία σε ολους μας. «Κύριε, ποίησόν με οἷ ον θέλεις καὶ ὡ ς θέλεις κἂ ν θέλω κἂ ν μὴ θέλω».

«Αὐ τῷ πρέπει πᾶ σα τιμή, προσκύνησις, δόξα καὶ κράτος εἰ ς τοὺ ς αἰῶ νας. Ἀ μήν».

μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, και όμως στις ειδικότητες των ΤΕΙ,450μόρια Πτυχίο και 250 μόρια από προυπηρεσία που συνήθως έχει το 95%, =700... Και δεν έβαλα μέσα τίποτε άλλο, ούτε ξένη γλώσσα, ούτε στρατό, που λίγο πολύ όλοι θα έχουν κάτι έξτρα, μιλάμε βέβαια για ΤΕΙ όπως προείπα... Και δεν υπάρχει καν η συνέντευξη... Έχω δικό μου άτομο με 600+μόρια,(που μεταφράζεται σε 800+ εάν υπήρχε η συνέντευξη που δεν θα βγεί ούτε στους επιλαχώντες), τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Καλή τύχη στους υπόλοιπους, εμείς πάντως το αποκλείσαμε για την περίπτωση μας.
τρακας

Δημοσίευση από τρακας »

Στην αμυνα αεροδρομιου εγω που εχω πτυχιο λες οτι δεν θα το πιασουν?
επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

μπατζής έγραψε:, και όμως στις ειδικότητες των ΤΕΙ,450μόρια Πτυχίο και 250 μόρια από προυπηρεσία που συνήθως έχει το 95%, =700... Και δεν έβαλα μέσα τίποτε άλλο, ούτε ξένη γλώσσα, ούτε στρατό, που λίγο πολύ όλοι θα έχουν κάτι έξτρα, μιλάμε βέβαια για ΤΕΙ όπως προείπα... Και δεν υπάρχει καν η συνέντευξη... Έχω δικό μου άτομο με 600+μόρια,(που μεταφράζεται σε 800+ εάν υπήρχε η συνέντευξη που δεν θα βγεί ούτε στους επιλαχώντες), τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Καλή τύχη στους υπόλοιπους, εμείς πάντως το αποκλείσαμε για την περίπτωση μας.
Δεν εχουν ολοι πτυχια κ στην αεροπορια υπαρχουν κ πολλοι που δεν εχουν υπηρετησει θητεια
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης