Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Καλημερα... Μολιςε γυρισα απο την προπονηση μουη. Δινω στην αεροπορια. Την αλλη εβδομαδα στις 9. Εκανα το τεστ με τη γυμναστρια μου με το χειροτερο συνδυασμο που μπορει να μου τυχει. Πχ υψος, σφαιρα,100, μηκος,1000. Επισης στο υψος και στη σφαιρα αλλα και στο μηκος εκανα και τις 3 προσπαθειες την μια πισω απο την αλλη ασχετα που τα περναγα με την πρωτη προσπαθεια. Επισης απο το ενα αθλημα στο αλλο εκανα διαλλειμμα 5 λεπτα. Το 100 τα εκανα 14 δευτερ το 1000 σε 4,13 το υψος με ανεση τη σφαιρα επισης οπως και στο μηκος τα αλματα μου ειναι 3,70 το αλλο 3,40 και το αλλο 3,89... Πως τα βλεπετε καλα τα παω; Υπαρχει περιπτωση να μου τυχει πιο δισκολος στνδυασμος απο αυτον κ με τοσο λιγο διαλλειμα;
Επισης μετα απο αυτα υπαρχει περιπτωση να μην δω το ονομα στο πινακα επιτυχωντων?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
ΒΡΕ ARISBA ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΩΣΕ ΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ! Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΕ!arisba έγραψε: Καλημερα... Μολιςε γυρισα απο την προπονηση μουη. Δινω στην αεροπορια. Την αλλη εβδομαδα στις 9. Εκανα το τεστ με τη γυμναστρια μου με το χειροτερο συνδυασμο που μπορει να μου τυχει. Πχ υψος, σφαιρα,100, μηκος,1000. Επισης στο υψος και στη σφαιρα αλλα και στο μηκος εκανα και τις 3 προσπαθειες την μια πισω απο την αλλη ασχετα που τα περναγα με την πρωτη προσπαθεια. Επισης απο το ενα αθλημα στο αλλο εκανα διαλλειμμα 5 λεπτα. Το 100 τα εκανα 14 δευτερ το 1000 σε 4,13 το υψος με ανεση τη σφαιρα επισης οπως και στο μηκος τα αλματα μου ειναι 3,70 το αλλο 3,40 και το αλλο 3,89... Πως τα βλεπετε καλα τα παω; Υπαρχει περιπτωση να μου τυχει πιο δισκολος στνδυασμος απο αυτον κ με τοσο λιγο διαλλειμα;
ειμαι τεχνιτης η/υ. Εσυ;Paty έγραψε:Τι ειδικότητα είσαι arisba;
κανω προπονηση απο την 1 φεβρουαριου επισης ασχολιομουν λιγο με το αθλητισμου επειδη ειμαι κ διαιτητης ποδοσφαιρου.kat έγραψε:ΒΡΕ ARISBA ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΩΣΕ ΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ! Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΕ!arisba έγραψε: Καλημερα... Μολιςε γυρισα απο την προπονηση μουη. Δινω στην αεροπορια. Την αλλη εβδομαδα στις 9. Εκανα το τεστ με τη γυμναστρια μου με το χειροτερο συνδυασμο που μπορει να μου τυχει. Πχ υψος, σφαιρα,100, μηκος,1000. Επισης στο υψος και στη σφαιρα αλλα και στο μηκος εκανα και τις 3 προσπαθειες την μια πισω απο την αλλη ασχετα που τα περναγα με την πρωτη προσπαθεια. Επισης απο το ενα αθλημα στο αλλο εκανα διαλλειμμα 5 λεπτα. Το 100 τα εκανα 14 δευτερ το 1000 σε 4,13 το υψος με ανεση τη σφαιρα επισης οπως και στο μηκος τα αλματα μου ειναι 3,70 το αλλο 3,40 και το αλλο 3,89... Πως τα βλεπετε καλα τα παω; Υπαρχει περιπτωση να μου τυχει πιο δισκολος στνδυασμος απο αυτον κ με τοσο λιγο διαλλειμα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
arisba μν ανχωνεσαι. Αφου εισαι μεσα στους χρονους εισαι πενα
Μεσα ειμαι μετα μη δω το ονομα μου εκτος πινακα επιτυχοντων. να ρωτησω κατι; Μετα απο καθε αλμα στο μηκος η στη σφαιρα δε σου λενε την επιδοση σ?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
λογικα ναι. Γι'αυτο και εχουμε και 3 προσπαθειες, σου λενε την επιδοση σου και εσυ αμα θες την κρατας η ξαναπροσπαθεις για κατι καλυτεροarisba έγραψε: Μεσα ειμαι μετα μη δω το ονομα μου εκτος πινακα επιτυχοντων. Να ρωτησω κατι; Μετα απο καθε αλμα στο μηκος η στη σφαιρα δε σου λενε την επιδοση σ;
Εγώ στρατολόγος και δυστυχώς ακόμα δεν βγάζω τους χρόνους στο 1000 και στο μήκος και δεν ξέρω τι να κάνω και ξεκιναω αύριο. Έμαθε κανείς αν είναι αυστηρά πολύ;
Paty έγραψε:Εγώ στρατολόγος και δυστυχώς ακόμα δεν βγάζω τους χρόνους στο 1000 και στο μήκος και δεν ξέρω τι να κάνω και ξεκιναω αύριο. Έμαθε κανείς αν είναι αυστηρά πολύ;
που θαδωσεις; Ναυτικο η στην αεροπορια;
Paty έγραψε:Εγώ στρατολόγος και δυστυχώς ακόμα δεν βγάζω τους χρόνους στο 1000 και στο μήκος και δεν ξέρω τι να κάνω και ξεκιναω αύριο. Έμαθε κανείς αν είναι αυστηρά πολύ;
στις θεσεις εισαι μεσα η οχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος takis2 την Δευ Μαρ 01, 2010 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά και τι να λέει αυτό; Αφού αν όλοι οι υπόλοιποι τα πάνε καλύτερα από εμένα θα βγω εκτός...
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;kostaslou έγραψε:λογικα ναι. Γι'αυτο και εχουμε και 3 προσπαθειες, σου λενε την επιδοση σου και εσυ αμα θες την κρατας η ξαναπροσπαθεις για κατι καλυτεροarisba έγραψε: Μεσα ειμαι μετα μη δω το ονομα μου εκτος πινακα επιτυχοντων. Να ρωτησω κατι; Μετα απο καθε αλμα στο μηκος η στη σφαιρα δε σου λενε την επιδοση σ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες