Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΚΑΤΖΚΙ

Δημοσίευση από ΚΑΤΖΚΙ »

spyrosb και εγω 8 θα ειμαι σκαραμαγκα.
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από arisba »

Καλημερα... Μολιςε γυρισα απο την προπονηση μουη. Δινω στην αεροπορια. Την αλλη εβδομαδα στις 9. Εκανα το τεστ με τη γυμναστρια μου με το χειροτερο συνδυασμο που μπορει να μου τυχει. Πχ υψος, σφαιρα,100, μηκος,1000. Επισης στο υψος και στη σφαιρα αλλα και στο μηκος εκανα και τις 3 προσπαθειες την μια πισω απο την αλλη ασχετα που τα περναγα με την πρωτη προσπαθεια. Επισης απο το ενα αθλημα στο αλλο εκανα διαλλειμμα 5 λεπτα. Το 100 τα εκανα 14 δευτερ το 1000 σε 4,13 το υψος με ανεση τη σφαιρα επισης οπως και στο μηκος τα αλματα μου ειναι 3,70 το αλλο 3,40 και το αλλο 3,89... Πως τα βλεπετε καλα τα παω; Υπαρχει περιπτωση να μου τυχει πιο δισκολος στνδυασμος απο αυτον κ με τοσο λιγο διαλλειμα;

arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

Επισης μετα απο αυτα υπαρχει περιπτωση να μην δω το ονομα στο πινακα επιτυχωντων?
Paty

Δημοσίευση από Paty »

Τι ειδικότητα είσαι arisba;

kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από kat »

arisba έγραψε: Καλημερα... Μολιςε γυρισα απο την προπονηση μουη. Δινω στην αεροπορια. Την αλλη εβδομαδα στις 9. Εκανα το τεστ με τη γυμναστρια μου με το χειροτερο συνδυασμο που μπορει να μου τυχει. Πχ υψος, σφαιρα,100, μηκος,1000. Επισης στο υψος και στη σφαιρα αλλα και στο μηκος εκανα και τις 3 προσπαθειες την μια πισω απο την αλλη ασχετα που τα περναγα με την πρωτη προσπαθεια. Επισης απο το ενα αθλημα στο αλλο εκανα διαλλειμμα 5 λεπτα. Το 100 τα εκανα 14 δευτερ το 1000 σε 4,13 το υψος με ανεση τη σφαιρα επισης οπως και στο μηκος τα αλματα μου ειναι 3,70 το αλλο 3,40 και το αλλο 3,89... Πως τα βλεπετε καλα τα παω; Υπαρχει περιπτωση να μου τυχει πιο δισκολος στνδυασμος απο αυτον κ με τοσο λιγο διαλλειμα;

ΒΡΕ ARISBA ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΩΣΕ ΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ! Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΕ!

arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

Paty έγραψε:Τι ειδικότητα είσαι arisba;

ειμαι τεχνιτης η/υ. Εσυ;

arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

kat έγραψε:
arisba έγραψε: Καλημερα... Μολιςε γυρισα απο την προπονηση μουη. Δινω στην αεροπορια. Την αλλη εβδομαδα στις 9. Εκανα το τεστ με τη γυμναστρια μου με το χειροτερο συνδυασμο που μπορει να μου τυχει. Πχ υψος, σφαιρα,100, μηκος,1000. Επισης στο υψος και στη σφαιρα αλλα και στο μηκος εκανα και τις 3 προσπαθειες την μια πισω απο την αλλη ασχετα που τα περναγα με την πρωτη προσπαθεια. Επισης απο το ενα αθλημα στο αλλο εκανα διαλλειμμα 5 λεπτα. Το 100 τα εκανα 14 δευτερ το 1000 σε 4,13 το υψος με ανεση τη σφαιρα επισης οπως και στο μηκος τα αλματα μου ειναι 3,70 το αλλο 3,40 και το αλλο 3,89... Πως τα βλεπετε καλα τα παω; Υπαρχει περιπτωση να μου τυχει πιο δισκολος στνδυασμος απο αυτον κ με τοσο λιγο διαλλειμα;

ΒΡΕ ARISBA ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΩΣΕ ΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ! Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΕ!

κανω προπονηση απο την 1 φεβρουαριου επισης ασχολιομουν λιγο με το αθλητισμου επειδη ειμαι κ διαιτητης ποδοσφαιρου.
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από kostaslou »

arisba μν ανχωνεσαι. Αφου εισαι μεσα στους χρονους εισαι πενα
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

Μεσα ειμαι μετα μη δω το ονομα μου εκτος πινακα επιτυχοντων. να ρωτησω κατι; Μετα απο καθε αλμα στο μηκος η στη σφαιρα δε σου λενε την επιδοση σ?
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από kostaslou »

arisba έγραψε: Μεσα ειμαι μετα μη δω το ονομα μου εκτος πινακα επιτυχοντων. Να ρωτησω κατι; Μετα απο καθε αλμα στο μηκος η στη σφαιρα δε σου λενε την επιδοση σ;
λογικα ναι. Γι'αυτο και εχουμε και 3 προσπαθειες, σου λενε την επιδοση σου και εσυ αμα θες την κρατας η ξαναπροσπαθεις για κατι καλυτερο
Paty

Δημοσίευση από Paty »

Εγώ στρατολόγος και δυστυχώς ακόμα δεν βγάζω τους χρόνους στο 1000 και στο μήκος και δεν ξέρω τι να κάνω και ξεκιναω αύριο. Έμαθε κανείς αν είναι αυστηρά πολύ;

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Paty έγραψε:Εγώ στρατολόγος και δυστυχώς ακόμα δεν βγάζω τους χρόνους στο 1000 και στο μήκος και δεν ξέρω τι να κάνω και ξεκιναω αύριο. Έμαθε κανείς αν είναι αυστηρά πολύ;

που θαδωσεις; Ναυτικο η στην αεροπορια;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Paty έγραψε:Εγώ στρατολόγος και δυστυχώς ακόμα δεν βγάζω τους χρόνους στο 1000 και στο μήκος και δεν ξέρω τι να κάνω και ξεκιναω αύριο. Έμαθε κανείς αν είναι αυστηρά πολύ;

στις θεσεις εισαι μεσα η οχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος takis2 την Δευ Μαρ 01, 2010 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Paty

Δημοσίευση από Paty »

Ναι αλλά και τι να λέει αυτό; Αφού αν όλοι οι υπόλοιποι τα πάνε καλύτερα από εμένα θα βγω εκτός...
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

kostaslou έγραψε:
arisba έγραψε: Μεσα ειμαι μετα μη δω το ονομα μου εκτος πινακα επιτυχοντων. Να ρωτησω κατι; Μετα απο καθε αλμα στο μηκος η στη σφαιρα δε σου λενε την επιδοση σ;
λογικα ναι. Γι'αυτο και εχουμε και 3 προσπαθειες, σου λενε την επιδοση σου και εσυ αμα θες την κρατας η ξαναπροσπαθεις για κατι καλυτερο
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες