Χρυσή Αυγή
Χρυσή Αυγή
Ούτε επέτειο για το πολυτεχνείο να έχουμε. Ετσι οπως το καταντήσανε κι αυτο. Ικανοποιημενοι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
thanos123 έγραψε:Οι μόνες σίγουρες εθνικές επέτειοι, αν ποτέ μας γίνει η υψίστη τιμή να μας κυβερνήσει η ΧΑ, θα είναι η 20η Απριλίου (γενέθλια του Χίτλερ), η 30η Ιανουαρίου (ανάληψη της εξουσίας από τους ναζί) και η 9η Νοεμβρίου (νύκτα των κρυστάλλων). Θα χορτάσουμε γιορτές και πανηγύρια.
Στις ημερομηνιες καλα τα πας...
Aπο ηλιθιοτητες αλλο τιποτα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Χρυσή Αυγή
Legion έγραψε:thanos123 έγραψε:Οι μόνες σίγουρες εθνικές επέτειοι, αν ποτέ μας γίνει η υψίστη τιμή να μας κυβερνήσει η ΧΑ, θα είναι η 20η Απριλίου (γενέθλια του Χίτλερ), η 30η Ιανουαρίου (ανάληψη της εξουσίας από τους ναζί) και η 9η Νοεμβρίου (νύκτα των κρυστάλλων). Θα χορτάσουμε γιορτές και πανηγύρια.
Στις ημερομηνιες καλα τα πας...
Aπο ηλιθιοτητες αλλο τιποτα...
Συναγωνίζομαι τις δικές σου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Επεσες στο επιπεδο μου και με κερδισες τουλαχιστον απο ηλιθιοτητες γιατι απο επιχειρηματα ! Μαλλον οι μαθητες νηπιαγωγιου ειναι καλυτεροι...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Χρυσή Αυγή
Legion έγραψε:Επεσες στο επιπεδο μου και με κερδισες τουλαχιστον απο ηλιθιοτητες γιατι απο επιχειρηματα ! Μαλλον οι μαθητες νηπιαγωγιου ειναι καλυτεροι...
εγώ θα σου έλεγα να μάθεις να κάνεις διαλογο και να μην προσβάλλεις μέλη του φόρουμ και ας έχουν αντίθετη άποψη από σένα Με χαρακτηρισμούς Του πεζοδρομίου. Κοίτα και λίγο τους κανονισμούς ενός φόρουμ. Αν δεν μπορείς να κάνεις διάλογο τότε να μην συμμετέχεις.
Χρυσή Αυγή
Συνέλληνες δυστυχώς διάλογος με κουμουνιστες δεν γινεται ! Ειναι σαν να προσπαθεις να πεισεις εναν Τουρκο οτι η Κων/πολη ειναι Ελληνικη. Ενα ειναι σιγουρο, θα μας βρουν μπροστα τους στα σχεδια διαμελισμου της Χωρας μας !
Δεν τα καταφεραν το 1945 δεν θα τα καταφερουν ουτε τωρα ουτε ποτε ! Η Ελλαδα ειναι μια και θα Ειναι για παντα ενωμενη.
Οι ανθελληνες δεν εχουν καμια δουλεια μεσα στην χωρα μας !
Ουτε διαλογος με αυτους...
Δεν τα καταφεραν το 1945 δεν θα τα καταφερουν ουτε τωρα ουτε ποτε ! Η Ελλαδα ειναι μια και θα Ειναι για παντα ενωμενη.
Οι ανθελληνες δεν εχουν καμια δουλεια μεσα στην χωρα μας !
Ουτε διαλογος με αυτους...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Χρυσή Αυγή
Όταν έχεις ειρωνικό ύφος θα εισπράττεις και την ανάλογη συμπεριφορά από τα άλλα μέλη, όταν αφήσεις την ειρωνεία τότε θα έχεις το δικαίωμα να απαιτείς από τον άλλον να μην χρησιμοποιεί προσβλητικά επίθετα απλό είναι.
Χρυσή Αυγή
Greek_Army έγραψε:Όταν έχεις ειρωνικό ύφος θα εισπράττεις και την ανάλογη συμπεριφορά από τα άλλα μέλη, όταν αφήσεις την ειρωνεία τότε θα έχεις το δικαίωμα να απαιτείς από τον άλλον να μην χρησιμοποιεί προσβλητικά επίθετα απλό είναι.
σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κανένα ειρωνικό ύφος με κανένα μέλος. Μάλλον το αντίθετο έγινε.
-
- Στρατηγός
Χρυσή Αυγή
Και επειδή αναφέρεσαι και στους κανόνες του φόρουμ ας τους εφαρμόσεις εσύ πρώτα και μετά έλα πες το και στους άλλους, τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται και εσύ κατά καιρούς στέλνεις κατεβατά ολόκληρα, τέλος τα εκτός θέματος σχόλια, αν δεν σου αρέσει η συμπεριφορά μερικών μελών να μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση η σε διάλογο μαζί τους, αυτό κάνω και εγώ.
- KYNIGOSDK
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 98
Χρυσή Αυγή
Το εχω ξαναβαλει το παρακατω βιντεο αλλα πραγματικα οταν εχω χαλια διαθεση για μενα ειναι το καλυτερο φαρμακο για να με κανει να λιωσω στο γελιο και απο θεμα μουσικης αλλα και απο θεμα ερμηνειας

http://youtu.be/0WwxBoeFqI4

http://youtu.be/0WwxBoeFqI4

Χρυσή Αυγή
Greek_Army έγραψε:Και επειδή αναφέρεσαι και στους κανόνες του φόρουμ ας τους εφαρμόσεις εσύ πρώτα και μετά έλα πες το και στους άλλους, τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται και εσύ κατά καιρούς στέλνεις κατεβατά ολόκληρα, τέλος τα εκτός θέματος σχόλια, αν δεν σου αρέσει η συμπεριφορά μερικών μελών να μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση η σε διάλογο μαζί τους, αυτό κάνω και εγώ.
περισσότερο έμφαση δίνω στο να μην φέρνει το ένα μέλος σε δύσκολη θέση το άλλο να μην τον Προσβάλει Και να μην δέχεται επίθεση επι προσωπικού παρα τα κατεβατα λου αναφέρεις ότι στέλνω. Και αυτο να ξέρεις γίνεται εν αγνοια μου και δεν είναι το ίδιο μ αυτό που συγκρίνεις.
-
- Στρατηγός
Χρυσή Αυγή
Όταν θα γίνεις σωστός με τους κανόνες του φόρουμ θα έχεις το δικαίωμα να απαιτείς και την ανάλογη συμπεριφορά και εγώ αν σε απενεργοποιήσω κάποια στιγμή εν αγνοία μου θα είναι μην το πάρεις προσωπικά.
Χρυσή Αυγή
Greek_Army έγραψε:Όταν θα γίνεις σωστός με τους κανόνες του φόρουμ θα έχεις το δικαίωμα να απαιτείς και την ανάλογη συμπεριφορά και εγώ αν σε απενεργοποιήσω κάποια στιγμή εν αγνοία μου θα είναι μην το πάρεις προσωπικά.
δεν θα σχολιάσω καθόλου αυτά που γράφεις φιλαράκι. Βλέπεις εγώ δεν έχω την δυνατότητα της απενεργοποίησης...
Χρυσή Αυγή
Πάντως χωρίς να το έχετε καταλάβει, σήμερα ήταν η πρώτη φορά που τα κομματόσκυλα της χα παραδέχονται ότι είναι υπέρ του Ναζισμού. Ο Κυνηγός για παράδειγμα στην προηγούμενή του ζωή ήταν ταγματασφαλίτης χαχαχαχαχαχαχαχαχ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Λεβεντες του φορουμ μην απενεργοποιητε κανεναν θυμηθηκα την ρηση του Βολταιρου... Διαφωνώ με ό, τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.Εχουμε και ενα επιπεδο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης