ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Μαγκες, εγω απολυθηκα αυγουστο, υπηρετησα ΕΛΔΥΚ κατα επιλογη. Ενω στν αρχη εισαι τερμα ψαρι κ ωρες ωρες καταργιεσαι κ λες θεε μ τι εκανα, οχι μονο αποκτας αλλον αερα στον επαναπατρισμο σου αλλα κ πολλες αναμνησεις! Μενουν πραγματικα μονο τα καλα ενω στη ζωη θυμασαι συνηθως τα κακα... τα στελεχη μας ηταν αψογα! ΚΥΡΙΟΙ ολοι τους! Ξηγημενοι σε αδειες, σε ο, τι προβλημα ειχαμε ηταν εκει κ στη μερα π μπαιναμε αεροπλανο ν γυρισουμε καποιοι κλαιγαμε... φιλιες ανεξιτηλες κ πραγματικες! Καλα τ λεφτα κ τ φαι... αλλα αλλη εμπειρια... Σας το συνιστω ανεπυφυλακτα σε ολους... Εχετε δεν εχετε σχεση με στρατο κτλ... Καλη θητεια σε ολους! Να χαιρεστε που πατε Κυπρο οχι να μοιρολογατε!
- Sakisjr97
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Λαμια κευπ μηχανικο ελδυκ παμε ρε αδερφια
Σακη απο θεσαλονικη εισαι; Λαμια κευπ κυπρο πεζικοο αντεε
- Sakisjr97
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Αριδαία αδερφέ λίγο ποιπ πάνω από θεσσαΘεσσαλ
john8 έγραψε:Γεια σας. Επιτρέπονται οι 8μηνητες στην ΕΛΔΥΚ;
Ναι.
Καλησπερα κομαντος!
1. Λογικα μπορουμε να δηλωσουμε κυπρο πανω στον εβρο οταν παμε; 2. Μεταθεση για αθηνα ξερεις κανεις μετα απο ποσο καιρο παιρνουμε;
3. Παιζει να γυρισουμε με χρηματα απο κει η θα τα χαλασουμε ολα εκει στις εξοδους;
1. Λογικα μπορουμε να δηλωσουμε κυπρο πανω στον εβρο οταν παμε; 2. Μεταθεση για αθηνα ξερεις κανεις μετα απο ποσο καιρο παιρνουμε;
3. Παιζει να γυρισουμε με χρηματα απο κει η θα τα χαλασουμε ολα εκει στις εξοδους;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
1. Λογικα ναι, ειναι κυρίως εθελοντικό σώμα, δεν εχει αλλαξει αυτο απ όπ ότι βλεπω, αν και δεν ξερω με ποια διαδικασια ακριβως θα πηγαινετε. Θα μαθουμε συντομα φανταζομαι.2. Μεχρι τωρα καθοντουσαν περιπου 6 μηνες στο νησι οι σειρες. Οποτε υπολογιζε 6 μηνες το λιγοτερο. Ισως τωρα που εχουν καταργησει τα ΚΕΝ να καθονται παραπανω 7+ μηνες δηλαδη. Θα μαθουμε συντομα φανταζομαι. Επισης δεν ξερω για αθηνα σιγουρα, πες αττικη να εισαι μεσα.
3. Όχι, θα τα χαλασετε ολα σε εξοδους και αεροπορικα εισητηρια. Αν σκεφτεις οτι καθε εξοδος την κυριακη ειναι και 20 ευρω. Τουλαχισοτν δε θα επιβαρυνεις τους δικους οσο εισαι εκει, αρκετα σημαντικό και αυτο.
3. Όχι, θα τα χαλασετε ολα σε εξοδους και αεροπορικα εισητηρια. Αν σκεφτεις οτι καθε εξοδος την κυριακη ειναι και 20 ευρω. Τουλαχισοτν δε θα επιβαρυνεις τους δικους οσο εισαι εκει, αρκετα σημαντικό και αυτο.
Καλησπέρα. Το χαρτί κατάταξης μου λέει πως παρουσιάζομαι Λάρισα και απο κει να πάω στην μονάδα 32 ΤΥΠ στον Βόλο δηλαδή Πεζοναύτες. Εγώ όμως δεν το χα δηλώσει. Γίνεται όταν παρουσιαστώ Λάρισα να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ; Ευχαριστώ.
Χαιρετώ το φορουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω ΕΛΔΥΚ τι λέει; Καλές εντυπώσεις; Γιατί οι μίσοι τα λένε έτσι και οι άλλο μισοί αλλιώς... Ευχαριστώ...
Γειά σας μάγκες, έκανα την αίτηση μου σήμερα ηλεκτρονικά και δήλωσα για ελδυκ Κύπρο και έλεγε σε περίπτωση μη επιλογής μου για ελδυκ θα τοποθετηθώ στο Δ σώμα στρατού η στην ΑΣΔΕΝ! Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό?; Επίσης ένας ξάδερφος μου παρουσιάστηκε χτες στην Κω και ήταν να δηλώσει εκεί για ελδυκ αλλά μου λέει ότι έπρεπε να το κάνει ηλεκτρονικά και ότι τώρα θα μείνει 9 μήνες Κω!
Οποιος ερθει Συνταγμα να ξερετε, σας πιανουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ δυστηχως, πλεον για τημωρια απο αλλα ταγματα τους στελνουν σε μας. Επισης ξερει καποιος απο Β εσσο ποτε πετατε για κυπρο;
Η αλήθεια είναι οτι εν ετει 2018, Α, Β και Γ ΕΣΣΟ που πανε 1ο ταγμα και Σύνταγμα, το φαγατε. Σας πιάνουν πολλα. Το 2ο ταγμα ειναι το πιο λελα.
Σχης έγραψε:Οποιος ερθει Συνταγμα να ξερετε, σας πιανουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ δυστηχως, πλεον για τημωρια απο αλλα ταγματα τους στελνουν σε μας. Επισης ξερει καποιος απο Β εσσο ποτε πετατε για κυπρο;
Για Κύπρο πετάμε 16-19 Απριλίου. Τι εννοείς "σας πιάνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ"; Τι θα πει "σας πιάνουν";
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης