Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Bliss
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Bliss »

Παιδιά σύμφωνα με την προκήρυξη των Ε. Φ του 19 οι επιλαχών που πέρασαν πκε στην Α κατηγορία ήταν συν το 30%κσι στην Β κατηγορία το 20% λογικά ισχύει το ίδιο και σε αυτήν Διορθώσετε με εάν κάνω λάθος
karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από karavanaki »

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε 😉
Oppi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Oppi »

Ξερετε αν θα παρει τωρα για αθληματα και τους υπολοιπους 600?
The Courier
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από The Courier »

Flawless έγραψε:Θα σου δώσω μία σοφή συμβουλή που μου έδωσε ο γυμναστής μου και έχω να την θυμάμαι. Είναι φυσιολογικό στο τρέξιμο, όταν αρχίζεις να κουράζεσαι, ο εγκέφαλος να δίνει εντολή στα πόδια να κάνουν μικρότερο διασκελισμό. Το μυστικό είναι εκείνη τη στιγμή που θα καταλάβεις ότι το βήμα σου έχει γίνει μικρό (πας και δεν πας) να προσπαθήσεις να ανοίξεις τον διασκελισμό Σου ξανά.

Αυτά τα είκοσι εκατοστά διαφορά στο τέλος έχουν γίνει 100 μέτρα (- 30 δευτερόλεπτα). Και επίσης, όταν φτάσεις σε σημείο να νιώθεις ότι δεν σου φτάνει το οξυγόνο λόγο αντοχής πάρε μία βαθιά ανάσα να φτάσει ο αέρας μέχρι την κοιλιά. Κάνε εξάσκηση την αναπνοή αυτή στο σπίτι σου. Πήρα δύο τέτοιες αναπνοές στο μίλι που έτρεξα για τους ΕΠΟΠ και ένιωσα ότι μόλις ξεκίνησα να τρέχω.

Τέλος, ο ανταγωνισμός εκείνη τη μέρα είναι το μεγαλύτερο boost που θα μπορούσαν να σου δώσουν. Καλή επιτυχία!

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα το είχα γράψει ξανά στο παρελθόν για να βοηθήσω άλλον υποψήφιο

Σε εμένα αναφέρεται ο flawless, Λειτουργεί αυτό που λέει. Σε ευχαριστούμε φίλε για τις συμβουλές, ελπίζω να είσαι μέσα στους 320!

Xouilina
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Xouilina »

Παιδιά σύμφωνα με την έρευνα που εκανα εχουν περασει 9 ατομα ΕΠΟΠ Αεροπορια και αλλα 8 στην τράπεζα. Εάν πάνε ειμαστε μειον 17 ατομα. Είμαι ανάμεσα στις θεσεις 350 και 370 πιστευω οι επιλαχοντες εχουμε ολοι ελπιδα
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Ρε μάγκες εφόσον λέει 600 επιλαχόντες δεν πάνε και οι 600 για αθλήματα ;
Oppi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Oppi »

Αυτο θελω να μου απαντησετε και εμενα αν θα πανε και η υπολοιποι 600 για αθληματα;
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nick greek »

Xouilina έγραψε:Παιδιά σύμφωνα με την έρευνα που εκανα εχουν περασει 9 ατομα ΕΠΟΠ Αεροπορια και αλλα 8 στην τράπεζα. Εάν πάνε ειμαστε μειον 17 ατομα. Είμαι ανάμεσα στις θεσεις 350 και 370 πιστευω οι επιλαχοντες εχουμε ολοι ελπιδα
Έλεος σε τόσο απελπιστική κατάσταση είστε, να κοιτάτε που έχει περάσει ο καθένας !

3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από 3kR »

Oppi έγραψε:Αυτο θελω να μου απαντησετε και εμενα αν θα πανε και η υπολοιποι 600 για αθληματα;

Οντως δεν ακουγεται παραλογο αυτο που λενε τα παιδια! Αλλα μου φαινεται πως οχι εαν και εφοσον χρειαστουμε θα μας καλεσουν για αθλήματα!

Oppi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Oppi »

Ναι γιατι να το πουν ομως επιπλεον 600 και δεν εβαζαν μονο τους 400 Δλδ να μην το ανεφεραν καν τους επιπλεον 600. Πιστευω μηπως τους καλουσαν ολους τωρα για αθληματα για να ξενεμπερδευουν με ολη την διαδικασια αυτο σκευτικα και αργοτερα οταν χρειαστουν να ειναι ετοιμοι! Αλλα μπορει και να μην καλεσουν δεν ξερω
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Oppi έγραψε:Ναι γιατι να το πουν ομως επιπλεον 600 και δεν εβαζαν μονο τους 400 Δλδ να μην το ανεφεραν καν τους επιπλεον 600. Πιστευω μηπως τους καλουσαν ολους τωρα για αθληματα για να ξενεμπερδευουν με ολη την διαδικασια αυτο σκευτικα και αργοτερα οταν χρειαστουν να ειναι ετοιμοι! Αλλα μπορει και να μην καλεσουν δεν ξερω

Εμένα αυτό μου είχε πει ο αξιωματικός που έκανα τα χαρτιά μου, θα πάνε για αθλήματα για να είναι όλοι έτοιμοι.

Oppi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Oppi »

Αυτο ακριβως λεω και εγω οτι ειναι πιθανο να πανε και η 1000 Για αθληματα.
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Παιδιά καλησπέρα, ξέρουμε πως θα γίνει η κατανομή των θέσεων; Θα δοθούν θέσεις Πάτρα;
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Καλησπέρα παιδιά, δεν εχω προλάβει να δω τις προηγούμενες σελίδες συγνωμη αν έχει απαντηθεί. Ξέρει κανείς αν εχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για ενστάσεις; Γιατί μπαίνω να την κάνω ηλεκτρονικά και στη Επιλογή προκήρυξης δεν εμφανίζεται η συγκεκριμένη! Ευχαριστώ!
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Kratoss »

Η ένσταση γίνεται με συστημένη επιστολή ή αυτοπρόσωπος στον ΑΣΕΠ και όχι ηλεκτρονικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες