eldyk305 έγραψε:Μπορει να κανει καποιος μια εκτιμιση για το ποτε θα γινουν τα ψυχοτεχνικα, αγωνισματα κτλ για τους υπαξιωματικους; Ρωταω γιατι εχω ψιλοαγχωθει...
Οποιος παιδες γνωριζει τιποτα ή εχει ακουσει η μπορει να εκτιμησει, ας μας πει και εμας. Και για τους υπαξ και για τους λ/φ ποτε παιζουν τα ψυχοτεχνικα και τα αθληματα... Διαβασα πιο παλια στο forum Οτι επειδη ειναι 2 προκηρυξεις ταυτοχρονα και θα ειναι πολλες οι αιτησεις, θα κανουν σιγουρα μηνα και βαλε!
Εγω παντως ξεκινησα προπονησεις. Αμα με περασουν με τα μορια να μπορω να δωσω και αθληματα. Ελπιζω να προλαβω σε ενα μηνα τουλαχιστον.
Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για το που θα γίνει η υψομέτρηση και που οι ψυχοτεχνικές/υγειονομικές/αθλητικές εξετάσεις των λιμενοφυλάκων; Ευχαριστώ!
eleni έγραψε:Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για το που θα γίνει η υψομέτρηση και που οι ψυχοτεχνικές/υγειονομικές/αθλητικές εξετάσεις των λιμενοφυλάκων; Ευχαριστώ!
Καλη ερωτηση. Για τις εξετασεις ειναι ολοι υποχρεωμενοι να κατεβουν Αθηνα-Πειραια; Εγω πχ μενω Θεσσαλονικη.
eleni έγραψε:Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για το που θα γίνει η υψομέτρηση και που οι ψυχοτεχνικές/υγειονομικές/αθλητικές εξετάσεις των λιμενοφυλάκων; Ευχαριστώ!
Καλη ερωτηση. Για τις εξετασεις ειναι ολοι υποχρεωμενοι να κατεβουν Αθηνα-Πειραια; Εγω πχ μενω Θεσσαλονικη.
λογικα ναι οπως και με σημαιοφορους ολοι αθηνα θα παμε πρωτα ο θεος, τουλαχιστον να μας το ελεγαν λιγο νωριτερα να κλειναμε κανενα φτηνο εισητηριο :P
Παιδιά όσοι κάνετε προετοιμάσια στα αθλήματα που πάτε και πόσο πληρώνετε; Μένω Πειραιά και για να πηγαίνω ΟΑΚΑ ή Ζηρίνειο είναι κομματάκι δύσκολο. Ξερετε πουθενά να μπορώ να κάνω προετοιμασία στον Πειραιά ή Γλυφάδα; ΤΗΧ :D
Εγω αν και ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει αν και κατα ποσον το θελω πολυ το λιμενικο, εκανα σημερα αιτηση για λιμενοφυλακων και υπαξιωματικων.
μπορω να πω οτι οι λιμενικοι του λιμεναρχειου οπου πηγα, ηταν εξυπηρετικότατοι.
ποσα μορια συγκεντρωνεις;
Ερωτηση: Στους υπαξιωματικους, θα ναι οι 180 (πρώτοι υποψήφιοι βάσει ΜΟρίων) αυξημένοι κατά το διπλάσιο και όχι ΟΛΟΙ ΟΙ υποψηφιοι οπως στους Δοκιμους Αξιωματικούς ; Τώρα πόσα συγκεντρώνει ο καθένας αλλάζει. Αλλά όποιος λέει τα μόρια του ας αναφέρει και την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (διότι τα αγόρια Ειδ. Δυναμεις έχουν πολλά περισσότερα... ) Θένκς!