Καλη ειδικοτητα εκει προσωπικη μου γνωμη χωρις να ειναι κατι σιγουρο η βαση θα ειναι γυρω στα 400μοριαteo έγραψε:Εγω δηλωσα Τεχνιτης ηλεκτρολογος
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
στην αεροπορια δεν γινεται αυτο κ δεν εχει γινει ποτε, η περνας στην ειδικοτητα που δηλωσες η σε βγαζουν εκτος. Το πεζικο ετσι λειτουργει παντα καποιους τους Δινει αλλη ειδικοτηταALEX1990 έγραψε:πραγματι... Αλλα αποτι ειδα στα αποτελεσματα πεζικου καποια ατομα τα βαλανε και σε αλλες ειδικοτητες απο αυτο που δηλωσαν... Παιζει Να γινει και με εμας αυτη η φαση!επ. Οπ έγραψε:αυτη η ειδικοτητα θα θελει το λιγοτερο 600 μορια επειδη την εχουν δηλωσει ολοιtrakas έγραψε:aminis aerodromiou
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Αλεξ μιν βαζης αεροπλανακια εδω υπαρχουν αντιαεροπορικα οπλα προσεχε... Μπατζιδες γιου νοου

-
- Posts in topic: 79
που το ξερεις... Μπορει να προτωτυπισει το πασοκεπ. Οπ έγραψε:στην αεροπορια δεν γινεται αυτο κ δεν εχει γινει ποτε, η περνας στην ειδικοτητα που δηλωσες η σε βγαζουν εκτος. Το πεζικο ετσι λειτουργει παντα καποιους τους Δινει αλλη ειδικοτηταALEX1990 έγραψε:πραγματι... Αλλα αποτι ειδα στα αποτελεσματα πεζικου καποια ατομα τα βαλανε και σε αλλες ειδικοτητες απο αυτο που δηλωσαν... Παιζει Να γινει και με εμας αυτη η φαση!επ. Οπ έγραψε:αυτη η ειδικοτητα θα θελει το λιγοτερο 600 μορια επειδη την εχουν δηλωσει ολοιtrakas έγραψε:aminis aerodromiou

-
Ανθσγος έγραψε:Αλεξ μιν βαζης αεροπλανακια εδω υπαρχουν αντιαεροπορικα οπλα προσεχε... Μπατζιδες γιου νοου

Πω δεν περναει ο ωρα μαγκες ελεος
-
Εγω προτινω να λυσουμε ζυγους και να παμε για ξαπλες... Γτ αυριο συκωνη η υποθεση καφεδια παλικαρισια μαρλμπορο σκλιρο αντρικο και αραλικι στο πι σι να δουμε τι στο πεο θα κανουμε

Πω δεν περναει ο ωρα μαγκες ελεος[/QUOTE Φιλε ποσα μορια εχεις;
-
Ολο κανω ανανεωση στο haf και το τελευταιο νεο ειναι αυτο... 29/1/2010 - Άφιξη 4 αεροσκαφών F-16 Blk 52+ στην 116 ΠΜ

-
εχω εχω πολλες δουλειες...9 η ωρα ξυπναω και τα αποτελεσματα θα τα δω κατα το μεσημερακι...Ανθσγος έγραψε:Εγω προτινω να λυσουμε ζυγους και να παμε για ξαπλες... Γτ αυριο συκωνη η υποθεση καφεδια παλικαρισια μαρλμπορο σκλιρο αντρικο και αραλικι στο πι σι να δουμε τι στο πεο θα κανουμε

-
Οπως και να εχει φιλε μου θα τα δεις δεν αλαζει κατι αν τα δεις το πρωι η το μεσιμερι... Καλη σου επιτυχια
E?teo έγραψε:Πω δεν περναει ο ωρα μαγκες ελεος[/QUOTE Φιλε ποσα μορια εχεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης