anna.nikos έγραψε:"... Εξάλλου, οι πίνακες των υποψηφίων ΕΠΟΠ για την Πολεμική Αεροπορία θα κοινοποιηθούν στις 13 Νοεμβρίου 2009, εν όψει της κατάθεσης της νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα καταργείται η παράμετρος της συνέντευξης από τους διαγωνισμούς για την επιλογή και κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Την ίδια περίοδο θα ανακοινωθούν και οι νέοι πίνακες κατάταξης των ΕΠΟΠ στον Στρατό. " πηγη εθνος-εργασια
αυτο ε; Αντε να δουμε, αν ειναι να βγουνε σιγουρα ομως χαλαλι οι 10 μερες που θα περιμενουμε ακομη
Βασικα... Εχω να κοιμηθω τοσα βραδια. Και οταν καταφερνω να κοιμηθω βλεπω οτι βγηκαν τα αποτελεσματα. Πω πω... Μεχρι να δουμε τι καναμε θα τα παιξω. Ελεος... Μεχρι τις 13... Κριμα. Και ηθελα να μπω στο στρατο γιατι πιστευα οτι εχει οργανωση. Οτι υπαρχει μια υποτυπώδες ταξη βρε αδερφε. Αλλα τελικα... Και εκει σκατα ειναι. Τα εχουν βαλει με τους ενστολους. Σκεφτεστε; Να περιμενουμε τοσο καιρο και να ακουσουμε οτι κοπηκαμε κιολασ. Και οι δουλειες που αφησαμε; Τα σχεδια μας που πηγαν πισω; Αχχχχχχχχχχ
margarita11788 έγραψε:Βασικα... Εχω να κοιμηθω τοσα βραδια. Και οταν καταφερνω να κοιμηθω βλεπω οτι βγηκαν τα αποτελεσματα. Πω πω... Μεχρι να δουμε τι καναμε θα τα παιξω. Ελεος... Μεχρι τις 13... Κριμα. Και ηθελα να μπω στο στρατο γιατι πιστευα οτι εχει οργανωση. Οτι υπαρχει μια υποτυπώδες ταξη βρε αδερφε. Αλλα τελικα... Και εκει σκατα ειναι. Τα εχουν βαλει με τους ενστολους. Σκεφτεστε; Να περιμενουμε τοσο καιρο και να ακουσουμε οτι κοπηκαμε κιολασ. Και οι δουλειες που αφησαμε; Τα σχεδια μας που πηγαν πισω; Αχχχχχχχχχχ
ψυχρεμια, πολλοι απο εμας σκευτονται ετσι οπως εσυ αλλα δεν οδηγει πουθενα αυτο, μονο στη τρελα, ολα θα πανε καλα, το θεμα ειναι οτι οταν μπηκα στο στρατο να κανω τη θητεια μου γνωρισα το μεγαλητερο ***** του κοσμου, να φανταστεις ψαχνανε με τα κινητα φανταρους να κανουν σκοποι, ενω ηταν αυτοι σπιτια τους η με τις κοπελιες τους και ειχαν παρει το προηγουμενη μερα αδεια, και αυτο ειναι το λιγοτερο.
Παρεπιπτοντως 53 μερες για τα χριστουγεννα οπως λεει και η διαφημηση εχουμε 10 μερες για τα αποτελεσματα, ειναι και η ημερα καταταξης που στανταρ θα αλλαξει και θα παει ποιο μακρια, βλεπω οσοι περασανε θα κανουνε πρωτοχρονια μεσα
Εδω ειμασταν της προηγουμενες μερες.----σας το ειχα τονιση -----------η βουλη ειναι κλειστη, οπως ειναι ακομα, δεν με πιστευατε----------σας ελεγα μην περιμενετε αποτελεσματα, θα φατε ακυρο, δεν εχη ψηφιστη ακομα η ρυθμιση, δεν ακουγατε.τα βλεπετε κ μονοι σας τωρα. θα αργησουν να βγουν. αφηστε τι λεη η προκηρηξη 18 καταταξη, αυτα αλλαζουν.εγω σας τα ελεγα.
Η αληθεια ειναι οτι μπηκα σε ολες τις σελιδες που θα μπορουσε καποιος να μπει και δε βρηκα τπτ. Ποιος ανακαλυψε για 13 του μηνος; Μηπως μπερδευονται με την αεροπορια; Για αεροπορια θα βγουνε 13. Για στρατο ξηρας δεν ξερω. Εψαξα αλλα δε βρηκα. Παντως εαν βγει και η δικια μας στις 13 τοτε ειναι σημαδιακο στις ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ &13