Καλη επιτυχία πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να σ ευχηθώ να σαι καλάGreen-Dragon99 έγραψε:Όλα στραβά πάνε σε αυτή τη χώρα φίλε μακάρι τα μοναδικά μας προβλήματα να ήταν το όριο ηλικίας στα σώματα ασφαλείας και το ύψος των γυναικών... Σε 20 χρόνια από τώρα θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα, κοιτάμε πάντα το δάσος και όχι το δέντρο. Δεν σταματάει πουθενά το κακό σε αυτό το κωλοχανειο! Ευτυχώς ο κόσμος έχει ξυπνήσει λίγο τώρα που αρχίζει να γεύεται σιγά σιγά την νέα τάξη τών πραγμάτων αλλά πολύ φοβάμαι ότι μόλις ξυπνήσουν όλοι οι αμνοί θα είναι αργά. Αυτά από μένα πάλεψε για αυτό που αγαπάς και στο τέλος θα ανταμοιφθεις αρκεί να έχεις πίστη στον Θεό και στο αρχαίο ελληνικό ιδεώδες.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Ναι εγώ δε μπήκα αλλά δε μου φταίει ο Κουλης.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Παιδιά εσείς του 94 αν βγει για ΣΦ και μπορείτε να τα κάνετε λόγω εντοπιοτητας κάντε τα και μην περιμένετε για φρουρους ή οτιδήποτε μην πετάτε τις ευκαιρίες. Δεν φευγει κανεις. Αν μπεις στην αστυνομία τέλος. Ούτε πυροσβεστική είναι σαν τους εποχικους που υπογράφουν 6μηνη σύμβαση ούτε οβα στρατός. Άλλη η φύση της δουλειάς. Οπότε εύχομαι να μπείτε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Ναι εννοείται όσοι είναι τού 94 θα ήταν τέρμα βλακωδες να χάσουν την ευκαιρία το καλοκαίρι στους ΣΦ που θα βγάλει περιμένοντας ότι ο Μίστερ μπιν θα βγάλει ειδικούς φρουρούς πριν την αλλαγή τού έτους. Οι ειδικοί φρουροί ήταν ανέκαθεν το κρυφτό χαρτί της νδουλας μπας και τσιμπήσουν καμιά ψήφο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναβγούν με αυτοδυναμία πάντως παιδιά τα έχουν κάνει πιο σκατα και από τον Αλέξη εντελώς αντικειμενικά και δεν ψηφίζω Τσίπρα ούτε είμαι αριστερός. Κάντε ένα γκάλοπ έξω η σε γνωστούς θα ακούσετε τα χειρότερα. Απλά ρωτήστε κυρίως νέους ανθρώπους όχι μπαρμπαδες που τους έβαλαν στο δημόσιο πριν από 30 χρόνια, αμόρφωτους που δεν είχαν τελειώσει ούτε το Γυμνάσιο... Τα πραγματικά ποσοστά τους είναι 20-23% και θα βυθιστούν ακόμα πιο πολύ τώρα που έρχεται η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και που θα πάνε στην Χάγη να δώσει το Καστελόριζο... Αφού τα έλεγε η μάνα τού από το 90 αυτό όπως και το όνομα της Μακεδονίας έχει αποφασιστεί εδώ και πόσα χρόνια ότι θα δοθεί μην τρελαθούμε τώρα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Σωστό αυτά που λες για νδ, αλλά όποιο κόμμα και να ήταν στην εξουσία τα ίδια θα έκανε. Όλοι τα ίδια είναι. Απλά δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία. Τώρα για να βγάλει κι άλλη για ΕΦ από την μια λίγο δύσκολο, από την άλλη ίσως βγάλει όπως είπες για ψήφους. Αλλά επειδή θα θέλει να πάρει ψήφους και από αυτούς που είναι για πανελλήνιες, ίσως του χρόνου να πάρει 700-800 άτομα... Αλλά από την που θα βρει τόσα λεφτά, για να καλύψει όλα τα μέτωπα, από όλα τα σώματα ασφαλείας και ΕΔ; Όπως είπατε πολλοί, αυτό είναι ικανός για όλα για μια καρέκλα.
-
- Υποστράτηγος
Ακριβώς GUARDIAN1 τρ καπως συμφωνώ απλα φταίει ΚΑΙ ο κουλης.Μακαρι λοιπόν όλοι μα δηλωσουμε να βγάλει πολλες θέσεις και μα αφήσει και εμας χωρίς εντοπιότητα που απλα θέλουμε να μπούμε και δεν μας ενδιαφέρει η μετάθεση.
Ο ανεμελος και ο office απλα ειναι μονιμοι ετσι πιστεύω εχουν ηδη τακτοποίηθει δεν υπάρχει πιθανότητα ουτε στο δις να φύγουν.
Ο ανεμελος και ο office απλα ειναι μονιμοι ετσι πιστεύω εχουν ηδη τακτοποίηθει δεν υπάρχει πιθανότητα ουτε στο δις να φύγουν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Καλά εγώ δε έκανα αίτηση στη προηγούμενη των ΣΦ, ούτε εποπ με ενδιέφερε.Μόνο στη προκήρυξη του 2019 για ΕΦ έχω συμμετάσχει και τώρα έκανα στην 9κ.
Άμα δεν είχε βγει ο Κουλης, δε θα έβγαινε καμία προκήρυξη από αυτές μεγάλε.
Ο τσιπρας δε θα έβγαζε ούτε εποπ, ούτε συνοριοφυλακες, ούτε ΕΦ.
Άμα δεν είχε βγει ο Κουλης, δε θα έβγαινε καμία προκήρυξη από αυτές μεγάλε.
Ο τσιπρας δε θα έβγαζε ούτε εποπ, ούτε συνοριοφυλακες, ούτε ΕΦ.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Τι σημαντικό είναι να βγεί η προκήρυξη μέσα στο 2022. Περιμένουμε να βγεί η οππι μπας και έχουμε εξελίξεις.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Στείλτε μποζ να δούμε το θα πει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ο Τσίπρας είναι αριστερός και είναι κατά της αστυνομίας όπως έχει δείξει πολλάκις οπότε ήταν δεδομένο ότι δεν θα βγάλει, τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βγάζανε ΦΟΥΛ οπότε αν κάνουν καμιά συγκυβέρνηση με Βελόπουλο και Ανδρουλάκη θα βγάλουν αργότερα ειδικούς φρουρούς σίγουρα αλλά το θέμα είναι ότι εσάς δεν σας επιτρέπει η ηλικία σας να περιμένετε άλλο δυστυχώς άρα αναγκαστικά σφ είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα. Λεφτά έχουν αυτοί δανείζονται συνέχεια απέξω μην αγχώνεστε υπάρχουνε ταμεία ανάκαμψης και πολλές άλλες ***** που δίνουν οι Ευρωπαίοι στα ζώα πού μας κυβερνάνε. Όλοι ξέρουμε ποιος θα έπρεπε να κυβερνάει αυτή την χώρα αλλά δυστυχώς δεν θα τον αφήσουν ποτέ από τι δείχνουν τα πράγματα όμως εμείς θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους γιατί είναι η τελευταία μας ελπίδα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κάντε λίγο υπομονή ένα ένα μισή μήνα ακόμα θα βγούνε και δημοσιεύματα λογικά και θα έχουμε και νέα από τούς προέδρους. Να μην τους πρήζουμε τώρα καλύτερα γιατί και να τους στείλεις θα σού πει π@π@ριες δεν ξέρω ότι έχει μείνει πίσω και τέτοια...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Φιλε green dragon βλεπω πας για Κουτσουμπα δαγκωτο 😂😂😂Green-Dragon99 έγραψε:Ο Τσίπρας είναι αριστερός και είναι κατά της αστυνομίας όπως έχει δείξει πολλάκις οπότε ήταν δεδομένο ότι δεν θα βγάλει, τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βγάζανε ΦΟΥΛ οπότε αν κάνουν καμιά συγκυβέρνηση με Βελόπουλο και Ανδρουλάκη θα βγάλουν αργότερα ειδικούς φρουρούς σίγουρα αλλά το θέμα είναι ότι εσάς δεν σας επιτρέπει η ηλικία σας να περιμένετε άλλο δυστυχώς άρα αναγκαστικά σφ είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα. Λεφτά έχουν αυτοί δανείζονται συνέχεια απέξω μην αγχώνεστε υπάρχουνε ταμεία ανάκαμψης και πολλές άλλες ***** που δίνουν οι Ευρωπαίοι στα ζώα πού μας κυβερνάνε. Όλοι ξέρουμε ποιος θα έπρεπε να κυβερνάει αυτή την χώρα αλλά δυστυχώς δεν θα τον αφήσουν ποτέ από τι δείχνουν τα πράγματα όμως εμείς θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους γιατί είναι η τελευταία μας ελπίδα!
-
- Υποστράτηγος
Coyote θα βγει τπτ εσυ τι λες;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εγω πιστευω θα βγει. Δε βαζω το χερι μου στη φωτια αλλα ειμαι θετικος. Χρειαζοντε ψηφους και θα παιξουν ολα τα χαρτια μεχρι και την τελευταια θεση σε προκηρηξεις. Γραμμη εκκινησης θαναι η εξοδος της οππι οπως εχουμε πει και αμετρητες φορες...Politis1994 έγραψε:Coyote θα βγει τπτ εσυ τι λες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αχαχαχαχαχαχα τώρα με προσβάλεις φίλε αφού αυτοί έχουν κάτσει στο 5% 40 χρόνια για να παίρνουν την κρατική επιχορήγηση και κάνουν ότι φωνάζουν δήθεν και ότι τάχα μου είναι κοντά στον λαό και στην εργατική τάξη ενώ είναι πιο πλούσιοι και από τους δεξιούς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης