Selby23 έγραψε:Δυστυχώς κύριοι έχουμε φαινεται περισσότερο ανάγκη την αστυνομία πανεπιστημίου και ειδικούς φρουρούς παρα με όλα αυτά που έγιναν πυροσβεστες.Πρέπει να φτάσουμε μαλλον τις 10.000 κενές οργανικές θέσεις για να πάρει και 3.000 άτομα, όχι τώρα που είναι 4.000 κενές οργανικές.
Που είναι ο Pyr; 😂
Παρών selby23 ... Με ψάχνεις σου έλειψα; Τι ακριβώς θέλεις πάλι να ερμηνεύσεις; Εκτός κ αν είπε ο Κούλης οτι δε θα κάνει καμία πρόσληψη στην πυροσβεστική τότε ναι να κλείσουμε κ το νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 30, 2021 7:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pyr έγραψε:Παρών selby23 ... Με ψάχνεις σου έλειψα; Τι ακριβώς θέλεις πάλι να ερμηνεύσεις; Εκτός κ αν είπε ο Κούλης οτι δε θα κάνει καμία πρόσληψη στην πυροσβεστική τότε ναι να κλείσουμε κ το νήμα.
δηλαδή εσύ βλέπεις να κάνει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 30, 2021 7:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Selby23 έγραψε:Pyr ανέβασες να δούμε κάτι συγκεκριμένο για το νήμα ;Το διάβασα γρήγορα αλλά δεν νομίζω να είπε κάτι σχετικό.
Αρχικά να σε πληροφορήσω ότι αλλάζει όλο το υπουργείο προστασίας του Πολίτη οπότε μετά από αυτό αναμένουμε πολλά καινούργια πράγματα...
Ναι το ειδα και εγω να περιμενουμε 22 και 23 προκ. Θα βγουν σιγουρα. Και μαλιστα την προκ για πυροσβστικη θα παρει το 23 πολλα ατομα μετα τον αυγουστο βεβαια ως εκλογηκη ψηφη. Αυτο πιστευω εγω
Η πυροσβεστικη δεν ειναι στο προστασιας του πολιτη αλλα Μετακινειται στο υπουργειο πολιτικης προστασιας με υπουργο τον ναύαρχο ε. Α ευαγγελο αποστολακη.
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Η πυροσβεστικη δεν ειναι στο προστασιας του πολιτη αλλα Μετακινειται στο υπουργειο πολιτικης προστασιας με υπουργο τον ναύαρχο ε. Α ευαγγελο αποστολακη.
Σαρωτικες αλλαγες...
τουλαχιστον οτι αλλαγη γινετε μακαρι να ειναι για καλο
Μυρισε πασοκαρα στο Προστασιας του Πολιτη και στο Πολιτικης Προστασιας.Τι εχουμε να δουμε στις μοριοδοτησεις των προκηρυξεων,500 μορια θα παιρνουν οι πολυτεκνοι!