μία λέμε έως τέλη Ιουνίου ύστερα τέλη Ιουλίου και τώρα μετά από τις διακοπές του Αυγούστου! Πάμε για το νέο έτος παιδιά!Walas έγραψε:Μετά τον Αύγουστο παιδιά. https://workenter.gr/el/article/30587/asep-prasino-gia-nea-prokhruxi-monimon-8eseon
Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Πέρασε από ΑΣΕΠ όλα βαίνουν καλώς αυτά είναι καλά νέα
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Από ότι κατάλαβα για μετά της 20 Αυγούστου θα εννοεί το άρθρο. Για να είματε σίγουροι λογικά αρχές Σεπτεμβρίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Charlie Harper 13 την Κυρ Ιούλ 18, 2021 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Αρα παιδιά Μπορεί να ειναι αυτή η πρώτη απ τις 3 μεγάλες που έλεγαν και μακαρι να είναι ετσι. Τι να πω υπομονή μαγκες αλλο τίποτα δεν μπορουμε να κάνουμε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Ας είναι κ αρχές Σεπτεμβρίου, μία χαρά θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε προϋπηρεσία και μέχρι τότε δε θα βγούνε άλλοι πιστοποιημένοι.
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
μακάρι γτ μετά τον ήπιαμε εμείς οι β επικουρικοίgeomp έγραψε:Ας είναι κ αρχές Σεπτεμβρίου, μία χαρά θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε προϋπηρεσία και μέχρι τότε δε θα βγούνε άλλοι πιστοποιημένοι.
Άντε ωραία ! Πάμε άντε να βγεί Σεπτεμβρίο θα βγεί κ η πυροσβεστική τότε έτσι λένε πάνε δυναμικά ! Ελπίζω μήν είναι παραπληροφόρηση
ναι λεγανε για μαρτη, μετα Απριλη, μετα αρχες καλοκαιριου, μετα ιουλη, τωρα μετα τις διακοπες του αυγουστου λενε... Οτι ναναι μας δουλευουν ψιλο γαζιWalas έγραψε:Μετά τον Αύγουστο παιδιά. https://workenter.gr/el/article/30587/asep-prasino-gia-nea-prokhruxi-monimon-8eseon
Θοδωρης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Δεν ξέρω εάν σας βοηθήσω! Δουλεύω οδηγός ! Και η εταιρεία μου έχει αναλάβει την τροφοδοσία τροφίμων στα καταστήματα κράτησης με την κουβέντα που πιάνω με το παλικάρι που είναι στις τροφοδοσίες επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ οδηγός να κάνω γιατί έχω φουλ τα μόρια και είναι με τα Μπούνια μέσα όπως μου είπε και το παλικάρι! Λοιπόν πρώτον μου λέει καιγόμαστε δεν έχουμε άτομα όλα είναι στον αυτόματο! Τι περιμένουν πώς και πώς αυτή την προκήρυξη μου είπε θα έχουμε νέα μέσα Αυγούστου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 19, 2021 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Marlin95 έγραψε:Δεν ξέρω εάν σας βοηθήσω! Δουλεύω οδηγός ! Και η εταιρεία μου έχει ένα λάδι την τροφοδοσία τροφίμων στα καταστήματα κράτησης με την κουβέντα που πιάνω με το παλικάρι που είναι στις τροφοδοσίες επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ οδηγός να κάνω γιατί έχω φουλ τα μόρια και είναι με τα Μπούνια μέσα όπως μου είπε και το παλικάρι! Λοιπόν πρώτον μου λέει καιγόμαστε δεν έχουμε άτομα όλα είναι στον αυτόματο! Τι περιμένουν πώς και πώς αυτή την προκήρυξη μου είπε θα έχουμε νέα μέσα Αυγούστου.
Ποσά μόρια έχεις ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
Παιδιά εγώ ήμουν έφεδρος αξιωματικός στον στρατό έχω δίπλωμα Α2 και αυτοκινήτου,proficiency αλλά μικρό απολυτήριο του 12. Υπάρχει καμία ελπίδα η να μην πάω καν;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
Δεν έχω ιδεα καν πως είναι η μοριοδοτηση
Ναι αυτά με τον Απρίλιο και Αύγουστο και Σεπτέμβριο τα λένε γιατί δεν κάνουν απεργίες οι υπάλληλοι στις φυλακές πιστεύω ότι αν υπήρχαν περισσότερες απεργίες 4 μήνες πριν θα έβγαινε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
. Για οδηγός πού θα κάνω έχω τελειώσει μηχανικός αυτοκινήτων έχω πάει σε ΙΕΚ έχω βγάλει σχολή αυτοκινήτων έχω 70 μήνες προϋπηρεσία advance ξένες γλώσσες κ το απολυτήριο λυκείου 16.1 δέκατοLoxias89 έγραψε:Ποσά μόρια έχεις ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 19, 2021 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Marlin95 έγραψε:Για οδηγός πού θα κάνω έχω τελειώσει μηχανικός αυτοκινήτων έχω πάει σε ΙΕΚ έχω βγάλει σχολή αυτοκινήτων έχω 70 μήνες προϋπηρεσία advance ξένες γλώσσες κ το απολυτήριο λυκείου 16.1 δέκατο
Για οδηγούς δεν ανάκοινωσαν κάτι πάντως να ξέρεις. Δε συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την προκήρυξη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 19, 2021 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες