Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Η προκήρυξη θα βγει, δίχως καθυστέρηση.Γνωρίζει η Ν. Δ ότι είναι επιτακτική ανάγκη!
Η προκήρυξη θα τρέξει κανονικότατα μέσα στον Ιούλιο.Η Ν. Δ θα επαναφέρει πολλούς αξιωματικούς που άδικα έδιωξε το Σύριζα (εντός 5ετίας φυσικά).
alex7 φίλε μην αγχώνεσαι ! Η προκήρυξη θα βγει κανονικά ! Σύντομα θα προχωρήσει !
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Το λιμενικο γράψανε πάλι σήμερα ότι πάει στο υπουργείο προστασίας του πολιτη, μαζί με τις φυλακές , με υπουργό τον Χρυσοχοιδη. Αν ισχύει, η προκήρυξη θα γραφτεί από την αρχή.
Θα γραφτει απο την αρχη και με βαρβατα ορια και χαρτομανι..
Xanthos έγραψε:Θα γραφτει απο την αρχη και με βαρβατα ορια και χαρτομανι..
δηλαδή;
Δηλαδη στα κυρια προσων σιγουρα θα ανεβασουν οριο απολυτηριου θα εχουν ecdl αγγλικα σιγουρακι και τα υπολοιπα πιστευω θα μοριοδοτουντε... Ααα και συν το οτι θα ειναι με εξετασεις οπως ηταν πιστευω κ οχι κουλουβαχατα... αν κ τιποτα απο ολα δεν με συμφερει αυτη ειναι η αποψη μου.. η ΝΔ πιστευω πως θα ειναι αυστηρη στα κριτηρια..
Xanthos έγραψε:Δηλαδη στα κυρια προσων σιγουρα θα ανεβασουν οριο απολυτηριου θα εχουν ecdl αγγλικα σιγουρακι και τα υπολοιπα πιστευω θα μοριοδοτουντε... Ααα και συν το οτι θα ειναι με εξετασεις οπως ηταν πιστευω κ οχι κουλουβαχατα... αν κ τιποτα απο ολα δεν με συμφερει αυτη ειναι η αποψη μου.. η ΝΔ πιστευω πως θα ειναι αυστηρη στα κριτηρια..
και πόσο να το πάνε το απολυτήριο; με μόρια δεν είναι καλύτερα από τα γραπτά;
Xanthos έγραψε:Δηλαδη στα κυρια προσων σιγουρα θα ανεβασουν οριο απολυτηριου θα εχουν ecdl αγγλικα σιγουρακι και τα υπολοιπα πιστευω θα μοριοδοτουντε... Ααα και συν το οτι θα ειναι με εξετασεις οπως ηταν πιστευω κ οχι κουλουβαχατα... Αν κ τιποτα απο ολα δεν με συμφερει αυτη ειναι η αποψη μου. Η ΝΔ πιστευω πως θα ειναι αυστηρη στα κριτηρια.
Αν εννοείς γραπτές εξετάσεις. Το πάρτι των βυσμάτων θα γίνει.
Η προκήρυξη θα παραμείνει ως έχει.
Οι εξετάσεις είναι παρελθόν. Πλέον είναι μόνο με μόρια.
Αξιοκρατικά!
Οι εξετάσεις είναι παρελθόν. Πλέον είναι μόνο με μόρια.
Αξιοκρατικά!
Xanthos τι εννοείς θα είναι με εξετάσεις ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Η προκήρυξη θα αλλάξει στο λέω για πολλοστή φορά.
Εγω την γνωμη μου ειπα... δεν βλεπω καπου το αξιοκρατικο ειτε με εξετασεις ειτε χωρις.. παρτι θα γινει και στα 2.. αν γινει εξ ολοκληρου απο τον ασεπ μονο τοτε θα ειναι αξιοκρατικα.. αν γινει με επιβλεψει ασεπ θα κοψουν τα παλικαρια να μπουνε μερικοι βισματικοι ντενεκεδες ρουσφετολογοι.. κ οπως τα ξερετε μερικοι απο εδω με εξετασεις θα κοβουν απο τους διαβασμενους και θα τα βαλουν σε αυτους που δεν στρωθηκαν σε γραφειο να διαβασουν αλλα σε ξαπλωστρα για ηλιοθεραπια λογο καλοκαιριου κ τους υπολοιπους κλασικα.. ας γινει αξιοκρατικα σαν τους εφ κ τοτε θα δουμε ποσοι θα περασουν ειδικα στις εδ...
Νομιζω αν δεν κανω λαθος υπηρχε και προκυρηξη με απολυτηριο 15 βαση.. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος... κ το φεκ που εβγαλαν τωρα ειχε το 12 σαν βαση κ οριο
Xanthos ακριβώς όπως τα λες είναι ! Λιμενικό και ειδικούς φρουρούς λογικά αυτό το σενάριο θα παίξει! Μια ζωή έτσι είναι δεν θα αλλάξει τώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες