λακης 92 έγραψε:Ρε παιδια κατι δεν παει καλα. Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης και αντογραφο ποινικου μητρωου δεν πρεπει να προσκομισουμε; Μου φαινεται αδιανοητο πως προχωρα η διαδικασια χωρις αυτα...
Σε ολες τις υπηρεσιες πλεον το ποινικο μητρωο συνήθως αναζητειται αυτεπάγγελτα. Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης δεν ξερω. Αλλα δεν ειναι και τιποτα. Αν καλεσουν για σοχ θα ενημερωσουν και τι εγγραφα χρειαζονται να τους προσκομισεις.
Μιχάλης έγραψε:Και μόνο που σκέφτεσαι ότι σε περιμένουμε να σε χωσουμε τις ημέρες του Πάσχα... άστο καλύτερα Μεινε εκεί που είσαι δεν χώρας στην οικογένεια μας. Στην πρώτη στραβή θα αναθεωρήσετε πολλα επιλέξτε συνηδειτα την δουλειά που πάτε να κάνετε και αφήστε Πίσω τις γκρίνιες
Εμείς περιμένουμε να έρθουμε στην οικογένεια σας και ελπίζουμε να μας αντιμετώπισετε από την αρχή σαν μέλη της για να μπορέσουμε να εγκληματιστουμε και εμείς γιατί από εσάς θα περιμένουμε να αποκτήσουμε έμπειρια
Η εμπειρία δε διδάσκεται, αποκτάται στη πράξη μετά από καιρό. Συμβουλές μπορούν να δώσουν και φυσικά τα αυτιά και τα μάτια όλων πρέπει να είναι ορθάνοιχτα.
Όλα είναι ρευστά ακόμα , αυτο μπορει καποιος να το καταλαβει ευκολα Κανεις δν μπορει να ξερει 100% τι θα γινει. Οι ενστάσεις ηταν μέχρι της 18/03 οπότε αυτός Ο μήνας φεύγει έτσι. Από τις πρωτες μερες του Απρίλιου και μέχρι το Πάσχα αν δν εχει βγει καποιο δελτιο τυπου απο τον ΑΣΕΠ σχετικα με τις υγειονομικές εξετάσεις τότε θα πάρει καιρό ακόμα. Συμφωνώ με την ΠυΘΊΑ. Οσοι έχουν περάσει σε ΚΚ του τόπου διαμονής τους δν χανουν τίποτα να πανε με ΙΔΟΧ... ίσα ίσα! Όσοι όμως χρειάζεται να μετακομίσουν δν πρέπει να το ρισκάρουν σε καμία περίπτωση γιατι δν ξέρουμε αν μετά τις ενστάσεις η αν αποφασισουν να παρουν επιλαχοντες θα υπάρχουν ανακατανομές στο οριστικο πινακα οπότε θα χουν θέμα μετακόμισης πάλι με το οποίο κόστος.
Φημες λενε οτι η τοποθετηση θα γινει την δευτερα παρουσια ανημερα. Οποτε αραξτε και κοψτε τις αηδιες με το μακρυ και το κοντο καθενος. Ακουμε τα επισημα απο φορεις του υπουργειου, που ως τωρα τυχαινει να ταιριαζουν με τα λεγομενα της πυθιας. Της οριτζιναλ. Τωρα η πυθια τα μασαει. Το υπουργειο δεν εχει επιβεβαιωσει. Επομενως κραταμε τα λεγομενα του υπουργείου προφανως κι αφηνουμε τις αηδιες του καθενα που υπογραφει ως πυθια, ή που προβλεπει τελει χρονου κι οποτε άλλοτε τον βολευει.
ΠΥΘΙΑ έγραψε:Εγώ μεταφέρω οσα μου εκμυστηρευονται οι πηγες μου. Δεν ειμαστε θεοι να γνωριζουμε τα παντα, τις πληροφοριες μεταφέρουμε, αλλα μεχρι στιγμής δεν σας εχω απογοητευσει νομίζω.
Ευχαριστούμε και περιμενουνε νεώτερα μας έχει φάει το άγχος εδώ ...
Εγώ που έχω περάσει με κύριο προσόν στην δευτερη μου επιλογή ως εξωτερικός φρουρός λέω να πάω αν με καλέσουν. Μπορεί να είναι μακριά από τον τόπο μου αλλά είναι η δεύτερη μου επολογη και θεωρώ πολυ δύσκολα να αλλάξει. Τι λέτε;
REDMAN316 έγραψε:Εγώ που έχω περάσει με κύριο προσόν στην δευτερη μου επιλογή ως εξωτερικός φρουρός λέω να πάω αν με καλέσουν. Μπορεί να είναι μακριά από τον τόπο μου αλλά είναι η δεύτερη μου επολογη και θεωρώ πολυ δύσκολα να αλλάξει. Τι λέτε;
Ανάλογα τι θέση έχεις στην πρώτη σου επιλογη αλλα και παλι πιστευω δν εχεις θεμα μπορεις να πας χωρις φοβο.
Παιδιά βάση αυτών που έλεγε ο γραμματέας αντί εγκληματικής πολιτικής σε κάνα 25ημερο θα περναμε τα τεστ και αρχές Μαΐου πρώτα Ο Θεος θα έχουμε δουλειά. Το είπε ξεκάθαρα.
iMTR έγραψε:Παιδιά βάση αυτών που έλεγε ο γραμματέας αντί εγκληματικής πολιτικής σε κάνα 25ημερο θα περναμε τα τεστ και αρχές Μαΐου πρώτα Ο Θεος θα έχουμε δουλειά. Το είπε ξεκάθαρα.
Ότι το είπε το είπε αυτό είναι αλήθεια αλλά και για την 3κ έχουν πει διάφορα και όλοι βλέπουμε Τι γίνεται. Επίσης η κατανομή θέσεων εγκρίθηκε οκ αλλά αν μέχρι το Πάσχα δν γίνει κάποια κινησει από τον ΑΣΕΠ για υγειονομικές τοτε θα πάμε πίσω διοτι υγειονομικές και ψυχοτεχνικα εχουν πολλες μερες κενό μεταξύ τους και τον Μηνα θα τον φαμε για πλακα. Σίγουρα απ οτι φαινεται θα πάμε με ΙΔΟΧ και τα οριστικα θα αργήσουν αλλά το θέμα θα το έχουν τα παιδιά που πέρασαν μακριά από τον τόπο διαμονής τους.
iMTR έγραψε:Παιδιά βάση αυτών που έλεγε ο γραμματέας αντί εγκληματικής πολιτικής σε κάνα 25ημερο θα περναμε τα τεστ και αρχές Μαΐου πρώτα Ο Θεος θα έχουμε δουλειά. Το είπε ξεκάθαρα.
Ότι το είπε το είπε αυτό είναι αλήθεια αλλά και για την 3κ έχουν πει διάφορα και όλοι βλέπουμε Τι γίνεται. Επίσης η κατανομή θέσεων εγκρίθηκε οκ αλλά αν μέχρι το Πάσχα δν γίνει κάποια κινησει από τον ΑΣΕΠ για υγειονομικές τοτε θα πάμε πίσω διοτι υγειονομικές και ψυχοτεχνικα εχουν πολλες μερες κενό μεταξύ τους και τον Μηνα θα τον φαμε για πλακα. Σίγουρα απ οτι φαινεται θα πάμε με ΙΔΟΧ και τα οριστικα θα αργήσουν αλλά το θέμα θα το έχουν τα παιδιά που πέρασαν μακριά από τον τόπο διαμονής τους.
Υγειονομικές = Αθλητικες. Την ίδια μέρα θα γίνουν ουσιαστικά και τα δύο. Οπότε μετά από 10 μέρες ψυχοτεχνικα και τέλος. Γενικά τους πιέζει ο χρόνος λόγω δημοτικών αστυνομικών γι αυτό κάνουν ότι κάνουν. Και γι αυτό πιστεύω ότι θα γίνει όπως είπαν
Βγαίνει Δελτίο τύπου από τον ΑΣΕΠ... εκτυπώσεις το Δελτίο υγειονομικών εξετάσεων... Δίνεται προθεσμία 10-15ημερών να γινουν οι εξετασεις (Καρδιογράφημα, Τοξικολογικες, Ακτινογραφία). Ξανά βγαίνει Δελτίο τύπου από ΑΣΕΠ για διεξαγωγή αθλητικών δοκιμασιώνΜ τον ανάλογο προετοιμασίας 10ημερών. ΣΤΙς αθλητικές δοκιμασίες παρουσιάζεις το Δελτίο υγειονομικών εξετάσεων. Έπειτα Ξανά Δελτίο τύπου για ψυχοτεχνικα κλπ Αυτή είναι. διαδικασία.
Πρώτη βάρδια 7 μέχρι 2 δευτερη1μ8 Τρίτη 6μ1 τέταρτη 1μ7 το ωράριο είναι λίγο διαφορετικό σε κάθε φυλακή το περιβάλλον είναι ξεφτίλα το κράτος ανύπαρκτο τους υπαλλήλους τους έχουν μόνο για χρεωμα τα λεφτά 850 σην τα νυχτερινά αλλά 100..
Αυτά είναι λόγια ατόμου που τον ρώτησα Πώς είναι για κορυδαλο που δουλεύει μέσα.. Ο μισθός γύρω στα 900 και κάτι πάει..