Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγω ειχα βισμα. Ειμαι Υγειονομικο σωμα στρατου ξηρας και ειδικοτητα Ν/Τ ως νοσηλευτης. Το βισμα δε μπορεσε 424 γιατι η προκηρυξη ελεγε για μοναδες εκστρατειας. Μπορεσε ομως Ξανθη στο 212 Κιχνε δηλαδη την αμεσως κοντινοτερη στο σπιτι μου μοναδα εκστρατειας που σχετιζεται με την ειδικοτητα μου.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αυτη η προκυρηξη που βγηκε τωρα δεν ειδα να λεει πουθενα για μοναδες εκστρατειας κανω λαθος; Εμενα μου ειπαν οτι μπορω να καταταγω οπουδηποτε απο την στρατολογια.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μια ερώτηση.. απο όσους ξέρουν σίγουρα...Οι οβα σε στρατό ξηράς εκτός ειδικών δυνάμεων περνάνε κάποια αθλήματα και αν Ναι τι?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
ρε παιδια εχει ανακοινωθει στο site του γεν λιστα με ονοματα που θα περασουν γιατρους για να μπουν οβα αυτες τις μερες. Στη λιστα δεν εχει ονοματα της σειρας μου.Εγω απολυομαι 9 Νοεμβρη ειμαι ε16 εσσο, οποτε δν θα περασω γιατρους αν μπω οβα και θ ξεκινησω ως οβα 10 Νοεμβρη συμφωνα με τα χαρτια που υπεγραψα. Το θεμα ειναι πως θα μαθω αν μπηκα (φανταζομαι θ περασει σημα στο καραβι που ειμαι τωρα ισως). Επισης εγω θα περασω απο Κανελλοπουλο για ρουχα και αρβυλα?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μηπως ξερουμε εμεις που εχουμε κανει δηλωση για εναν χρονο ποτε κανουμε ανανεωση για +2;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα σε ολους, ειμαι 18 ετων και θα καταταγω με την επομενη εσσο στις Ε. Δ, εδωσα πανελληνιες φετος με σκοπο να μπω σε μια στρατιωτικη σχολη αλλα δεν τα καταφερα για λιγα μορια! Περιμενα επιλαχων αλλα δεν... Αποφασισα, καθως το ονειρο μου ειναι να ασχοληθω με τον Στρατο και μονο, αφου τελειωσω την θητεια μου στις Ε. Δ να προσπαθησω να γινω ΕΠ. ΟΠ, το εχω ψαξει αρκετα αλλα ακουω διαφορα. Αν γνωριζει καποιος θα ηθελα να μαθω αφου καποιος τελειωσει της θητεια του, πως μπορει να γινει ΕΠ. ΟΠ, ειναι αναγκαιο να περασει απο ΟΒΑ πρωτα; Η μπορει να περιμενει μια εγγυκλιο. Και αν τελικα μπει τι πιθανοτητες μονιμοποιησης υπαρχουν και μετα απο ποσα χρονια... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε μου ξέχνα το θεσμό των Επ. Οπ. Καλύτερα αντί να πα στρατό να στρωθείς στο διάβασμα και να ξαναδώσεις πανελλήνιες. Μην εθελοτυφλείς
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τι εννοεις ξεχνα το θεσμο των επ. Οπ; Δεν υπαρχει πλεον; Ειναι δυσκολο να μπεις; Η δεν αξιζει... Ειναι αρκετοι λογοι, κυριος οικονομικοι που δν μπορω να ξανα δωσω πανελληνιες, οποτε ειναι μονοδρομος για εμενα, Στην στρατολογια την πολης μου που ρωτησα, χωρις να με κατατοπισουν βεβαια, δεν μου ανεφεραν κανει περι μη υπαρξης του θεσμου πλεον... Ευχαριστω!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκυρηξη για ΕΠΟΠ δεν προκειται να ξαναβγει. Ακομα και οικονομικα να στρωσει το πραγμα
παρα πολυ δυσκολα θα ξαναβγει προκυρηξη. Ο στρατος θα βασιζεται στους νεους
υπαξιωματικους και ευελπιδες. Θα παιρνουν και ΟΒΑ για να κλεινουν τρυπες και τελος.
Σε καμια 15ετια-20ετια που οι ΕΠΟΠ θα ειναι για συνταξη αναλογα πως θα ειναι το πραγμα στη
χωρα παιζει να βγαλουν καναν παρομοιο θεσμο. Με 9μηνη θητεια, αν δεν την ριξει στο 6μηνο
ο Τσιπ, δεν μπορεις να εχεις στρατο. Αρα τοτε θα παρουν ξανα ισως κατι σαν ΕΠΟΠ. Αλλα οσοι
ειναι σημερα ανω των 17-18 για εμενα ας ξεχασουν το θεμα ΕΠΟΠ. Πανελληνιες η ΟΒΑ.
παρα πολυ δυσκολα θα ξαναβγει προκυρηξη. Ο στρατος θα βασιζεται στους νεους
υπαξιωματικους και ευελπιδες. Θα παιρνουν και ΟΒΑ για να κλεινουν τρυπες και τελος.
Σε καμια 15ετια-20ετια που οι ΕΠΟΠ θα ειναι για συνταξη αναλογα πως θα ειναι το πραγμα στη
χωρα παιζει να βγαλουν καναν παρομοιο θεσμο. Με 9μηνη θητεια, αν δεν την ριξει στο 6μηνο
ο Τσιπ, δεν μπορεις να εχεις στρατο. Αρα τοτε θα παρουν ξανα ισως κατι σαν ΕΠΟΠ. Αλλα οσοι
ειναι σημερα ανω των 17-18 για εμενα ας ξεχασουν το θεμα ΕΠΟΠ. Πανελληνιες η ΟΒΑ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αρα δεν υπαρχει καποιος θεσμος πλεον που να μπορει καποιος να τον ακολουθησει επαγγελματικα; ... Θελουμε να βοηθησουμε την πατριδα και δεν μας αφηνουν... Οσο σκεφτομαι οτι υπαρχουν ατομα μου εχουν την ευνοια να μπουν σε στρατιωτικη σχολη και μετα τα παρατανε τρελενομαι, ενω υπαρχουν αλλοι που για πολλους λογους δεν μπορουν να μπουν και δεν θα τα παρατουσαν ποτε... Ζητω η Δημοκρατια του 2017!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ελλάς! έγραψε:Αρα δεν υπαρχει καποιος θεσμος πλεον που να μπορει καποιος να τον ακολουθησει επαγγελματικα; ... Θελουμε να βοηθησουμε την πατριδα και δεν μας αφηνουν... Οσο σκεφτομαι οτι υπαρχουν ατομα μου εχουν την ευνοια να μπουν σε στρατιωτικη σχολη και μετα τα παρατανε τρελενομαι, ενω υπαρχουν αλλοι που για πολλους λογους δεν μπορουν να μπουν και δεν θα τα παρατουσαν ποτε... Ζητω η Δημοκρατια του 2017!
Όποιος είναι έξω από τα πράγματα και ξυπνάει όποτε το θυμηθεί του φταίει το έτος... Μεγάλε προκήρυξη για ΕΠΟΠ έχει να βγει από το 2009. Αναθεώρησε στο μυαλό σου τι είναι αυτά που γράφει και μετά έλα να μας πεις τις ιστορίες σου για αγάπη και επαγγελματισμό.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν μου φταιει το ετος, και προσπαθω να ειμαι οσο μπορω μεσα στα πραγματα. Χωρις να ξερω ποσο χρονων εισαι, και συγγνωμη αν κανω λαθος, ειμαι ξυπνιος θελω να πιστευω, αλλα το θεωρω αδικο, προσβαση στις στρατιωτικες σχολες να εχουν μονο ατομα μεσω των πανελληνιων, να μου πεις τι θα γινει θα περνουν οποιων να 'ναι; Οχι βεβαια, αλλα εμεις που θελουμε να ειμαστε σε μια τετοια σχολη, γιατι απλα δεν μας χωραει καμοια αλλη, και δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να ανταποκριθουμε στις οικονομικες απετησεις των πανελλαδικων τι θα κανουμε; Δεν χρειαζεται να συνεχιστει η συζητηση, ειναι εκτος θεματος φορουμ ετσι κι αλλιως, Θα ηθελα να ειμαι σε μια στρατιωτικη σχολη αλλα δυστυχως οι δικοι μου δεν μπορουν να με βοηθησουν οικονομικα να ξανα προσπαθήσω. Θελω να μαθω εν τελει αν υπαρχει καποιος θεσμος πλεον στον στρατο για μονιμη αποκατασταση, ακομα και με χαμηλο μισθο. Αν μπορει καποιος να υπηρετησει μονιμο στις Ε. Δ, η ακομα και στα ΟΥΚ, στην στρατολογια οταν ειχα περασει περιοδευον μου ειχαν πει οτι πλεον στα ΟΥΚ πανε μονο ως μονιμοι; Δηλαδη μονο απο ΣΝΔ-ΣΜΥΝ; Η μπορει να παει οποιος θελει και να μινει μονιμος η ημιμονιμος! ... Ευχαριστω εκ των προερων!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Άσχετο, αλλά καμμιά μετάθεση θα πάρουμε; Έστω κι αν είναι για τον τελευταίο χρόνο...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα μαγκες το καλοκαιρι απολυομαι κ επειδη τα πραγματα εξω δεν ειναι καλα το σκεφτομαι για ΟΒΑ εχω ακουσει οτι ο μισθος ειναι γυρω στα 700? ισχυει?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
"Αρα δεν υπαρχει καποιος θεσμος πλεον που να μπορει καποιος να τον ακολουθησει επαγγελματικα; ... Θελουμε να βοηθησουμε την πατριδα και δεν μας αφηνουν... "
Αν τοσο σε καιει να βοηθησεις την πατριδα πηγαινε και καταταξου αμισθος! Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει ο
τροπος...
Σοβαρα τωρα αν θες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ καρριερα στις ΕΔ, ειτε ΟΒΑ ειτε πανελληνιες. Παιζει και σαν εθνοφυλακας
που παιρνεις και κατι ψιλα.
Αν τοσο σε καιει να βοηθησεις την πατριδα πηγαινε και καταταξου αμισθος! Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει ο
τροπος...
Σοβαρα τωρα αν θες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ καρριερα στις ΕΔ, ειτε ΟΒΑ ειτε πανελληνιες. Παιζει και σαν εθνοφυλακας
που παιρνεις και κατι ψιλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες