Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Καποιοι δεν εχουν τι να κανουν στο σπιτι και λενε κατσε να γραψω μια μα... Κια... Τι να πω... Δεν εχουν με τι αλλο να ασχοληθουν. Τελικα αντι να μπαινουν στο φασεμπουν μπαινουν στο φορουμ και γραφουν οτι βλακεια να ναι...
Γράφω από ps vita και δεν έχει ελληνικά, σας καταλαβαίνω όλους σας μιας και ήμουν στην θέση σας παλεύοντας να μπω από το 2008, τελικά μπήκα πέρσι στην τελευταία μου προσπάθεια, για προκήρυξη δεν ακούγεται τίποτα απόλυτος ούτε όχι αλλα ούτε και ναι, μακάρι να βγει.
Υπομονη παιδια... Μετα τη δοση τα νεοτερα!
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Φιλε αλεξανδρε σε ευχαριστουμε καθε σου πληροφορηση θα μας φανει χρησιμη η αγωνια κορυφωνεται καθως οι μερες, οι μηνες παιρνουν κ ο χρονος στενευει. Ευελπιστω το καλυτερο δυνατον ολων οι ελπιδες σβηνουν μια μια.

Γεια σας και από μένα. Παρακολουθώ το άρθρο εδώ και καιρό και καταλαβαίνω την αγωνία που περνάτε. Έχετε δίκιο να αγχώνεστε άλλα μην χάνετε την ελπίδα σας. Τα πάντα είναι ρευστά όπως βλέπετε και εσείς. Κι αυτό ο καθένας το ερμηνεύει όπως νομίζει. Άλλος λέει ότι δεν θα πάρει γιατί δεν υπάρχουν χρήματα κι άλλος ότι θα πάρει γιατί υπάρχουν ελλείψεις. Αυτοί που αποφασίζουν όμως δε σκέφτονται ακριβώς έτσι. Όπως είπε κάποιος παραπάνω είναι 50-50...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Τα άσχετα μηνύματα διαγράφονται, δεν θα γράφει ο καθένας ότι του καυλώσει εδώ μέσα
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Πεδια αν δεν έχω κάνει στρατό μπορώ να κάνω αίτηση σαν ειδικός φρουρός?
-
- Στρατηγός
Cptmcdonald έγραψε:Πεδια αν δεν έχω κάνει στρατό μπορώ να κάνω αίτηση σαν ειδικός φρουρός;
Όχι, θα πρέπει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις
Και ως Ι1αν δεν κάνω λάθος.
-
- Στρατηγός
Με σταματησαν της προαλλες ΔΙΑΣ για ελενχο και αυτο που με ειπαν ειναι οτι πρωτα απολους αν τυχον βγει προκυρηξη θα το μαθουν τα Κ. Ε. Π... Αυτο, δεν ξερω αν βοηθαει καποιον... !
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
faber έγραψε:Με σταματησαν της προαλλες ΔΙΑΣ για ελενχο και αυτο που με ειπαν ειναι οτι πρωτα απολους αν τυχον βγει προκυρηξη θα το μαθουν τα Κ. Ε. Π... Αυτο, δεν ξερω αν βοηθαει καποιον... !
Πριν και απο τον αρχηγο;
Κοιτα να δεις, καποτε ηθελες βυσμα στη γαδα για να μαθεις και τωρα στα κεπ...

θα σε τρολλαραν αγορινα
- katadromeas307
- Υποδεκανέας
Καλησπερα παιδια θελω να μου λυσετε μια απορια εγω που εχω απολυτηριο ΕΠΑΛ α κυκλου δηλαδη της δευτερας λυκειου μπορω να κανω τα χαρτια μου για την προκυρηξη (αμα βγει) ;
-
- Στρατηγός
Α Κατηγορία : Που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, (Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) και απολυτηρίων ΕΠΑ. Λ, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Α΄ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.), των ΕΠΑ. Σ και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ.
Β Κατηγορία: Που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο. Α. Ε. Δ. (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ. Λ.
Β Κατηγορία: Που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο. Α. Ε. Δ. (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ. Λ.
- katadromeas307
- Υποδεκανέας
Δηλαδη δεν γινεται σωστα; Εκεινο που λεει στο τελος της β κατηγοριας πτυχιο επαλ ποιο εννοει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης