Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
Την προκυριξη την διαβασα κ δν μπορεσα ν καταλαβω κ ακριβος τ ηθελε στο θεμα ειναι υποχρεωτικο; τ πτυχιο υπολογιστων (ECDL) κ πλτυχιο ξενων γλωσσων;
μπορει ν ειναι αργα που ρωταω αλλα απο περιεργια.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ !dreamer_22 έγραψε:Καλησπέρα!
Είμαι 22 ετών και Φοιτήτρια επί πτυχίω του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατάγομαι από πόλη που έχει λιμάνι και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να μπω στις σχολές του Λιμενικού Σώματος. Επιπλέον, είναι απαραίτητη σε όλες τις σχολές η εξέταση στα αθλήματα; Είμαι 1,69, φυσιολογικού βάρους. Κάτοχος LOWER αγγλικών και γαλλικών και ecdl.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
και μετα σου λενε οτι το η εξυπναδα παει μαζι με τους καλους βαθμους (ΜΜΕ πανεπιστιμιου βαση 17+)
Εννοείς αν είναι υποχρεωτικό το πτυχίο ξένων γλωσσών και το πτυχίο υπολογιστών;pantzos4 έγραψε:Την προκυριξη την διαβασα κ δν μπορεσα ν καταλαβω κ ακριβος τ ηθελε στο θεμα ειναι υποχρεωτικο; τ πτυχιο υπολογιστων (ECDL) κ πλτυχιο ξενων γλωσσων;
Ναι είναι, αποτελούν απαραίτητη Προϋπόθεση Για να κάνεις τα χαρτιά σου κ δεν παίρνουν μόρια...
Greek_Army έγραψε:Φυσικά και δεν ισχύειειρωνικά το είπε
Για ονομα ρε παιδια! Φυσικα και το ειπα ειρωνικα αν ειναι δυνατον! Αν θυμαμαι καλα μπορεις να διαβασεις πιο μπροστα στο φορουμ και θα δεις και για τα μορια και για τις μεταθεσεις σε καποιο λινκ. Απλα ειπα οτι ειπα γιατι με εχει εκνευρισει η αγνοια και η αντιμετωπιση πολλων ανθρωπων προς την αντιμετωπιση για το εργο και την ιδιοτητα των σωματων ασφαλειας οπως η κοπελα. Αυτο ισχυει και σε αλλες προκυρηξεις οχι μονο στο λιμενικο.. Στην πυροσβεστικη και στους ειδικους φρουρους να δεις τι θα γινει μονο και μονο γιατι δεν εχουν ιδεα τι τους περιμενει. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να το εχεις μεσα σου για να πας σε καποιο σωμα ασφαλειας για ολη σου την ζωη οχι να το κανεις γιατι δεν βγηκε καμια αλλη προκυρηξη ή γιατι απετυχες στην ιατρικη.
maria23 έγραψε:Οι λιμενοφύλακες και οι υπαξιωματικοί ΔΕΝ δίνουν εξετάσεις... Αν πραγματικά διάβαζες με προσοχή την Προκήρυξη Θα το έβλεπες... Φιλικά!
Α, δηλαδή μόνο οι υποψήφιοι σημαιοφόροι υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις; Ουφ, μου έφυγε ένα βάρος!
Συγγνώμη, αλλά είχα βρει μία περίληψη της προκήρυξης και όχι την πρωτότυπη.
nikopaok4 έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ !dreamer_22 έγραψε:Καλησπέρα!
Είμαι 22 ετών και Φοιτήτρια επί πτυχίω του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατάγομαι από πόλη που έχει λιμάνι και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να μπω στις σχολές του Λιμενικού Σώματος. Επιπλέον, είναι απαραίτητη σε όλες τις σχολές η εξέταση στα αθλήματα; Είμαι 1,69, φυσιολογικού βάρους. Κάτοχος LOWER αγγλικών και γαλλικών και ecdl.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
και μετα σου λενε οτι το η εξυπναδα παει μαζι με τους καλους βαθμους (ΜΜΕ πανεπιστιμιου βαση 17+)

Ναι τώρα δίνουν μόνο οι δόκιμοι σημαιοφόροι... Σε προηγούμενες Προκηρύξεις Όμως νομίζω έδιναν όλοι...Sheldon έγραψε:maria23 έγραψε:Οι λιμενοφύλακες και οι υπαξιωματικοί ΔΕΝ δίνουν εξετάσεις... Αν πραγματικά διάβαζες με προσοχή την Προκήρυξη Θα το έβλεπες... Φιλικά!
Α, δηλαδή μόνο οι υποψήφιοι σημαιοφόροι υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις; Ουφ, μου έφυγε ένα βάρος!
Συγγνώμη, αλλά είχα βρει μία περίληψη της προκήρυξης και όχι την πρωτότυπη.
Μηπως υπαρχει καποιος εδω που να εδωσε για δοκιμος σημαιοφορος να μας πει μια γνωμη για τα αθληματα; Γυναικα η αντρας δεν εχει σημασια, αρκει να εχουμε μια ιδεα, ευχαριστω!
πετρα έγραψε:Μηπως υπαρχει καποιος εδω που να εδωσε για δοκιμος σημαιοφορος να μας πει μια γνωμη για τα αθληματα; Γυναικα η αντρας δεν εχει σημασια, αρκει να εχουμε μια ιδεα, ευχαριστω!
Τα κλασσικα στα αθληματα! Γυναικες απετυχαν οι περισσοτερες, εμειναν μονο 50 απο τις 270 περιπου και αλλοι 50 αντρες κοπηκαν επισης. Βεβαια σαν λιμενικο υπηρχαν και ατομα που εκαναν ακυρες προσπαθειες αλλα ολως τυχαιως ηταν σημερα στα γραπτα!

Με lower και θες και μορια φιλε; μονο απο advanced και πανω πιανουν μορια...
Χρειαζεται και χαρτι απο γιατρο που να λεει "Ο τάδε βεβαιωνεται οτι εχει υψος τόσο... ";
αν καποιος ξερει και θελει, απανταει.
Ευχαρ. Προκαταβολικα.
edit: Διαβαζοντας παλι την προκηρυξη, ειδα οτι ναι, τελικα χρειαζεται και αυτο το χαρτί.
αν καποιος ξερει και θελει, απανταει.
Ευχαρ. Προκαταβολικα.
edit: Διαβαζοντας παλι την προκηρυξη, ειδα οτι ναι, τελικα χρειαζεται και αυτο το χαρτί.
BΕβαια θέλει χαρτί το λέι η προκήρυξη
Ασχετο αλλα η προθεσμια εληξε την Δευτερα αν δεν κανω λαθος.
lifo έγραψε:Ασχετο αλλα η προθεσμια εληξε την Δευτερα αν δεν κανω λαθος.
Η προθεσμία είναι μέχρι Παρασκευή 9/7/2011.
lifo έγραψε:Ασχετο αλλα η προθεσμια εληξε την Δευτερα αν δεν κανω λαθος.
Η προθεσμία είναι μέχρι Παρασκευή 9/7/2011.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες