Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Αλεξ εξαρτάται απο που εισαι... Θα βγάλουν ανακοινώσεις, μην αγχωνεσε.
Αχ ωραια ευχαριστω πολυ μαρινα μου γιατι ειμαι απο εβρο και Θα ηταν Δυσκολα να ετρεχα Αθηανα...
Απο που εισαι απο εβρο;; Το γενικό επιτελείο αεροπορίας ανακοινώνει ότι οι πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά επιτυχίας, να ειστε σιγουροι οτι αυτες οι δυο πρωτες γραμμες στην αρχη της ανακοινωσης δεν μου καθονται καλα, κ κατι σημαινουν. ειδικα αυτα που εχω υπογραμιση... αν ξερη καποιος που ειχε δωση κ το 2005 παλι ας μας απαντηση. ειχε γινη ετσι παλι, με πινακες; κ σειρα επιτυχιας; καπως περιεργα ειναι οσο περναν οι μερες. διδυμοτειχο εγω
Το ξερω, ειναι δύσκολο. Αλλα δεν ξερω να σου πω που θα δώσετε εσεις. Θα σας πουνε στις ανακοινωσεις. Ειστε λιγο μακρυα για να ερθετε αθηνα.
ΕΠΟΠ το εχουμε συζητησει στις προηγούμενες σελίδες αυτου του θέματος. Ρίξε μια ματια.ΕΠΟΠ έγραψε:Απο που εισαι απο εβρο;; Το γενικό επιτελείο αεροπορίας ανακοινώνει ότι οι πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά επιτυχίας, να ειστε σιγουροι οτι αυτες οι δυο πρωτες γραμμες στην αρχη της ανακοινωσης δεν μου καθονται καλα, κ κατι σημαινουν. Ειδικα αυτα που εχω υπογραμιση... Αν ξερη καποιος που ειχε δωση κ το 2005 παλι ας μας απαντηση. Ειχε γινη ετσι παλι, με πινακες; Κ σειρα επιτυχιας; Καπως περιεργα ειναι οσο περναν οι μερες. Διδυμοτειχο εγω
Φιλε εγω ειμαι απο Ορεστιαδα ελπιζω να ειμαστε και οι δυο μας μεσα καλη επιτυχια πατριωτακι :D
Δηλαδη ; πως θα γινη; ολοι βγηκαν καταλληλοι, κανενας, ακαταλληλος; δηλαδη ολοι θα παμε 20.000 κ... να δωσουμε; δεν το εχετε διευκρινηση ακομα. τοσες μερες δεν βγηκε κανενας να πη οτι τον βγαλαν ακαταλληλο. ολοι μεχρι τωρα ειναι σωστοι. ολοι σωστοι ειμαστε; καταλαβατε τι θελω να πω; δηλαδη πειραμε τι γλυκα μας βγαλαν καταλληλους, κ με τους πινακες οι πιο πολλοι θα φανε ακυρο; αυτο ενοουν;
ΕΠΟΠ θα σου πω. Εμεις λέμε συμφωνα με την ανακοινωση κ συμφωνα με την προκηρυξη οτι θα γίνει το εξης: Θα πάρουν τους πρωτους σε βαθμολογία αναλογα με το πόσες θεσεις εχει μια ειδικότητα. Κ από εκει κ πέρα θα πάρουν σαν επιλαχωντες κ το 50% των θέσεων της ειδικότητας. Δηλ. Μια ειδικότητα εχει 30 θεσεις. Θα πάνε οι πρωτοι 30 κ αλλοι 15 από επιλαχώντες. Οσο για την ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ που είπες, βγηκαν καταλληλοι οσοι ειχαν σωστα τα χαρτια τους (έλεγχος δικαιολογητικων).
OΛα ωραια και καλα... Λεμε τωρα...
αλλα αν για μια ειδικοτητα πχ με 30 ατομα καλεσουν ας πουμε αλλους τοσους πως ειναι σιγουροι οτι αυτα τα 60 ατομα θα περασουν τις ιατρικες, ψυχιατριακες και αθληματα;
Πως ειναι δηλαδη τοσο σιγουροι πως απ τα 60 που θα καλεσουν οι 30 σιγουρα θα ειναι οκει σε ολα τα υπολοιπα
Aποψη μου, δεν θα καλεσουν μονο τοσους λιγους. Το 50%, το εχουν ως δικλειδα ασφαλειας χωρίς ταβάνι στο νουμερο.
Αλλωστε και για τους μουσικους καλεσαν 100.
αλλα αν για μια ειδικοτητα πχ με 30 ατομα καλεσουν ας πουμε αλλους τοσους πως ειναι σιγουροι οτι αυτα τα 60 ατομα θα περασουν τις ιατρικες, ψυχιατριακες και αθληματα;
Πως ειναι δηλαδη τοσο σιγουροι πως απ τα 60 που θα καλεσουν οι 30 σιγουρα θα ειναι οκει σε ολα τα υπολοιπα
Aποψη μου, δεν θα καλεσουν μονο τοσους λιγους. Το 50%, το εχουν ως δικλειδα ασφαλειας χωρίς ταβάνι στο νουμερο.
Αλλωστε και για τους μουσικους καλεσαν 100.
Αχ βρε παιδιά πως σας καταλαβαίνω... Όλοι στην ίδια φάση είμαστε εδω μέσα! Κοιτάμε συνέχεια στο forum μπας και βγάλουμε καμία άκρη! Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής: Τόσο άνχος, τόσο κόπος και στο τέλος να μην είμαι καν ούτε στους επιλλαχόντες, εκεί και αν δεν είναι η ήττα... Θέλω να ξεκινήσω και προπόνηση και βαριέμαι ελεηνά! Τι να πω μακάρι οτι είναι να γίνει να γίνει για καλό είτε περάσω είτε όχι! Απλά αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ λιγααααακι...
Τι να πω μόνο ο χρόνος θα δείξει εμείς ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε... Τώρα αναμείνατε στο ακουστικό σας!
Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία!
Τι να πω μόνο ο χρόνος θα δείξει εμείς ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε... Τώρα αναμείνατε στο ακουστικό σας!
Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία!

Εγω την αποψη μου την εχω ηδη πει. Ειναι πολυ καλο να καλέσουν τα ατομα με τα μεγαλύτερα μορια που ειναι κ επιτυχώντες καθως επίσης κ το 50% των θεσεων για επιλαχώντες. Δεν θα τρεφουμε φρουδες ελπίδες πανω από ολα κ δεν θα μας πάνε επανω να κουραστουμε κ σωματικα κ ψυχολογικα! Εγω πιστευω οτι αυτη την φορα θα βγουν ονοματα, αν δεν γίνει αυτο τοτε κατι δεν πάει παλι καλα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Κ πάλι δν είναι λίγο κουλο να φωνάξουν τόσα λίγα άτομα; Γιατί πες άντε κ καλούν τους πρώτους 10που παίρνει μια ειδικότητα αν μερικοί έχουν πρόβλημα κ κοπούν στα υγειονομικά; Πάνε επιλαχόντες; Και πάλι θα λείπουν άτομα πως θα τα συμπληρώσουν; Επίσης αυτό που έμαθα είναι ότι κόπηκαν αρκετοί από τα δικαιολογητικά!
μαρινα απο που εισαι;Marina2 έγραψε: Εγω την αποψη μου την εχω ηδη πει. Ειναι πολυ καλο να καλέσουν τα ατομα με τα μεγαλύτερα μορια που ειναι κ επιτυχώντες καθως επίσης κ το 50% των θεσεων για επιλαχώντες. Δεν θα τρεφουμε φρουδες ελπίδες πανω από ολα κ δεν θα μας πάνε επανω να κουραστουμε κ σωματικα κ ψυχολογικα! Εγω πιστευω οτι αυτη την φορα θα βγουν ονοματα, αν δεν γίνει αυτο τοτε κατι δεν πάει παλι καλα.
Nansy_L έγραψε:Κ πάλι δν είναι λίγο κουλο να φωνάξουν τόσα λίγα άτομα; Γιατί πες άντε κ καλούν τους πρώτους 10που παίρνει μια ειδικότητα αν μερικοί έχουν πρόβλημα κ κοπούν στα υγειονομικά;
Aυτο εγραψα πιο πριν κ εγω...
Ειμαι απο Αιτωλ/νια απο ενα χωρουδακι. Οποτε καταλαβαινεις ειναι δυσκολο να ανεβω Χωρις Να ξερω τι παιζει με μορια κ με τετοια. Τζαμπα ο κοποςΥΠΟΣΜΗΝΙΑΣ έγραψε:μαρινα απο που εισαι;Marina2 έγραψε: Εγω την αποψη μου την εχω ηδη πει. Ειναι πολυ καλο να καλέσουν τα ατομα με τα μεγαλύτερα μορια που ειναι κ επιτυχώντες καθως επίσης κ το 50% των θεσεων για επιλαχώντες. Δεν θα τρεφουμε φρουδες ελπίδες πανω από ολα κ δεν θα μας πάνε επανω να κουραστουμε κ σωματικα κ ψυχολογικα! Εγω πιστευω οτι αυτη την φορα θα βγουν ονοματα, αν δεν γίνει αυτο τοτε κατι δεν πάει παλι καλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης