Όπλα - Σώματα σε Στρατιωτικές Σχολές
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Απ οτι βλεπω και το εφοδιασμου-μεταφορων εχει χημικους αξιωματικους, ειναι ειδικοτητα που χρειαζεται για καυσιμα πυρομαχικα κ τροφιμα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Τμημα βιομηχανικης διοικησης υπαρχει μονο στον πειραια. Οποτε λογικο να πηγαινουν στον πειραια. Πληροφορικη ομως υπαρχει και σε αλλα πανεπιστημια. Μονο απο πειραια την θελουν την πληροφορικη;roverr24 έγραψε: Πληροφορικη και βιομηχανικη διοικηση
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδια να ρωτησω κατι ! Οπως εχω ηδη σε προηγουμενα ποστ μ τονισει θελω να περασω σσε ειναι το ονειρο μου απο οταν με θυμαμαι (με πατερα στρατιωτικο κτλ κτλ... ) αν χτυπααααααα ξυλο δν τα καταφερω λεω να περασω σμυ και πιο συγκεκριμενα οπλα για να γινω χειριστης ελικπτερων αρχικα θελω να μ πειτε αν θα με συμβουλευατε να παω σμυ σε περιπτωση αποτυχιας η να ξαναδωσω και Επιπλεον ποσο δυσκολο ειναι να μπω στη σ. Α. Σ. Δεδομενου το οτι ειμαι πολυ καλος μαθητης. Ευχαριστω!
Γειά σας παιδιά θα ήθελα να περάσω ΣΣΕ. Έχω μία απορία, όταν με το καλό μπω στην σχολή γίνεται κλήρωση σε πιο τομέα θα πας, πεζικό μηχανικό κ. Τ. Λ. Αλλά το θέμα είναι οτι εγώ θα ήθελα να μπω πεζικό για να πάω ΕΔ καταδρομής μετά από την αποφοίτηση μου, άμα κληρωθώ μηχανικό ας πουμε και όχι Πεζικο τι θα κάνω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex666 την Δευ Μαρ 08, 2010 5:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Οπως ειπες γινεται κληρωση κατα καποιο τροπο πλην του πρωτου που διαλεγει οτι θελει. Τωρα αν δν παρρεις αυτο που θελεις γινεται (σπανια) να συννενοηθεις με εναν αλλο μαθητη και να ανταλλαξετε οπλα η σωματα με την συγκαταθεση του αρχηγου
Αυριο πρεπει να παραδωσω το μηχανογραφικο μου και θα ηθελα να μαθω, στη σχολη μόνιμων υπαξιοματικών Στρατου ξυρας πια ειναι η διαφορα αναμεσα στα οπλα και στα σωματα;
Παιδια λεω φετος να δηλωσω ΣΜΥ-Οπλα... Γενικα το κλιμα το ξερω γιατι εχω συγγενεις σε στρατο και αεροπορια... Αλλα Αλλου ειναι το θεμα. Πειτε πως μπαινω με το καλο στη σχολη. Εγω θελω να μπω στην αεροπορια ΣΞ... Ποσο δυσκολο ειναι αυτο; Ανθρωπος χωρις βισμα δεν μπαινει εκει; Οσο για το αλλο, Οσο βρισκεσαι στη σχολη γινεται κληρωση για το που θα πας, δεν ειναι λιγο ηλιθιο αυτο; Πες οτι δεν εχεις την τυχη με το μερος σου και πας σε ειδικοτητα που δεν σου αρεσει, αυτο θα κανεις την υπολοιπη ζωη σου;
Σας ευχαριστω και διορθωστε με αν κανω λαθος...
Σας ευχαριστω και διορθωστε με αν κανω λαθος...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φανη ειναι καθαρα τυχη! Εκτος και αν βγεις ο πρωτος μαθητης στη σχολη! Απο εκει και υστερα ειναι πως θα βγει η σειρα ασε που απο τον πρωτο χρονο γινεται ακομη μια κληρωση απο οπου σε δυο κατηγοριες. Για αεροπορια στρατου πρεπει να πας τεχνικους και μετα Α. Σ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΣΟυ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑς... ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς για ολη σου τη ζωη!(το βισμα παντως δν παιζει γτ ηκληρωση μπροστα στα ματια σου θα γινει)
-
- Υπολοχαγός
Απο ο, τι ξερω δεν παιζει μονο η κληρωση αλλα και η βαθμολογια στα μαθηματα μεσα στην σχολη πρωτιστωσ. Δηλαδη οσο καλυτερος μαθητης εισαι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να πας εκει που θεσ. Ο πρωτος παει εκει που θελει. Οι τελευταιοι παιρνουν ο, τι ξεμενει συνηθωσ.TASSOS e.W. έγραψε:Φανη ειναι καθαρα τυχη! Εκτος και αν βγεις ο πρωτος μαθητης στη σχολη! Απο εκει και υστερα ειναι πως θα βγει η σειρα ασε που απο τον πρωτο χρονο γινεται ακομη μια κληρωση απο οπου σε δυο κατηγοριες. Για αεροπορια στρατου πρεπει να πας τεχνικους και μετα Α. Σ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΣΟυ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑς... ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς για ολη σου τη ζωη!(το βισμα παντως δν παιζει γτ ηκληρωση μπροστα στα ματια σου θα γινει)
TASSOS e.W. έγραψε:Φανη ειναι καθαρα τυχη! Εκτος και αν βγεις ο πρωτος μαθητης στη σχολη! Απο εκει και υστερα ειναι πως θα βγει η σειρα ασε που απο τον πρωτο χρονο γινεται ακομη μια κληρωση απο οπου σε δυο κατηγοριες. Για αεροπορια στρατου πρεπει να πας τεχνικους και μετα Α. Σ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΣΟυ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑς... ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς για ολη σου τη ζωη! (το βισμα παντως δν παιζει γτ ηκληρωση μπροστα στα ματια σου θα γινει)
Αυτο με χαλασε λιγο... Αδικα παλεβουμε δηλαδη για να μας τα χαλασει μια κληρωση... Οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Fanis έγραψε:Οσο για το αλλο, Οσο βρισκεσαι στη σχολη γινεται κληρωση για το που θα πας, δεν ειναι λιγο ηλιθιο αυτο; Πες οτι δεν εχεις την τυχη με το μερος σου και πας σε ειδικοτητα που δεν σου αρεσει, αυτο θα κανεις την υπολοιπη ζωη σου;
Κάθε άλλο παρά ηλίθιο δεν είναι.
Αν δεν γινόταν κατά αυτόν τον τρόπο οι καλύτεροι μαθητές θα παίρνανε ΑΣ, μηχανινικό διαβιβάσεις και οι χειρότεροι το πεζικό!
Ενώ έτσι υπάρχει μια κάποια ισορροπία σε επίπεδο γνώσεων των αξιωματικών στα όπλα.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Black_Knight έγραψε:Fanis έγραψε:Οσο για το αλλο, Οσο βρισκεσαι στη σχολη γινεται κληρωση για το που θα πας, δεν ειναι λιγο ηλιθιο αυτο; Πες οτι δεν εχεις την τυχη με το μερος σου και πας σε ειδικοτητα που δεν σου αρεσει, αυτο θα κανεις την υπολοιπη ζωη σου;
Κάθε άλλο παρά ηλίθιο δεν είναι.
Αν δεν γινόταν κατά αυτόν τον τρόπο οι καλύτεροι μαθητές θα παίρνανε ΑΣ, μηχανινικό διαβιβάσεις και οι χειρότεροι το πεζικό!
Ενώ έτσι υπάρχει μια κάποια ισορροπία σε επίπεδο γνώσεων των αξιωματικών στα όπλα.
Και ετσι ομως μπορεις να τα χασεις ολα... Εγω θελω ΑΣ αλλα αν κληρωθω αλλου τοτε τελος... Τελος παντων ας περασουμε με το καλο και βλεπουμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Fanis έγραψε:Και ετσι ομως μπορεις να τα χασεις ολα... Εγω θελω ΑΣ αλλα αν κληρωθω αλλου τοτε τελος... Τελος παντων ας περασουμε με το καλο και βλεπουμε
Άμα θέλεις μόνο ΑΣ απλα δεν μπαίνεις στην Σχολή

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Και τι κανεις. τα παρατας και φευγεις; Μπα δεν ειμαι ετσι... Τελος παντων ευχαριστω που μου λυσατε τις αποριες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης