Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ακριβως ιλλυ στο στρατοπεδο μου το ειπαν ετσι ακριβως οπως το εγραψα αρα πολλες πιθανοτητες τουλαχιστον για τα οπλα σωματα, καλη επιτυχια να εχουμε!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δηλαδη δεν εγιναν 8500; Και πες να κοπουν κι αλλα ατομα πιο μετα... Να κοπηκαν και απο τα δικαιολογητικα... Τελεια! Αντε να μπουμε...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από illy »

Εγω προσπαθω να μην ενθουσιαζομαι διοτι δεν θελω να με επηρεαζουν οι παπατζες του καθενος απο κει μεσα... Κ που ξερω εγω οτι μας παρουσιαζουν τον πραγματικο αριθμο αιτησεων; Μπορει να ειναι πολυ λιγοτερες ή και πολυ περισσοτερες... "οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι", εγω αυτο ξερω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το θεμα ειναι οτι οντως εχει μεγαλη αποχη ο συγκεκριμενος διαγωνισμος και αυτο ειναι θετικοτατο!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Επειδη εχει αποχη στην συνεντευξη δεν σημαινει οτι εχουν αποκλειστει κ απο τις υπολοιπες διαδικασιες... Μπορει να υπαρξουν επιτυχοντες απο ατομα που ουτε καν εμφανιστηκαν στα προηγουμενα κ να βρεθουμε προ εκπληξεωςΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τι θελω να πω μ'αυτο; Να ειμαστε λιγο προσγειωμενοι ολοι μας διοτι περυσι με αυτα που ειδαν τα ματακια μου προσγειωθηκα αποτομα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλα αυτο δε σημαινει οτι θα πεθανουμε κιολας γιατι πολυ το εχεις μιζεριασει απ'οτι βλεπω και συγνωμη κιολας!

Δηλαδη θες να πεις οτι οσοι δεν παρουσιαστηκαν στην συνεντευξη ξαφνικα θα ερθουν να δωσουν αθληματα;

Μηπως ειναι λιγο κραυγαλεο;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Συγχωρεμενος... Εγω κοιταζω εμενα, οποτε εγω προσπαθω να προστατεψω τον εαυτο μου απο την απογοητευση που θα νιωσω ξανα... Ολα αυτα τα λεω σαν συμβουλες τις οποιες δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να τις υιοθετησει! Γιατι υπαρχει λογικη στον στρατο; Ουτε μπορεις να αποδειξεις κατι! Ξερεις εσυ τι σημειωνει ο αλλος στο χαρτι σου; Αυτος που δεν ηρθε στην συνεντευξη, ο αξιωματικος μπορει να βαλει υπογραφη οτι προσηλθε στην συνεντευξη κ να προχωρησει στις επομενες διαδικασιες κανονικοτατα! Η και ακομη να μην εμφανιστει καθολου και απλα να ειναι μεσα στους επιτυχοντες! Δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα ουτε εσυ ουτε κανεις... Χορευουμε απλα στον ρυθμο που θελουν αυτοι κ μας χτυπανε παλαμακια
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κ ουτε ειπα οτι θα πεθανουμε διοτι δεν αρχιζει η ζωη μας εκει αλλα ουτε κ τελειωνει εκει! Το αν θα "πεθανουν" μερικοι ασε να το ξερουμε κ εμεις που τα εχουμε περασει ξανα, να τα βλεπεις ολα τα κοριτσακια να κλαινε σαν να ηρθε η συντελεια του κοσμου... Απλα σας καταθετουμε την οποια εμπειρια ειχαμε, τωρα απο κει κ περα ειναι θεμα του καθενος που θα την εκλαβει...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν ειχα σκοπο να φτασω στο σημειο να αποδειξω τιποτα πιστεψε με! Γνωριζω πολυ καλα που ζω. Να ναι καλα το ελλαδισταν. Το θεμα ειναι και αυτη ξεκαθαριζω οτι ειναι δικη μου αποψη, οτι ολα δειχνουν πως σε αυτον τον διαγωνισμο τα πραγματα μεχρι στιγμης δειχνουν ευνοηκοτερα. Επισης μην ξεχνας πως εσυ η ιδια μας ελεγες περι πεισματος και πιστης και πως γνωστοι σου εδωσαν πολλες φορες μεχρι να τα καταφερουν. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ. Ισως αυτη να ειναι η ευκαιρια σου. Καταλαβαινω οτι εαν δεν περασει ο οποιοσδηποτε απο εμας θα πικραθει αλλα τι να κανουμε;

Ετσι ειναι η ζωη;(ελλαδα)

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αγαπητη το οτι δεν εκανα εγω η ο οποιοσδηποτε τα χαρτια μας σε προηγουμενους διαγωνισμους δεν σημαινει οτι δεν τα εκαναν φιλοι - γνωστοι - συγγενεις. Ασε να ξερουμε και εμεις απο πολυ μεσα πως εχουν τα πραγματα, εχοντας φυσικα φαει χαστουκια και σε αλλους διαγωνισμους (παρομοιους). Φυσικα και θα κλαψεις - στεναχωρεθεις - πικραθεις αν δεν περασεις, αυτο ομως ειναι ενα κινητρο για περισσοτερο πεισμα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κ ουτε ειπα οτι θα πεθανουμε διοτι δεν αρχιζει η ζωη μας εκει αλλα ουτε κ τελειωνει εκει! Το αν θα "πεθανουν" μερικοι ασε να το ξερουμε κ εμεις που τα εχουμε περασει ξανα, να τα βλεπεις ολα τα κοριτσακια να κλαινε σαν να ηρθε η συντελεια του κοσμου... Απλα σας καταθετουμε την οποια εμπειρια ειχαμε, τωρα απο κει κ περα ειναι θεμα του καθενος που θα την εκλαβει... Εγω νιωθω την υποχρεωση οτι πρεπει να το κανω, σαν να προστατευω εμενα... Κ κατι τελευταιο: Αυτο που νιωθω δεν ειναι μιζερια αλλα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και πολυ καλα κανεις. Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ε οχι και να κλαψουμε... Ενταξει, ειπαμε αλλα αν το βαζουμε κατω με μια αποτυχια δεν καταφερνουμε τιποτα! Αλλα θα κλαψει καποιος που προφανως ο στρατος ειναι η τελευταια του ελπιδα... Τελος παντων, αρκετα το θιξαμε το θεματακι... Καλη συνεχεια σε ολουςΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συμφωνω σε ολους τους τομεις ! Το ηλικιακο οριο ειναι κατι το πιεστικο για ορισμενους ! Καλη επιτυχια σε ολους!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες