Κακή χρήση αναβολής;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
crow13

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από crow13 »

Καλησπέρα σας, σε όλους
Θέλω να κάνω μια ερώτηση

Το 2004 πήρα αναβολή από το ΤΕΙ Κρήτης μέχρι το 2013
Στην σχολή κάθισα έναν μήνα και μετά έφυγα,

Το 2005 γράφτηκα σε ΙΕΚ το οποίο μου έδινε αναβολή αλλά εγώ δεν την κατέθεσα. Επειδή είχα αυτήν από την Κρήτης. Τελείωσα το ΙΕΚ και μετά πήγα σε ιδιωτικό κολέγιο.
Άκουσα ότι όταν κόβεις την αναβολή πρέπει να δείξεις βεβαιώσεις ότι παρακολούθησες την σχολή από την οποία πήρες αναβολή.
Βεβαιώσεις δεν μπορώ να πάρω γιατί δεν την παρακολούθησα αλλά ούτε έκανα έγραφες.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τον στρατό;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 104

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Greek_Army »

crow13 έγραψε:Καλησπέρα σας, σε όλους
Θέλω να κάνω μια ερώτηση

Το 2004 πήρα αναβολή από το ΤΕΙ Κρήτης μέχρι το 2013
Στην σχολή κάθισα έναν μήνα και μετά έφυγα,

Το 2005 γράφτηκα σε ΙΕΚ το οποίο μου έδινε αναβολή αλλά εγώ δεν την κατέθεσα. Επειδή είχα αυτήν από την Κρήτης. Τελείωσα το ΙΕΚ και μετά πήγα σε ιδιωτικό κολέγιο.
Άκουσα ότι όταν κόβεις την αναβολή πρέπει να δείξεις βεβαιώσεις ότι παρακολούθησες την σχολή από την οποία πήρες αναβολή.
Βεβαιώσεις δεν μπορώ να πάρω γιατί δεν την παρακολούθησα αλλά ούτε έκανα έγραφες.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τον στρατό;

Αν τους πας χαρτιά από το ΙΕΚ και από το κολέγιο δεν θα έχεις πρόβλημα.
crow13

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από crow13 »

Όποτε δεν θα έχω κάποια ποινή, γιατί πιο πάνω διάβασα ότι θέλει από την σχολή που πήρα αναβολή.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

crow13 έγραψε:Όποτε δεν θα έχω κάποια ποινή, γιατί πιο πάνω διάβασα ότι θέλει από την σχολή που πήρα αναβολή.

Είναι πολλά παιδιά που δεν πατάνε καν στην σχολή που περάσανε. Απλά πάνε σε άλλες σχολές. Θα είχες πρόβλημα αν δεν πήγαινες αλλού και δεν είχες χαρτί ότι αυτά τα χρόνια δεν καθόσουνα αλλά σπούδαζες
crow13

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από crow13 »

Ευχαριστώ πολύ για τις απάντησεις

κωστακης 28

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από κωστακης 28 »

Παιδια μοθ ηρθε χαρτι να δειξω πιστοποιητικα σπουδων μεχρι 1 Του κανουργιου μηνα αν παρω αναβολη θα πρεπει παλι μεχρι τοτε να τα δειξω η θα εχω ξανα περιθωριο μεχρι ληξης τις αναβολης;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

κωστακης 28 έγραψε:Παιδια μοθ ηρθε χαρτι να δειξω πιστοποιητικα σπουδων μεχρι 1 Του κανουργιου μηνα αν παρω αναβολη θα πρεπει παλι μεχρι τοτε να τα δειξω η θα εχω ξανα περιθωριο μεχρι ληξης τις αναβολης;

Μετά θα σου ζητήσουνε χαρτί όταν πας να κόψεις την αναβολή
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Palioseira »

Καλημερα.Χριστος Ανεστη

Επειδη εχω μπερδευτει.

Ο γιος μου πηρε τον Οκτωβριο αναβολη λογω σπουδων. Θα την διακοψει φετος αλλα δεν εχει παει να δωσει κανενα μαθημα. Θα εχει προβλημα ;

Μπορει να παει απο τωρα να την διακοψει και να δηλωσει με ποια σειρα (Αυγουστο ή Νοεμβριο) θελει να καταταγει;
Αν οχι ποσο καιρο πριν την σειρα πρεπει να παει να ζητησει διακοπη;

Ευχαριστω.

GREEK

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από GREEK »

Χριστος Ανεστη!
θα θελα να κάνω μια ερώτηση.
Το 2005 εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη, περασα περιοδευον και μου εδωσαν αναβολη μεχρι το 2014. Την επομενη χρονια ξαναεδωσα πανελληνιες και περασα σε αλλη σχολη ΑΛΛΑ δε το δηλωσα στη στρατολογια. Τωρα που τελειωσα τη σχολη και θελω να διακοψω την αναβολη θα δεχτω κυρωσεις επειδη δεν εχω στα χερια μου το χαρτι της πρωτης σχολης (απο την διαγραφτηκα) για να μπω στην αλλη ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από D.Y.K »

GREEK έγραψε:Χριστος Ανεστη!
θα θελα να κάνω μια ερώτηση.
Το 2005 εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη, περασα περιοδευον και μου εδωσαν αναβολη μεχρι το 2014. Την επομενη χρονια ξαναεδωσα πανελληνιες και περασα σε αλλη σχολη ΑΛΛΑ δε το δηλωσα στη στρατολογια. Τωρα που τελειωσα τη σχολη και θελω να διακοψω την αναβολη θα δεχτω κυρωσεις επειδη δεν εχω στα χερια μου το χαρτι της πρωτης σχολης (απο την διαγραφτηκα) για να μπω στην αλλη ;

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Insomniac έγραψε:Καλημερα.Χριστος Ανεστη

Επειδη εχω μπερδευτει.

Ο γιος μου πηρε τον Οκτωβριο αναβολη λογω σπουδων. Θα την διακοψει φετος αλλα δεν εχει παει να δωσει κανενα μαθημα. Θα εχει προβλημα ;

Μπορει να παει απο τωρα να την διακοψει και να δηλωσει με ποια σειρα (Αυγουστο ή Νοεμβριο) θελει να καταταγει;

Ευχαριστω.

Γειά σας και Χρόνια πολλά!

- Σε ότι αφορά το πρώτο σας ερώτημα, ο γιός σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

- Μπορεί να την διακόψει ναι και να συμπληρώσει μια αίτηση (με κάποια στοιχεία) , ώστε να καταταγεί ώς εθελοντής με την επόμενη ΕΣΣΟ.

- Καλό θα ήτανε όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο (ώστε να είναι σίγουρος ότι θα τον καλέσουν) Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κακή χρήση αναβολής;

D.Y.K έγραψε:
Insomniac έγραψε:Καλημερα.Χριστος Ανεστη

Επειδη εχω μπερδευτει.

Ευχαριστω.

Γειά σας και Χρόνια πολλά!

- Σε ότι αφορά το πρώτο σας ερώτημα, ο γιός σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

- Μπορεί να την διακόψει ναι και να συμπληρώσει μια αίτηση (με κάποια στοιχεία) , ώστε να καταταγεί ώς εθελοντής με την επόμενη ΕΣΣΟ.

- Καλό θα ήτανε όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο (ώστε να είναι σίγουρος ότι θα τον καλέσουν) Εικόνα

Χρονια πολλα.
Ευχαριστω. Αν καταλαβα καλα δεν μπορει να ζητησει καταταξη με ορισμενη ΕΣΣΟ πολυ πριν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι κάπως έτσι. Καλό θα ήτανε να συμπληρώσει την συγκεκριμένη αίτηση κανά 3μηνο νωρίτερα ώστε να είναι και πιο σίγουρος έαν επιθυμεί πολύ να καταταγεί. Δηλαδή εάν για παράδειγμα επιθυμεί να καταταγεί τον Αύγουστο καλό θα ήτανε τώρα μέχρι τον Μάιο να έχει συμπληρώσει την αίτηση! Ρίξτε μια ματιά και στο θέμα Εθελοντική κατάταξη στο στρατό (πρότακτος)
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κακή χρήση αναβολής;

D.Y.K έγραψε:Ναι κάπως έτσι. Καλό θα ήτανε να συμπληρώσει την συγκεκριμένη αίτηση κανά 3μηνο νωρίτερα ώστε να είναι και πιο σίγουρος έαν επιθυμεί πολύ να καταταγεί. Δηλαδή εάν για παράδειγμα επιθυμεί να καταταγεί τον Αύγουστο καλό θα ήτανε τώρα μέχρι τον Μάιο να έχει συμπληρώσει την αίτηση! Ρίξτε μια ματιά και στο θέμα Εθελοντική κατάταξη στο στρατό (πρότακτος)

Ευχαριστω πολυ. Αν ξερω καλα σειρες εχει Μαϊο, Αυγουστο και Νοεμβριο.
Προτακτος δεν μπορει να θεωρηθει αφου εχει κλεισει τα 18 εδω και 6 μηνες.

Φοβομουν μηπως εχει προβλημα επειδη ποτε δεν εδωσε εξετασεις σε κανενα μαθημα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και επίσης τον Φλεβάρη,4 σειρές μπαίνουν ανά έτος Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης