Ρωσικά μαχητικά για την Ελλάδα
Ετσι πήραμε και τους s-300 (μην αρπαχτείς που δεν πήραμε patriot.)
Οχι, τοπολ, τα s300 τα αγορασε η κυπρος για την ιδια. Οταν υπεκυψε στον εκβιασμο των τουρκων για μη εγκατασταση στο νησι, τοτε τα πηραμε εμεις και τα ξεπληρωσαμε με ισσοποσο υλικο.patriot αγορασαμε και τα ρωσικα ηρθαν αναγκαστικα. (προσοχη δεν λεω οτι οι "πατριωτες" ειναι καλυτεροι).
Κοιτα να δεις θα γίνω gener x και θα σου πω: Μήπως όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα ώστε να πάρουμε s-300 χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις; Βάλαμε μπροστά την Κύπρο να φάει το ξύλο και μετά να έρθουμε εμείς και να πούμε να τα πήραμε εμείς οπότε μπορούν να ηρεμήσουν οι Τούρκοι...
Οχι ρε με την καμία.
Οπως και να έγινε τους πήραμε στο μπάμ ενώ οι Μογγόλοι παρακαλάνε 13 χρόνια.
Μια αναβαθμισούλα σε s-400 + άλλη μια πυροβολαρχία για το ΒΑ Αιγαίο και καθαρίσαμε με τα ανεμόπτερά τους
Οπως και να έγινε τους πήραμε στο μπάμ ενώ οι Μογγόλοι παρακαλάνε 13 χρόνια.
Μια αναβαθμισούλα σε s-400 + άλλη μια πυροβολαρχία για το ΒΑ Αιγαίο και καθαρίσαμε με τα ανεμόπτερά τους
Το "παρακαλανε"; Αν ηθελαν να τους αγορασουν θα του τα εδιναν μην εχεις αυταπατες. οι τουρκοι κατα παγια τακτικη ανακοινωνουν Βαρυγδουπες παραγγελιες, τα μπλεκουν ολα μεσα και στο τελος παιρνουν αυτο που ξερουν απο την αρχη.
Κάνεις λάθος.αιας έγραψε:Το "παρακαλανε"; Αν ηθελαν να τους αγορασουν θα του τα εδιναν μην εχεις αυταπατες. οι τουρκοι κατα παγια τακτικη ανακοινωνουν Βαρυγδουπες παραγγελιες, τα μπλεκουν ολα μεσα και στο τελος παιρνουν αυτο που ξερουν απο την αρχη.
Ο Κοντός είχε δηλωσει ότι τηρεί την συμφωνία που έγινε επί Γέλτσιν και δεν δίνει s-300 ¨η 400 στους μογγόλους. Παρά το γεγονός ότι το ζήτημα έτέθη ακόμα και απ τον Ερντογάν πέρυσι.
Για τα υπόλοιπα όμως εντάξει. Λογικό. Απωθημένο θα τους μείνει αία. Εχουν λυσσάξει με τους s-300.
ερχονται και δοκιμαστικές βολές και βλέπω να παθαίνουν πανικό πάλι.
Ας βγει ο jeffrey να πει βάλτε όλοι από 100? να πάρουμε sukhoi και θα δώσουν όλοι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 59
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
SU-35BM: Το υπέρτατο SUKHOI
H εξέλιξη του Su-35BM ξεκίνησε επίσημα το Δεκέμβριο του 2003, όταν η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε το πρόγραμμα «Μεγάλης Αναβάθμισης» (Bolshaya Modernizatsiya) μετά την επιτυχία του προγενέστερου προγράμματος Su-27SM και ακριβώς με βάση την εμπειρία που είχε αποκτηθεί από αυτό. Το νέο αεροσκάφος ονομάζεται από τη Sukhoi,Su-35BM, αν και δεν έχει καθοριστεί ακόμα πως θα κωδικοποιηθεί στη ρωσική Αεροπορία. Το πρόγραμμα πάντως δεν θα αφορά στην αναβάθμιση υπαρχόντων αεροσκαφών, καθώς οι δομικές είναι εκτεταμένες. Θα αφορά μόνο νέας κατασκευής αεροσκάφη και συγκεκριμένα τουλάχιστον δυο αεροπορικά συντάγματα (πολεμικές μοίρες) σύμφωνα με την πρόθεση της ρωσικής Αεροπορίας.
Διαβάστε εδώ αναλυτική παρουσίαση του SU-35BM
http://www.defencenet.gr
SU-35 και τα μυαλά στα κάγκελα.
Είναι σαν να βλέπεις μια μοντέρνα Παιδική χαρά και εσύ να αναγκάζεσαι να παίζεις στα χώματα επειδή παίζουν εκεί οι φίλοι σου...
Είναι σαν να βλέπεις μια μοντέρνα Παιδική χαρά και εσύ να αναγκάζεσαι να παίζεις στα χώματα επειδή παίζουν εκεί οι φίλοι σου...
TOPOL-M έγραψε: SU-35 και τα μυαλά στα κάγκελα.

Αία είδες ανάλυση SU35 στο defencenet; Κανάς χαλβάς εκεί στο πεντάγωνο και την ΓΔΑΕΕ θα ξεστραβωθεί να διαβάσει;
Την ειδα αλλα Περισοτερο μου εκανε εντυπωση η μεταστροφη που υπαρχει στα εντυπα υπερ συγκεκριμενων "συστηματων". Το ψωμι αρχιζει να ερχεται απο αλλου; για το σου εχω ξαναγραψει την αποψη μου οτι θα πρεπει να αξιολογηθει (οπως ολα) και να κριθει πρωτα απο την αεροπορια, μετα σαν οικονομικη προταση και σαν συνολο.
διαγωνισμος δηλαδη.
διαγωνισμος δηλαδη.
Μαζί σου ρε φίλε αλλά δεν το αφήνουν ούτε κάν να κατέβει σε διαγωνισμό.αιας έγραψε:Την ειδα αλλα Περισοτερο μου εκανε εντυπωση η μεταστροφη που υπαρχει στα εντυπα υπερ συγκεκριμενων "συστηματων". Το ψωμι αρχιζει να ερχεται απο αλλου; για το σου εχω ξαναγραψει την αποψη μου οτι θα πρεπει να αξιολογηθει (οπως ολα) και να κριθει πρωτα απο την αεροπορια, μετα σαν οικονομικη προταση και σαν συνολο.
διαγωνισμος δηλαδη.
Βάζουν φωτογραφικούς όρους στην διακήρυξη με κριτήρια που να μην εκπληρώνει.
Μην μου λες για διαγωνισμούς και αξιολόγηση γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.
2 πιλότους που γνωρίζω προσωπικά έχουν την καλύτερη άποψη για το su-35.
Εδώ τα λόμπι είναι 2. Γερμανικό, Αμερικανικό κυρίως.
Οι άλλοι δεν είναι ισχυροί.
Εχω πει. Δεν μας αφήνουν να πάρουμε su Για να μην Αποκτήσουμε πλεονέκτημα έναντι των μογγόλων.
Τέλος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 59
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Εχω τη λιστα με τα κριτηρια και τους συντελεστες πολλαπλασιασμου. Το Su-35 πληρει τα παντα και βγαζει ανωτερη βαθμολογια απο ολους τους ανταγωνιστες. Αν ηταν δυτικο θα επρεπε να το παρουμε χωρις δευτερη σκεψη αδιαφορωντας για την ομοιοτυπια...
Su-35 vs F-35=Tσοντα
Su-35 vs F-35=Tσοντα
να την ανεβασεις, τρισκαταρατε.Su-35 έγραψε:Εχω τη λιστα με τα κριτηρια και τους συντελεστες πολλαπλασιασμου. Το Su-35 πληρει τα παντα και βγαζει ανωτερη βαθμολογια απο ολους τους ανταγωνιστες. Αν ηταν δυτικο θα επρεπε να το παρουμε χωρις δευτερη σκεψη αδιαφορωντας για την ομοιοτυπια...
Su-35 vs F-35=Tσοντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης