Αγαπημένη ομάδα!

Απάντηση

Ποια ομαδα υποστηριζετε?

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Μαρ 30, 2016 5:58 pm

ΠΑΟ
225
40%
ΟΣΦΠ
177
32%
ΑΕΚ
46
8%
ΠΑΟΚ
69
12%
Αλλη
44
8%

Σύνολο ψήφων: 561

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Anonymous »

Ελλας ευρωπη πανσερραικος
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω ειμαι παναθηναικος απο τοτε που γεννηθηκα μισω τους γαυρους παρα πολυ και γενικα τον ολυμπιακο οσο υπαρχει ο κοκκαλης εμεις δν θα δουμε ποτε πρωταθλημα μονο στην ευρωπη θα κανουμε και θα παρουμε πολλα! και στο μπασκετ δν το συζητω ειμαστε οι καλυτεροι σε αυτο δν υπαρχει αμφιβολια ο ολυμπιακος ειναι εντελως για τα μπαζα σε πολλα πραγματα εχω πολυ ασχημη εικονα για τους γαυρους!

Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 44

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Jimmy »

yersinia pestis έγραψε:o pao φετος θα παρει το κυπελο εβγα
Τα κυπελλα του Ολυμπιακου παντως δεν ειναι εβγα αλλα εχουν μια ομοιοτητα. Ειναι χαρτινα!(Ο νοων νοητω).Εικόνα

Jimmy

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Jimmy »

tzovana18 έγραψε: Εγω ειμαι παναθηναικος απο τοτε που γεννηθηκα μισω τους γαυρους παρα πολυ και γενικα τον ολυμπιακο οσο υπαρχει ο κοκκαλης εμεις δν θα δουμε ποτε πρωταθλημα μονο στην ευρωπη θα κανουμε και Θα παρουμε πολλα! Και στο μπασκετ δν το συζητω ειμαστε οι καλυτεροι σε αυτο δν υπαρχει αμφιβολια ο ολυμπιακος ειναι εντελως για τα μπαζα σε πολλα πραγματα εχω πολυ ασχημη εικονα για τους γαυρους!

Μπραβο ρε Τζοβανα, βαμμενη πρασινη! Συμφωνω οτι οσο υπαρχει ο Κοκκαλης δεν θα δουμε πρωταθλημα. Μ'αρεσει που καυχιουνται κιολας οτι παιρνουν τα πρωταθληματα νικωντας ολες τις Καρδιτσομαγουλες (και με ποιο τροπο τις νικανε!) και στηνωντας διαιτητικες παραγκες! Αλλα στην Ευρωπη προκοπη δεν θα δουν ουτε στον αιωνα τον απαντα!(κοκκινο λαχειο που λεγαμε!) Χαρη στον Ολυμπιακο εφτασε η Ελλαδα εδω που ειναι, να μην βγαζει δηλαδη ουτε μια ομαδα απευθειας στο Τσαμπιονς Λιγκ. Εχουν και το λαμογιο το Θεοδωριδη να εμποδιζει την κατασκευη του γηπεδου Και μετα''πρωταθλημα ξανα''Οτι π... Στια υπαρχει την εχουν επιστρατευσει... Τα πετρινα χρονια δεν θα αργησουν ομως...

Anonymous

Αγαπημένη ομάδα!

Ποιος βαζελος και ποιος γαυρος. Μια ειναι η ομαδα. Π. Α. Ο. Κ και τα μυαλα στα μιξερ. Το θυριο αρχισε να ξυπναει και θα σας παρει παραμαζομα ολους. Οσο για το μπασκετακι του παναθηναικου το ειδαμε με την partizan.23000 παρτιζανεοι σας λιωσανε μεσα στο κλουβι.PAOK-PARTIZAN BLACK &WHITE POWER...
Jimmy

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Jimmy »

Ελα ρε φιλε μια ηττα κοιτας εσυ; Τα αποτελεσματα μετρανε. Προκριθηκε η δεν προκριθηκε ο Παο; Για μπασκετ δεν χρειαζεται να μιλαμε καν... Οσο για τον Παοκ, οταν κατεβαινει απ΄τα Τεμπη δεν υπαρχει...
Anonymous

Αγαπημένη ομάδα!

Αυτο ελειπε ρε φιλε να μην προκρινοταν κιολας. Με τοσα εκατομμυρια μπατζετ. Οσο για το αν υπαρχω οταν περναω τα τεμπη η οχι βαζουν το χερακι τους και καποιοι αλλοι. Δεν νομιζεις; Δεν ειμαι τυπος που τα ριχνω ολα στο αθηνοκεντρικο κρατος Αλλα ακομα και στην κατασταση που ειναι η ομαδα μου Για το Οικονομικο σκελος μιλαω με φοβουνται και δεν μ'άφηνουν να σταθω στα ποδια μου οταν παω να το κανω. Αλλα πλεον τα σκηπτρα της ομαδος μου τα εχει αναλαβει ενας ανθρωπος ο οποιος ειναι αφθαρτος και πιστευω πως ο παοκ θα αποκτησει και παλι την χαμενη εγλη του παρελθοντος που τοσο πολυ του ελειπε
Jimmy

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Jimmy »

Εμενα βασικα μ'αρεσει που ο Παοκ ξαναβρηκε τη δυναμη του γιατι ενταξει οπως και να το κανουμε εχει και μια ιστορια. Αλλα χρειαζεται δουλεια ακομα πιστευω. Και βοηθατε κι εσεις, ο κοσμος του, παρα πολυ. Το οτι ο Παοκ εχει τον καλυτερο κοσμο το λενε ολοι.
Anonymous

Αγαπημένη ομάδα!

Το οτι χρειαζεται ακομα παρα πολυ δουλεια ειναι το μονο σιγουρο. Και αυτος ο Λαος του παοκ Που εχει περασει Παρα πολυ ασχημες στιγμες με ελαχιστες ωραιες Πιστευω πως θα μπορεσει να δωσει την δυναμη που χρειαζεται η ομαδα για να μπορεσει στην συνεχεια να ανοιξει για τα καλα ο αετος τα φτερα του και να αρχισει να πεταει μονος του πλεον χωρις την βοηθεια κανενος. Και το πιστευω διοτι ο κοσμος αυτος αγαπαει παθολογικα την ομαδα του και δεν την βλεπει σαν μια απλη ομαδα αλλα σαν ιδεα, σαν ενα υπερτατο ιδανικο. Αλλωστε ειναι και στην ιδιοσυγκρασια αυτου του κοσμου να βοηθαει στα δυσκολα γιατι ενεργει παντα με το συναισθημα.
Μαγδαλένα
Posts in topic: 30

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Εσυ jimmako μισεις τους γαυρους κ λες μπραβο; Εσενα κατι ς ειπα για τα λεφτα... Κ δεν νομιζω να φταοει ο ολυμπιακος για το κυπελλο π χασατε απο πανσεραικο... Κ σε τι συμφερεο ν κοκκαλη να μην σας φτιαξουν γηπεδο δεν εχω καταλαβει. Κ στην τελικη τα παραπονα στους διαιτητες κ οχι στν ολυμπιακο. Αμα ειναι ολοι με το μερος τ ολυμπιακου τοτε γιατι δινουν τοσα εκκατομυρια οι αλλες ομαδες εδω κ εκει;
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Jrhellas »

tzovana18 έγραψε: Εγω ειμαι παναθηναικος απο τοτε που γεννηθηκα μισω τους γαυρους παρα πολυ και γενικα τον ολυμπιακο οσο υπαρχει ο κοκκαλης εμεις δν θα δουμε ποτε πρωταθλημα μονο στην ευρωπη θα κανουμε και Θα παρουμε πολλα! Και στο μπασκετ δν το συζητω ειμαστε οι καλυτεροι σε αυτο δν υπαρχει αμφιβολια ο ολυμπιακος ειναι εντελως για τα μπαζα σε πολλα πραγματα εχω πολυ ασχημη εικονα για τους γαυρους!

Και εγω σε αγαπαω ΤζοβαναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από tzovana18 »

Καταλαβα γαυρος εισαι και μου το λες αυτοΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναδν πειραζει... εγω παντως αυτη την γνωμη εχω για τον ολυμπιακο απο μικρο παιδι ακομα... ειμαι παναθα μεχρι το κοκκαλο και υπερβολικα αντιολυμπιακος αμα παιξει με τον ο παοκ ναι θα τον υποστηριξω παρα πολυ αμα παιξει μα την αεκ θα την υποστηριξω και αυτην πιο πολυ ειμαι παρα αντιολυμπιακος, και εννοειται πως αυτη την εικονα την χαλανε πανω απο ολα οι οπαδοι που κανουν ολες και καλα της μαγκιεσ... και μετα ο κοκκαλης εχουμε βαρεθει να βλεπουμε επι 10 χρονια να συκωνει πρωταθλημα ολυμπιακος δλδ ελεοσ... οσο υπαρχει κοκκαλης εμεις και οι υπολοιπες ομαδες δν θα δουμε ποτε πρωταθλημα και μη μιλησω για την αεκ ασε... τωρα για τα χιλια της ποιος φταιει ο ντεμης; κριμα παντως μπορει η αεκ αμα θελει να παει πολυ ψηλα!

Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Dargal »

Αμα δεν ερθει ο Μελισσανιδης, δεν βλεπω πρωταθλημα για ΑΕΚ. Μονο αυτος εχει τον τσαμπουκα (και τα λεφτα) να τα βαλει με τον Κοκκαλη...
Jimmy

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Jimmy »

Μαγδαλένα έγραψε:Εσυ jimmako μισεις τους γαυρους κ λες μπραβο; Εσενα κατι ς ειπα για τα λεφτα... Κ δεν νομιζω να φταοει ο ολυμπιακος για το κυπελλο π χασατε απο πανσεραικο... Κ σε τι συμφερεο ν κοκκαλη να μην σας φτιαξουν γηπεδο δεν εχω καταλαβει. Κ στην τελικη τα παραπονα στους διαιτητες κ οχι στν ολυμπιακο. Αμα ειναι ολοι με το μερος τ ολυμπιακου τοτε γιατι δινουν τοσα εκκατομυρια οι αλλες ομαδες εδω κ εκει;
Τον συμφερει τον Κοκκαλη να μην φτιαξει γηπεδο ο Παο γιατι αλλο ειναι να εχει μια ομαδα ενα γηπεδο << Κλουβα>> οπως ειναι το Καραισκακη, και αλλο να εχεις ενα θεορατο γηπεδο οπως το ΟΑΚΑ και οι οπαδοι να βρισκονται 100 μετρα μακρια απ'τον αγωνιστικο χωρο, να φωναζουν και να μην ακουγονται. Δεν νομιζεις οτι παιζει καποιο ρολο αυτο; Δεν νομιζεις οτι τα γηπεδα << Κλουβες>> Ειναι πιο καυτες εδρες; Με τους διαιτητες τα βαζουν ολοι εκτος απ'τους γαυρους! Οι ομαδες δινουν τοσα εκατομμυρια γιατι σε καποιο πρωταθλημα πρεπει να συμμετασχουν και αυτες και επειδη βραβειο δεν ειναι Μονο η πρωτη θεση. Ειναι και οι θεσεις που οδηγουν στην Ευρωπη.

Jimmy

Αγαπημένη ομάδα!

Δημοσίευση από Jimmy »

ChrPat έγραψε:Αμα δεν ερθει ο Μελισσανιδης, δεν βλεπω πρωταθλημα για ΑΕΚ. Μονο αυτος εχει τον τσαμπουκα (και τα λεφτα) να τα βαλει με τον Κοκκαλη...
Η ΑΕΚ αυτο που χρειαζεται αυτη τη στιγμη ειναι διοικηση. Συμφωνω οτι ο Μελισσανιδης μπορει να τη δυναμωσει διοικητικα και οικονομικα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες