ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Φιλε που περασες τις ιατρικες εξετασεις για το ΣΥΚ θελω να σε ρωτησω και να μου απαντησεις σιγουρα αν μπορεις αν δεχονται ατομα με μειοπια; Εμαθα οτι θελει κατω απο 2 ισχυει?
-
Ναι ευχαριστω... Μπορεις να μου πεις μια και περασες ΠΚΕ για τη ΣΥΚ αν ισχυει για μειοπια 2 π σε ρωτησα?
- POLITHS
- Posts in topic: 6
ΠΚΕ; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣvesst έγραψε:Ναι ευχαριστω... Μπορεις να μου πεις μια και περασες ΠΚΕ για τη ΣΥΚ αν ισχυει για μειοπια 2 π σε ρωτησα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
POLITHS έγραψε:ΠΚΕ; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣvesst έγραψε:Ναι ευχαριστω... Μπορεις να μου πεις μια και περασες ΠΚΕ για τη ΣΥΚ αν ισχυει για μειοπια 2 π σε ρωτησα;
Προκαταρτικές Εξετάσεις
- POLITHS
πρεπει να εχεις 10/10 σε καθε ματι οποτε εαν εχεις μυωπια και θες να μπεις καλο θα ηταν να κανεις laser οτι ωστε να μηδενιστει.Greek_Army έγραψε:POLITHS έγραψε:ΠΚΕ; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣvesst έγραψε:Ναι ευχαριστω... Μπορεις να μου πεις μια και περασες ΠΚΕ για τη ΣΥΚ αν ισχυει για μειοπια 2 π σε ρωτησα;
Προκαταρτικές Εξετάσεις
-
Αυτο για το 10% οταν περασα εξετασεις για στρατιωτικες σχολες ηταν και με γυαλια... Ειναι οπτικη οξυτητα, μετα απλα μ μετρησαν τα γυαλια με γραψαν στο χαρτι μειοπια <1
Ρε παιδια θελω πολλη να περασω σμυν και μετα ΟΥΚ αλλα εχω ενα μικρο στιγμα στο αριστερο μου χερι αναμεσα στα δαχτυλα απο καψιμο δεν μπορω να παω;
Ηθελα καποιες διευκρινισεις με το θεμα. Καταρχην το οριο ηλικιας ποιο ακριβως ειναι; Γιατι εχω γνωστο τωρα που γραφω και εχει στη σειρα του 35 χρονων και τελιωνουν μαζι το σχολειο! Και ενα δευτερο μπορει να δηλωσει κανεις οχι απαραιτητα απο στρατο αλλα και απο σωματα ασφαλειας;(αστυνομια, πυροσβεστικη; )
μεγιστιας έγραψε: Και ενα δευτερο μπορει να δηλωσει κανεις οχι απαραιτητα απο στρατο αλλα και απο σωματα ασφαλειας;(αστυνομια, πυροσβεστικη;)
Σχετικά με την 2η ερώτησή σου, μπορούν να αιτηθούν να παρακολουθήσουν το σχολείο ΜΟΝΟ στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

-
- Στρατηγός
μεγιστιας έγραψε:Ηθελα καποιες διευκρινισεις με το θεμα. Καταρχην το οριο ηλικιας ποιο ακριβως ειναι; Γιατι εχω γνωστο τωρα που γραφω και εχει στη σειρα του 35 χρονων και τελιωνουν μαζι το σχολειο!
Αν είσαι πάνω από 28 δεν πας μυκ τώρα τα "παραθυράκια" παντού υπάρχουνε

Και σκέψου ότι μέχρι και πρίν 3 χρόνια το όριο ήτανε μέχρι 26.
-
- Στρατηγός
Σε λίγο θα πάει 31 όπως το πάνε.
Εννοειται πως μεγαλωνει και το οριο ηλικιας αφου ο ανθρωπος γενικα εχει δυνατοτητες και περα των 28! Δεν λεω να πανε 45αρηδες αλλα αμα το λεει η καρδια σου μπορεις να κανεις θαυματα!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 13
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
μεγιστιας έγραψε: Και ενα δευτερο μπορει να δηλωσει κανεις οχι απαραιτητα απο στρατο αλλα και απο σωματα ασφαλειας;(αστυνομια, πυροσβεστικη;)
Σωστο οι ΕΚΑΜητες και η ΕΜΑΚ πανε στο ΑυτοδυτωνD.Y.K έγραψε:Σχετικά με την 2η ερώτησή σου, μπορούν να αιτηθούν να παρακολουθήσουν το σχολείο ΜΟΝΟ στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Το Λ. Σ. εχει οριο 35, απο το καλοκαιρι του 2009 λογω ελλειψεως επιθυμουντων στις πιο χαμηλες ηλικιες. Το οριο αλλαζει με αποφαση του Αρχηγου και ετσι αυριο μπορει να ειναι η 40 η 24...Greek_Army έγραψε:Αν είσαι πάνω από 28 δεν πας μυκ τώρα τα "παραθυράκια" παντού υπάρχουνε
- POLITHS
για τον στρατο παντως δεν υπαρχει οριο ηλικιας στην δγη εκπαιδευσεως που βγαινει για να δηλωσει το προσωπικο που επιθυμει υπαρχει και στελεχος 35ετων που εχει αποφοιτησει απο το σχολειο οποτε εαν καποιος εχει δυναμη θεληση και υπομονη ασχετα απο την ηλικια εχει πιθανοτητες να αποφοιτησει απο εκει και περα το προσωπικο που μπορει να φοιτησει απο την αστυνομια ειναι οι εκαμιτες αν και ειναι ελαχιστοι εως μηδαμινοι οι εθελοντες απο εκει καθως δεν εχει σχεση με τις αποστολες της εκαμ αποο την αεροπορια τα στελεχη της 31ΜΕΕΔ και απο τον στρατο τα στελεχη των ειδικων δυναμεων απο την πυροσβεστικη τα στελεχη τις εμακ πανε στο σχολειο αυτοδυτων το οποιο βεβαια δεν εχει καμια σχεση με το σχολειο υποβρυχιων καταστροφων καλο απογευμα297ΙΜΑΚ έγραψε:μεγιστιας έγραψε: Και ενα δευτερο μπορει να δηλωσει κανεις οχι απαραιτητα απο στρατο αλλα και απο σωματα ασφαλειας;(αστυνομια, πυροσβεστικη;)Σωστο οι ΕΚΑΜητες και η ΕΜΑΚ πανε στο ΑυτοδυτωνD.Y.K έγραψε:Σχετικά με την 2η ερώτησή σου, μπορούν να αιτηθούν να παρακολουθήσουν το σχολείο ΜΟΝΟ στελέχη του Λιμενικού Σώματος.Το Λ. Σ. Εχει οριο 35, απο το καλοκαιρι του 2009 λογω ελλειψεως επιθυμουντων στις πιο χαμηλες ηλικιες. Το οριο αλλαζει με αποφαση του Αρχηγου και ετσι αυριο μπορει να ειναι η 40 η 24...Greek_Army έγραψε:Αν είσαι πάνω από 28 δεν πας μυκ τώρα τα "παραθυράκια" παντού υπάρχουνε
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης