H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
Αυτο ειναι πολυ σχετικο που λες γλυκια μου! Εγω θεωρω οτι ολοι και ολες μπορουν να συμβαλλουν στην καλυτερη λειτουργια του στρατευματος! Οσον αφορα την αναγωγη συμπεριφορα ορισμενων και κατα συνεπεια και των 2 φυλων ενταξει εχεις δικιο! Την εχουν δει δημοσιοι υπαλληλοι αντι να καταλαβουν οτι ο στρατος ειναι λειτουργημα και οχι το καπριτσιο και το καβαντζιλικι της καθεμιας και του καθενος
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Ναι εννοειται οτι ειναι σχετικο, δεν το λεω με κακια για ολους αλλα καποια πραγματα πολλοι δεν το καταλαβαινουν και αντρες ναι. που μολις τους κανει μια παρατηρηση καποιος ανωτερος τιναζονται πανω και λενε λενε... η οταν παιρνεις την γυναικα στα αρματα και κανει πως δεν μπορει και την πληρωνουν τα παιδια του κοσμακη τη δικη της τη δουλεια δεν ειναι δικαιο. να παει στα αρματα αν θελει αλλα να ανταπεξελθει. αυτο ηθελα να πω.

Δν ειναι ολες ιδιες η κοπελες κουκλα μου το θεωρω αδιανοητο να εισαι στο στρατο η στην αεροπορια και να εισαι Με μινακι αυτο κανεις δν το θελει! Αλλα οταν μια κοπελα μπορει να παρει γαλονι δν την ψωνιζει αλλα προσπαθει να επιβληθει στους αντρες οτι και εκεινη καταφερε και πηρε ενα γαλονι μιλαμ εγια τη σαξιες και οχι για της αναξιες τωρα ετσι; Και οι αντρες το παιζουν ιστορια πολυ αλλα δν βλεπω να τους λενε και τιποτα τι εγινε επειδη ειναι αντρας; Δν το καταλαβαινω αυτο αν μια γυναικα μπορει γιατι να μην παει εκει που θελει;
Το ξερω γλυκια μου και εχεις και απολυτο δικιο! Δυστυχως αναξιοκρατια σε ολους τους τομεις! Απλα ορισμενοι νομιζουν οτι ο Στρατος ειναι μπουζουκια και τρεχουν πισω απο τα φουστανακια καθε πικραμενης!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δυστυχως οι χαζοι υπαρχουν σε ολους τους τομεις και σε ολα τα επαγγελματα και οι φελλοι που επιπλεουν και ολο και πληθαινουν... 

Ελπιζω καποια στιγμη οι φελλοι να βουλιαξουν 

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Και εγω το ελπιζω... φιλακια σε ολους και απλα μιλαμε αποψεις και αποψεις λεμε ποτε ετσι και ποτε αλλιωσ...
προσπαθουμε να βρουμε απαντησεις και πως να κανουμε τα πραγματα καλυτερα αυτο μονο.
προσπαθουμε να βρουμε απαντησεις και πως να κανουμε τα πραγματα καλυτερα αυτο μονο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: foititria
Πιστευω πως πολυ μας κατηγορησατε... Και συμφωνω απολυτα με μερικους που υποστηριξαν το γυναικειο φιλο... Αλλα απο την μια ριχνω ενα δικιο σε μερικους που κατηγορουν τις γυναικεσ... Τα βισματα φταινε για ολα... Και γενικα το συστημα... Γιατι αν εμπαιναν μεσα πραγματικα οσοι το αξιζαν τοτε ολα θα ηταν καλυτερα... Δεν νομιζω σε αυτο οτι περιλαμβανονται μονο οι γυναικεσ... Και δεν νομιζω πως δεν παιζει ρολο το βισμα στην συγκεκριμενη περιπτωση... Περασαν φιλο μου που δεν εβγαζε ουτε μια καμψη... Και τον πηραν σε μια πολυ μαχημη ειδικοτητα... Αυτο τι ειναι ανικανοτητα ισως; Και δεν μηραν εμενα που τα περασα ολα και εκανα και καμψεις που παλευα ενα ολοκληρο καλοκαιρι... Και στο κατω κατω ξερετε γιατι πανε οι γυναικες στο στρατο; Γιατι πολυ απλα διχνουν σε ολους τους δισπιστους ποσο πολυ το γουσταρουν! Εγω το θελω πολυ... ! Ειναι ολη η ζωη... Και αξιζω να μπω μεσα καλυτερα και απο εναν αντρα γιατι ειμαι σιγουρη πως θα μπορω να αποδωσω καλυτερα! Γιατι δεν παω ουτε για τα λεφτα, ουτε και για να βρω γαμπρο να παντρευτω! Γιαυτο λοιπον τα μαμουχαλα ας πανε σε καμια αεροπορια και ας πουνε για τις γυναικες οταν ολα θα γινουν αξιοκρατικα... Καλη επιτυχια σε ολους!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
Γιατι κοπελα μου, τι εχει η αεροπορια δηλαδη; Ωραια νοοτροπια εχεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ
Το παν είναι οι γυναίκες που μπαίνουν στο στρατό να μπαίνουτν συνηδειτοποιημένες για το τι θα συναντήσουν και να μην ζητάνε ξεχωριστή αντιμετωπίση απο τους άντρες... Μην πείτε δεν γίνεται, το βλέπω με τα μάτια μου και είναι η πλειοψηφία.
Δέυτερον, καλη η ισότητα και ολα τα παρελκόμενα αλλά όπως και να το κανουμε ανατομικώς και μόνο είναι κάποια πράγματα που οι γυναίκες δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να κάνουν... Καήκαμε αν ο στρατος γεμίσει γυναίκες... Πείτε μου πόσοι απο εσάς πιστευετε πως αν αντιστραφούν οι αναλογίες γυναικών-αντρών στο στράτευμα Θα έχουμε εναν ικανό και αξιόμαχο στρατό;
Γιατί μη γελιόμαστε, κάποιες γυναίκες γουστάρουν και μπορούν να είναι σε επιχειρησιακά δύσκολες θέσεις... Οι υπόλοιπες ας βολευτούνε στα μετόπισθεν και σε ειδικότητες καθαρά υποστηρικτικές...
Δεν είμαι μισογύνης ελπίζω να το καταλάβατε, απλά πρέπει να ξεκαθαρίζουμε ορθώς τις καταστάσεις τις οποίες εμπλεκόμαστε όλοι οι στρατευμένοι και να γίνονται άπαντα με αξιοκρατικές διαδικασίες... Και περιλαμβάνω και το αντρικό προσωπικό το οποίο και αυτό σε μεγάλο βαθμό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει της ειδικότητας και των απαιτήσεων που του αρμόζουν
Δέυτερον, καλη η ισότητα και ολα τα παρελκόμενα αλλά όπως και να το κανουμε ανατομικώς και μόνο είναι κάποια πράγματα που οι γυναίκες δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να κάνουν... Καήκαμε αν ο στρατος γεμίσει γυναίκες... Πείτε μου πόσοι απο εσάς πιστευετε πως αν αντιστραφούν οι αναλογίες γυναικών-αντρών στο στράτευμα Θα έχουμε εναν ικανό και αξιόμαχο στρατό;
Γιατί μη γελιόμαστε, κάποιες γυναίκες γουστάρουν και μπορούν να είναι σε επιχειρησιακά δύσκολες θέσεις... Οι υπόλοιπες ας βολευτούνε στα μετόπισθεν και σε ειδικότητες καθαρά υποστηρικτικές...
Δεν είμαι μισογύνης ελπίζω να το καταλάβατε, απλά πρέπει να ξεκαθαρίζουμε ορθώς τις καταστάσεις τις οποίες εμπλεκόμαστε όλοι οι στρατευμένοι και να γίνονται άπαντα με αξιοκρατικές διαδικασίες... Και περιλαμβάνω και το αντρικό προσωπικό το οποίο και αυτό σε μεγάλο βαθμό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει της ειδικότητας και των απαιτήσεων που του αρμόζουν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επάγγελμα: foititria
Η αεροπορια δεν ειναι τοσο ζορι οσο ειναι ο Στρατοσ... Και οι περισσοτεροι διαλεγουν να πανε οχι γιατι τους αρεσει... Απλα γιατι εχει καλα λεφτα και ειναι αραλικι... Δεν ειπα οτι εχει κατι προς θεου...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημέρα, εάν και συμφωνώ απόλυτα ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι απόλυτα ικανές να ανταπεξέλθουν σε κάποιες δυσκολίες ή ρυθμούς της στρατιωτικής ζωής, εντούτοις πιστεύω ότι πολλές το ακολουθούν συνειδητοποιημένα και αποδεικνύονται πολύ ικανότερες άλλων που τις περιφρόνησαν και τις υποτίμησαν. Σε πολλές περιπτώσεις η Παρουσία μιας γυναίκας σε τέτοιες θέσεις έχει αποτελέσει αφορμή για ρίξεις σε κάποια θέματα, ωστόσο τουλάχιστον στη ΣΣΑΣ, γυναίκες είναι εδώ και πολλά χρόνια Αρχηγοί, άριστες γιατροί και όχι μόνο οι περισσότερες και μάλιστα αναφορικά με τις αρχηγούς μας, η αρχαιότητά τους δεν προκύπτει μόνο από ακαδημαϊκά προσόντα αλλά και από στρατιωτικά.
Σε κάποιους κλάδους ούτως ή άλλως όπου απαιτείται υψηλού επιπέδου σωματική δύναμη και ικανότητα κυρίως αντρική, εκ των πραγμάτων οι θέσεις καλύπτονται κυρίως από άντρες. Π. Χ. Στη σχολή Ικάρων στους ιπτάμενους. Αλλά υπάρχουν θέσεις στελεχωμένες από γυναίκες όπου φάνηκαν πολύ ικανότερες αντρών σε πολλές περιπτώσεις.
Και μπορεί ας πούμε να θεωρήσουμε ότι η πλειονότητά μας στερείται μυικής δύναμης σε σχέση με το άλλο φύλο αλλά ο στρατός δε χρειάζεται μόνο κάτι τέτοιο, χρειάζεται πολύπτυχες προσωπικότητες, ειδικά σε διοικητικές θέσεις.
Εξάλλου εδώ και κάποια χρόνια οι διαδικασίες εισαγωγής ή κατάταξης έχουν καταστεί ίδιες σε άντρες και γυναίκες. Οπότε από τη στιγμή που μιλάμε, όταν μιλάμε για αντικειμενικές εξετάσεις, τότε δεν μπορώ να δω πού υστερούμε. Εννοείται ότι δεν επικροτώ τη χρήση Μερικών γυναικών άλλων μέσων για καλοπέραση, αλλά δε βράζουμε όλες και στο ίδιο καζάνι.
Σε κάποιους κλάδους ούτως ή άλλως όπου απαιτείται υψηλού επιπέδου σωματική δύναμη και ικανότητα κυρίως αντρική, εκ των πραγμάτων οι θέσεις καλύπτονται κυρίως από άντρες. Π. Χ. Στη σχολή Ικάρων στους ιπτάμενους. Αλλά υπάρχουν θέσεις στελεχωμένες από γυναίκες όπου φάνηκαν πολύ ικανότερες αντρών σε πολλές περιπτώσεις.
Και μπορεί ας πούμε να θεωρήσουμε ότι η πλειονότητά μας στερείται μυικής δύναμης σε σχέση με το άλλο φύλο αλλά ο στρατός δε χρειάζεται μόνο κάτι τέτοιο, χρειάζεται πολύπτυχες προσωπικότητες, ειδικά σε διοικητικές θέσεις.
Εξάλλου εδώ και κάποια χρόνια οι διαδικασίες εισαγωγής ή κατάταξης έχουν καταστεί ίδιες σε άντρες και γυναίκες. Οπότε από τη στιγμή που μιλάμε, όταν μιλάμε για αντικειμενικές εξετάσεις, τότε δεν μπορώ να δω πού υστερούμε. Εννοείται ότι δεν επικροτώ τη χρήση Μερικών γυναικών άλλων μέσων για καλοπέραση, αλλά δε βράζουμε όλες και στο ίδιο καζάνι.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Αγγελική έγραψε: Καλημέρα, εάν και συμφωνώ απόλυτα ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι απόλυτα ικανές να ανταπεξέλθουν σε κάποιες δυσκολίες ή ρυθμούς της στρατιωτικής ζωής, εντούτοις πιστεύω ότι πολλές το ακολουθούν συνειδητοποιημένα και αποδεικνύονται πολύ ικανότερες άλλων που τις περιφρόνησαν και τις υποτίμησαν. Σε πολλές περιπτώσεις η Παρουσία μιας γυναίκας σε τέτοιες θέσεις έχει αποτελέσει αφορμή για ρίξεις σε κάποια θέματα, ωστόσο τουλάχιστον στη ΣΣΑΣ, γυναίκες είναι εδώ και πολλά χρόνια Αρχηγοί, άριστες γιατροί και όχι μόνο οι περισσότερες και μάλιστα αναφορικά με τις αρχηγούς μας, η αρχαιότητά τους δεν προκύπτει μόνο από ακαδημαϊκά προσόντα αλλά και από στρατιωτικά.

-
- Υποδεκανέας
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ
Συγνώμη αλλά νομίζω ότι δεν διαβάσατε καλά τι έγραψα... Εσύ προσπαθείς αυτή τη στιγμή να διαφημίσεις τη γυναικεία παρουσία στο στρατό ενώ εγώ απλά προσπάθησα να Ξεκαθαρίσω τις θέσεις που αξίζουν και αρμόζουν στο κάθε φύλο αλλά και στο κάθε άτομο φυσικά ξεχωριστά... Και προς Θεού δεν φάνηκε κάπου να μείωσα τις γυναικείες αρετές!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημέρα!Vntok, δεν αναφερόμουν σε σένα καθότι οι απόψεις σου δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα από το γνωστικό μου σύστημα επί του θέματος.
Ειπώθηκαν πολύ ακραίες απόψεις και πάνω σε αυτές θέλησα να τοποθετηθώ. Και όσον αφορά στο θέμα της διαφήμισης του γυναικείου ρόλου στο στρατό, δε διαφημίζω απλά απαντώ στη δυσφήμιση που ξεκίνησε από μερικούς για το γυναικείο στρατιωτικό ρόλο.
Γιατί η διαφήμιση πάντως να κατηγορείται και μάλιστα με παραδείγματα ενώ η δυσφήμιση και μάλιστα απόλυτα αβάσιμη να περνάει στο "ντούκου";
Ειπώθηκαν πολύ ακραίες απόψεις και πάνω σε αυτές θέλησα να τοποθετηθώ. Και όσον αφορά στο θέμα της διαφήμισης του γυναικείου ρόλου στο στρατό, δε διαφημίζω απλά απαντώ στη δυσφήμιση που ξεκίνησε από μερικούς για το γυναικείο στρατιωτικό ρόλο.
Γιατί η διαφήμιση πάντως να κατηγορείται και μάλιστα με παραδείγματα ενώ η δυσφήμιση και μάλιστα απόλυτα αβάσιμη να περνάει στο "ντούκου";
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες