ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
Γειά χαρά! Έχω ορισμένες απορίες : Εμένα το χαρτί κατάταξης γράφει 18/08 Μεσολόγγι πεζικό ΥΕΑ. Άν τελικά με δεχθούν για δόκιμο πού θα υπηρετήσω; Στο Μεσολόγγι ή κάπου αλλού; Και πόσο; Ο αδερφός μου υπηρετεί ήδη από Φλεβάρη και τώρα είναι στα Ελληνοβουλγαρικά. Εγώ μπορώ λόγω συνυπηρέτησης να έρθω στον τόπο κατοικίας (Αθήνα); Και πότε; Γίνεται να εκπαιδευτώ στην Αθήνα ως ΥΕΑ; Ή μήπως τέτοιες ρυθμίσεις ισχύουν μόνο για τους απλούς στρατιώτες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
remedy lane έγραψε: Γειά χαρά! Έχω ορισμένες απορίες : Εμένα το χαρτί κατάταξης γράφει 18/08 Μεσολόγγι πεζικό ΥΕΑ. Άν τελικά με δεχθούν για δόκιμο πού θα υπηρετήσω; Στο Μεσολόγγι ή κάπου αλλού; Και πόσο; Ο αδερφός μου υπηρετεί ήδη από Φλεβάρη και τώρα είναι στα Ελληνοβουλγαρικά. Εγώ μπορώ λόγω συνυπηρέτησης να έρθω στον τόπο κατοικίας (Αθήνα) ; Και πότε; Γίνεται να εκπαιδευτώ στην Αθήνα ως ΥΕΑ; Ή μήπως τέτοιες ρυθμίσεις ισχύουν μόνο για τους απλούς στρατιώτες;
Αν περάσεις δόκιμος πεζικού θα πας στην κρήτη για 4-5 μήνες
Παιδια μου ηρθε το χαρτι και λεει Εχει επιλεγει για σωμα Τεθωρακισμενα (ΥΕΑ) δεν θελω να παω ΥΕΑ και θελω να κανω 9μηνο... Τι πρεπει να κανω; γινετε να το αποφυγω και να μην παω ΥΕΑ; Ειμαι απο ροδο. Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω
χριστος έγραψε:Παιδια μου ηρθε το χαρτι και λεει Εχει επιλεγει για σωμα Τεθωρακισμενα (ΥΕΑ) δεν θελω να παω ΥΕΑ και θελω να κανω 9μηνο... Τι πρεπει να κανω; Γινετε να το αποφυγω και να μην παω ΥΕΑ; Ειμαι απο ροδο. Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω
Όταν παρουσιαστείς, το δηλώνεις εξ'αρχής ότι δεν θες να πάς για ΥΕΑ.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Αύγ 07, 2010 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
An εχεις επιλεγει, μπορεις καλιστα να πεις οχι;
Ειναι επιλογη σου δηλαδη;
Και αν ναι, τοτε δε χρειαζεται την ημερα καταταξης να εχεις και τα επιπλεον απαιτουμενα εγγραφα;
Και αν ναι, τοτε δε χρειαζεται την ημερα καταταξης να εχεις και τα επιπλεον απαιτουμενα εγγραφα;
G47 έγραψε:An εχεις επιλεγει, μπορεις καλιστα να πεις οχι;
Ναι μπορείς να αρνηθείς. Ακόμη και αν σε πάρουν για τα αθλήματα, μπορείς εσκεμμένα να κοπείς σε αυτά.
Παραπάνω έγγραφο νομίζω είναι το ΑΦΜ.
Χρειαζεσαι και ποινικο μητρωο.
Αυτα τα επιπλεον, αν εχουμε σκοπο να αρνηθουμε, πρεπει να τα παρουμε παρ'ολα αυτα η οχι;
Αυτα τα επιπλεον, αν εχουμε σκοπο να αρνηθουμε, πρεπει να τα παρουμε παρ'ολα αυτα η οχι;
G47 έγραψε:Χρειαζεσαι και ποινικο μητρωο.
Το αντίγραφο ποινικού μητρώου πλέον το παίρνουν ενδοϋπηρεσιακά και δεν χρειάζεται να πάς σε ΚΕΠ για να το πάρεις.
Όχι δεν χρειάζονται από την πρώτη ημέρα. Όσοι δηλώσαν για ΥΕΑ κατέθεσαν τα παραπάνω έγγραφα αργότερα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
G47 έγραψε:Χρειαζεσαι και ποινικο μητρωο.
Αν θέλεις να πας ΥΕΑ πίσω από το σημείωμα κατάταξης γράφει τα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίσεις
Α μαλιστα, ευχαριστω πολυ.
Nassos έγραψε:G47 έγραψε:Χρειαζεσαι και ποινικο μητρωο.
Όχι δεν χρειάζονται από την πρώτη ημέρα. Όσοι δηλώσαν για ΥΕΑ κατέθεσαν τα παραπάνω έγγραφα αργότερα.
Να προσθέσω ότι αυτό γινόταν στη σειρά μου και στις άλλες 2 που πρόλαβα αργότερα.
Όταν πάτε στο ΚΕΝ, την ημέρα που παρουσιάζεστε, θα δηλώσετε ότι θέλετε να γίνετε ΥΕΑ, έπειτα την 3η ημέρα πενάτε αθλήματα.
Αν όχι... Απλά λέτε πως δεν ενδιαφέρεστε. ΔΕν υποχρεούστε.
...
Αν όχι... Απλά λέτε πως δεν ενδιαφέρεστε. ΔΕν υποχρεούστε.
...
ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Με εχουν επιλεξει για ΥΕΑ μπορω να το αλλαξω;
Φυσικά και μπορείς. Πολύ απλά τους λές ότι δεν θες να υπηρετήσεις ώς ΥΕΑ.
Θα σε ρωτήσουν φίλε όταν θα παρουσιαστείς"¨Θές να πας ΥΕΑ; Λες όχι και καθάρισες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες