Σε ποιο κέντρο παρουσιάζονται οι ΕΠΟΠ;
Φίλε V.Sig, Απ' ότι κατάλαβα είσαι υποψήφιος ΕΠ. ΟΠ. Για Αεροπορία. Καλή επιτυχία στα Ψυχοτεχνικά. Πληροφορίες δεν γνωρίζω για την Αεροπορία αναφορικά με τα Ψυχ. Γνωρίζω όμως οτι αν είσαι επιτυχών στην Αεροπορία, θα παρουσιαστείς στις 19 Απριλίου, στην 124 ΠΒΕ (Τρίπολη) βάσει της τροποποιητικής εγκυκλίου... Καλή σου επιτυχία![:) ]
V.Sig έγραψε:Καλημέρα σε όλους... Εγώ πέρασα τεχνίτης δικτύων... Βασικα δεν το σιγούρεψα ακόμη, δίνω τη δευτέρα ψυχοτεχνικά. Από ότι μ είπαν στο καβούρι. Ξέρει κανείς μετά σε περίπτωση που σιγουρεψω την "πρόσληψη" αν μπορώ να την πω έτσι... Που θα παω.
ευχαριστώ.:)
Είναι πολύ πιθανόν να τοποθετηθείς σε κάποιο Γραφείο Ενημέρωσης της Π. Α στην Αττική.(Άν είσαι Αθηναίος).
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Νομιζω οτι οταν περασεις τις απαραιτητες δοκιμασιες μετα θα κανονιστει η ημερομηνια για να κανεις την θητεια ς και νομιζω οτι ειναι 2 μηνες αναλογος την ειδικοτητα ς ειναι οι μηνες και το που θα κανεις την θητεια και μετα ειναι 1 μηνας η εκπαιδευση! Τωρα αν ειναι ολοι μαζι αντρες και γυναικες δεν ειμαι συγουρη γιατι εχω ακουσει πολλα αν μπορει καποιος που γνωριζει ας μας απαντησει
-
- Στρατιώτης
Εννοεις που θα πας μετα τα ψυχοτεχνικα; Ή που θα πας αν τα περασεις ολα; Γιατι μην ξεχνας οτι δινεις και τα αθληματα και γψ περναω ψυχοτεχνικα στις 10 του μηνα στο καβουρι
Οσοι ειναι α-τ κ πανε καστορια σας ζηλευω... Δεν ξερετε τι γα... Θα κανετε... Κυριολεκτικα το λεω... Θα ειναι φουλ στις γκομενες...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Για στρατολογια οσοι περασουν ξερετε που ειναι η εκπαιδευση γιατι δεν το γραφει η προκυρηξη!
-
- Στρατιώτης
Η εκπαιδευση ειναι απ οτι ξερω στην τριπολη 2 μηνες και υστερα 1 μηνας καπου αλλου μαλλον αθηνα κατι σαν πρακτικη!
Καλημέρα! Λοιπον παιδια, μολις πηρα τηλεφωνο στη στρατολογια ηρθε η διαταγη για την καταταξη απλα δεν εχουν ετοιμασει ακομα τα σημειωματα, εγω περασα ελαφρύ οπλισμου (ΠΖ) και μου ειπαν στο μεσολλογι θα παρουσιαστω.
Παιδια τηλ σημερα πριν λιγο και ειπαν γυρω στις 20.3 τα χαρτια μας θα ερθουν.
Ρε παιδια εχω περασει στο πεζικο α/τ οπλων. Εχθες ακουσα οτι ολο το πεζικο θα παρουσιαστει στο Μεσολογγι (ασχετα που τοσο καιρο αυτη η ειδικοτητα ηταν στην καστορια). Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.
Δήμητρα έγραψε:Ρε παιδια εχω περασει στο πεζικο α/τ οπλων. Εχθες ακουσα οτι ολο το πεζικο θα παρουσιαστει στο Μεσολογγι (ασχετα που τοσο καιρο αυτη η ειδικοτητα ηταν στην καστορια). Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.
Και εγώ στην ίδια Ειδικότητα έχω περάσει!
Στο Μεσολόγγι παρουσιαζόμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης