Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους
Ρε παιδί μου, αμα έχεις το εξιτήριο και είναι από πραγματικό πρόβλημα υγείας, καλό είναι. Γράψε και μερικές σάλτσες ότι αυτό έχει στοιχίσει στη οικογένειά σου και οτι η δερφή σου σε χρειάζεται και ότι αρχικά υπολόγιζες ότι θα μπεις Μάιο αλλα με τις αλλαγές στις ΕΣΣΟ αιφνιδιάστηκες και... (εδώ γράψε τι θα αλλάξει αν μπεις 2 μηνες νωρίτερα.)
αν μπορείς να τα συνδέσεις όλα αυτά και με οικονομικά προβλήματα ως συνέπεια της υγείας της αδερφής σου, ακόμα καλύτερα.
Το να γράψεις για το διπλωμα οδηγησης, ειληκρινά δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να συνδέεται με τα παραπάνω και σε τι μπορεί να τη Νοιάζει τη στρατολογία, Αλλά δικό σου θέμα είναι, πάω πάσο.
Πήγαινε να κάνεις τη αίτηση όσο Γρηγορότερα γίνεται, δηλ την Τρίτη!
Εγώ έκανα τη αίτησή μου την προηγούμενη Παρασκευή, και ενημερώθηκα απ'το ιντερετ, απ'την εφαρμογή "μάθε που θα καταταγείς" και "μάθε για την αναβολή σου" μέσα σε 4 εργάσιμες μέρες (!)
αν μπορείς να τα συνδέσεις όλα αυτά και με οικονομικά προβλήματα ως συνέπεια της υγείας της αδερφής σου, ακόμα καλύτερα.
Το να γράψεις για το διπλωμα οδηγησης, ειληκρινά δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να συνδέεται με τα παραπάνω και σε τι μπορεί να τη Νοιάζει τη στρατολογία, Αλλά δικό σου θέμα είναι, πάω πάσο.
Πήγαινε να κάνεις τη αίτηση όσο Γρηγορότερα γίνεται, δηλ την Τρίτη!
Εγώ έκανα τη αίτησή μου την προηγούμενη Παρασκευή, και ενημερώθηκα απ'το ιντερετ, απ'την εφαρμογή "μάθε που θα καταταγείς" και "μάθε για την αναβολή σου" μέσα σε 4 εργάσιμες μέρες (!)
Ααα δεν σε ειδοποιουνε οι ιδιοι; Την δευτερα ομως εινε ανοιχτα γιατι εινε η καθαρα δευτερα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 70
Είναι αργία...
Μου είπαν ότι μόλις βγει η απόφαση, και θα με πάρουν τηλέφωνο, και θα με ειδοποιήσουν εγγράφως. Έλα όμως που κοίταζα κάθε μέρα στο σάιτ stratologia.gr και ενημερώθηκα εγκαίρως από κει, οπότε ο, τιδήποτε άλλο περιττεύει.
Ααα οκ ευχαριστω παρα πολυ παντως!
- rexlex1100
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Τελικα παιδια σημερα εφτασε το χαρτι μου εκει στην στρατολογια και περιμενω αμα μου δωσουν μου ειπαν μεχρι παρασκευη θα εχω απαντηση μακαρι να παρω οταν εχω νεα παιδια θα ενημερωσο.
Παιδια πως μπωρο να παρω μια μικρη αναβολη?
-
- Στρατηγός
- rexlex1100
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Γεια σημερα ενημερωθηκα απο το στρατολογικο γραφειο οτι πηρα την αναβολη για την επομενη σειρα. Να ξερετε το σιτε της στρατολογιας δεν μου λεει κατι τετιο απο οτι ειδα αρα οτι θελετε το ρωτατε μεσω στρατολογιας που ξερουν αυτοι σιγουρα.
Παιδιά μια ερώτηση όποιος γνωρίζει.
στις 23 τοθ μηνός έκανα αίτηση αναβολής κοινωνικών λόγων
ακόμη δεν έχω απάντηση...
υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσουν τελευταία μέρα;
στις 23 τοθ μηνός έκανα αίτηση αναβολής κοινωνικών λόγων
ακόμη δεν έχω απάντηση...
υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσουν τελευταία μέρα;
-
- Στρατηγός
cntrlgm έγραψε:Μου είπαν ότι μόλις βγει η απόφαση, και θα με πάρουν τηλέφωνο, και θα με ειδοποιήσουν εγγράφως. Έλα όμως που κοίταζα κάθε μέρα στο σάιτ stratologia.gr και ενημερώθηκα εγκαίρως από κει, οπότε ο, τιδήποτε άλλο περιττεύει.
rexlex1100 έγραψε:Γεια σημερα ενημερωθηκα απο το στρατολογικο γραφειο οτι πηρα την αναβολη για την επομενη σειρα. Να ξερετε το σιτε της στρατολογιας δεν μου λεει κατι τετιο απο οτι ειδα αρα οτι θελετε το ρωτατε μεσω στρατολογιας που ξερουν αυτοι σιγουρα.
Ναι εχεις δικιο το σαιτ μου λεει οτι δεν τελω αναβολή στράτευσης.
και πηγα σήμερα απο την στρατολογία και μου ειπαν να περασω την δευτερα
αλλα την δευτερα παρουσιαζομαι κανονικα.
εχω αγχωθει λιγο...
και πηγα σήμερα απο την στρατολογία και μου ειπαν να περασω την δευτερα
αλλα την δευτερα παρουσιαζομαι κανονικα.
εχω αγχωθει λιγο...
Φιλε cntrlgm σε ευχαριστο πολυ για τις συμβουλες σου σημερα μου ειπαν οτι εγκριθηκε η αναβολη μου και τωρα θα κληθω μαιο πραγματι αμα περιγραψεις με λεπτομερειες την κατασταση σου στη δινουν την συγκεκριμενη αναβολη συνεχιστε λοιπον μεσα απο το φορυμ εδω την καλη δουλεια
Καλησπέρα,
Η αναβολή μου έληξε 31 Δεκεμβρίου 2011. Κανονικά έπρεπε να παρουσιαστώ 5 Μαρτίου αλλά πότε δεν ήρθε χαρτί και το έμαθα κατόπιν εορτής μετά απο ενδιαφέρον δικο μου. Δεν έχουμε αλλάξει διεύθυνση, παρά μόνο τηλέφωνο. Εγω επιθυμώ να πάω τον Αυγουστό 2012 λόγω σπουδαστικών εκκρεμότητων. Τον Μάιο δίνω για το Lower και παρουσιάζω πτυχιακή και τον Ιούνιο δίνω τα τελευταία τέσσερα μάθηματα για την απόκτηση του πτυχίου μου. Αποφάσισα λοιπόν να πάω να ζητήσω αναβολή για κοινωνικούς λόγους για να ολοκληρώσω τις προπτυχιακές σπουδές μου. Θα κρατάω δικαιολογητικά όπως βεβαίωση ότι σπουδάζω ακόμα και άλλη μια βεβαίωση ότι είναι το τελευταίο μου εξάμηνο και γενικά θα τους μιλήσω για το πρόβλημα μου. Θα ήθελα την γνώμη σας.
Καλή θητεία σε όλους!
Η αναβολή μου έληξε 31 Δεκεμβρίου 2011. Κανονικά έπρεπε να παρουσιαστώ 5 Μαρτίου αλλά πότε δεν ήρθε χαρτί και το έμαθα κατόπιν εορτής μετά απο ενδιαφέρον δικο μου. Δεν έχουμε αλλάξει διεύθυνση, παρά μόνο τηλέφωνο. Εγω επιθυμώ να πάω τον Αυγουστό 2012 λόγω σπουδαστικών εκκρεμότητων. Τον Μάιο δίνω για το Lower και παρουσιάζω πτυχιακή και τον Ιούνιο δίνω τα τελευταία τέσσερα μάθηματα για την απόκτηση του πτυχίου μου. Αποφάσισα λοιπόν να πάω να ζητήσω αναβολή για κοινωνικούς λόγους για να ολοκληρώσω τις προπτυχιακές σπουδές μου. Θα κρατάω δικαιολογητικά όπως βεβαίωση ότι σπουδάζω ακόμα και άλλη μια βεβαίωση ότι είναι το τελευταίο μου εξάμηνο και γενικά θα τους μιλήσω για το πρόβλημα μου. Θα ήθελα την γνώμη σας.
Καλή θητεία σε όλους!
Γεια σου φιλε.
σορρυ αλλα δεν αταλαβα κατι σε αυτα που εγραψες. Ηταν να καταταγεις το μαρτη; Και πώς έγινε και δεν πηγες τελικα; Μηπως έχεις βγει ανυποτακτος; Αν ηταν να παρεις αναβολη για κοιν. Λόγους για να μην μπεις το μαρτη, αυτή θα σου χορηγουνταν για 2 μηνες, άρα θα σε ξανακαλούσαν για την εσσο του Μαϊου.(Γ' ΕΣΣΟ 2012).
ΕΣΣΟ τον Αύγουστο δε υπάρχει. Υπάρχει τον Ιούλη, και μετά τον Σεπτέμβρη. Ανά δύο μήνες δηλαδή.
σορρυ αλλα δεν αταλαβα κατι σε αυτα που εγραψες. Ηταν να καταταγεις το μαρτη; Και πώς έγινε και δεν πηγες τελικα; Μηπως έχεις βγει ανυποτακτος; Αν ηταν να παρεις αναβολη για κοιν. Λόγους για να μην μπεις το μαρτη, αυτή θα σου χορηγουνταν για 2 μηνες, άρα θα σε ξανακαλούσαν για την εσσο του Μαϊου.(Γ' ΕΣΣΟ 2012).
ΕΣΣΟ τον Αύγουστο δε υπάρχει. Υπάρχει τον Ιούλη, και μετά τον Σεπτέμβρη. Ανά δύο μήνες δηλαδή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες