Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Βίκη »

Kosta_topo τελικά η γυναίκα σου πέρασε με βύσμα ή όχι; αν όχι μου δίνεις πολλές ελπίδες γιατί δεν έχω βύσμα και δεν ξέρω κανένα που θα μπορούσε να με βοηθήσει για να περάσω...
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Βίκη έγραψε:Kosta_topo τελικά η γυναίκα σου πέρασε με βύσμα ή όχι; αν όχι μου δίνεις πολλές ελπίδες γιατί δεν έχω βύσμα και δεν ξέρω κανένα που θα μπορούσε να με βοηθήσει για να περάσω...
Ειλικρινα δεν ξερω, και μαλλον δεν θα μαθω και ποτε αν το βισμα που ειχε εκανε κατι η οχι. Εγω αυτο ελεγα απο την αρχη οτι οτι και να λεει το βισμα ποτε δεν εισαι σιγουρος μεχρι να δεις τα τελικα αποτελεσματα

Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Βίκη »

Η γνώμη σου είναι να προσπαθήσω χωρίς βίσμα ετσι και αλλιώς δεν έχω να χάσω κάτι! Αν και δεν έχω καθόλου βίσμα! Ούτε ένα άτομο.
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

Εμένα δεν μου λέει τίποτα. Έχει περάση άτομο σαν ΕΠΥ με βίσμα... Έναν δόκιμο που ήταν στο ΓΕΣ.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

sssw3 έγραψε:ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ καλα παιδακια πεξτε αλλου καλυτερα. Δεν σας χαλασε που το βυσμα σας σας εγραψε στα παλλια του τα παπουτσια Και μας το παιζετε ολοι οι τιμιοι καλοι ελληνε σαν τον ξανθοπουλο κανετε χααχχαχα δεν πειραζει να τους ξαναψηφησετε αντε μπραβο μας τα χετε κανει καρπουζια ολοι. Και εγω παιδια περασα εποπ και σε πολυ καβατζα ειδηκοτιτα και ειμε και μελος του ΚΚΕ αν αυτο σας λεει κατι
Ειναι ηλιου φαεινοτερο πως εισαι ο epop tx απο τον τροπο που γραφεις! Καταρχην δεν μιλησε κανεις για το βυσμα κ αν πουλησε τον καθενα απο μας ή οχι! ! μιλαμε για το αθλιο συστημα που επικρατει, που υπαρχει αναξιοκρατια και που οτι γραφει η προκηρυξη σε οτι αφορα την μοριοδοτηση ειναι απλα για το θεαθηναι, για να τηρησουν τα τυπικα κ μονο! ! αν σου τα εχουμε κανει καρπουζια να μην συμμετεχεις ξανα σε αυτο το φορουμ οποτε εσυ παιξε αλλου... Καβατζα ειδικοτητα; Ποια αν επιτρεπεται; καλη σταδιοδρομια κ υπομονη! Αρκει να το γουσταρεις πραγματικα αυτο που επελεξες να κανεις
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από yandr »

Καταιγισμός καταγγελιών του ΠΑΣΟΚ, για πρόσληψη ΕΠΟΠ που απέτυχαν στις αθλητικές δοκιμασίες, απουσία μέριμνας για τα ηλεκτρικά δίκτυα που κόστισαν πέντε ζωές στρατιωτών από το 2004, μέχρι και ναύτη που ενώ υπηρετεί... πληρώνεται κανονικά από το υπουργείο Οικονομίας!

Διαγωνισμός εν κρυπτώ

Όπως καταγγέλλουν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε πρόσφατο διαγωνισμό για πρόσληψη 1.700 ανδρών και γυναικών Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ) στον Στρατό, έγινε σωρεία παρατυπιών.

Αρχικά δεν ανακοινώθηκαν τελικοί πίνακες επιτυχόντων - επιλαχόντων, ενώ στη συνέχεια σε ιστοσελίδα του ΓΕΣ δημοσιεύτηκε πίνακας με βαθμολογίες επιτυχόντων μόνο με τη βαθμολογία πρώτου και τελευταίου χωρίς ονοματεπώνυμα.

Την ίδια στιγμή όμως εφημερίδα δημοσίευε στις 10 Ιανουαρίου φέτος τα ονοματεπώνυμα των επιτυχόντων, οπότε αρκετοί υποψήφιοι εντοπίζουν μεταξύ των ονομάτων αυτών άτομα που έχουν αποτύχει στις αθλητικές δοκιμασίες!

Καμία μέριμνα παρά τους θανάτους

Σε άλλη ερώτησή τους οι «πράσινοι» βουλευτές σημειώνουν ότι πρόσφατο έγγραφο της ΑΣΔΕΝ αποκαλύπτει τη γύμνια από έργα διασφάλισης των στρατευμένων από ατυχήματα ή και δυστυχήματα που σχετίζονται με τα ηλεκτρικά δίκτυα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε θρηνήσει πέντε κληρωτούς από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και ο Κ. Καραμανλής, όπως προκύπτει από το έγγραφο:

σε πολλούς ηλεκτρικούς πίνακες, είτε δεν υπάρχει αντιηλεκτροπληξιακός διακόπτης, είτε ήταν συνδεδεμένος με λάθος τρόπο, είτε υπήρχε στον πίνακα αλλά δεν ήταν συνδεδεμένος

αρκετά τμήματα δικτύων, φωτιστικά , πρίζες, διακόπτες σε χώρους με ύπαρξη ύδατος ή και υδρατμών δεν είναι κατασκευασμένα αδιάβροχα ή δεν έχουν συνδεθεί με τον προβλεπόμενο τρόπο

παρατηρείται συχνά κοινή όδευση ηλεκτρικών και τηλεφωνικών καλωδίων

Ενώ ο εκσυγχρονισμός των ηλεκτρικών δικτύων έχει εκτιμηθεί στα 120 εκατ. ευρώ έχουν διατεθεί μόλις 11 εκατ. ευρώ, υπογραμμίζουν οι βουλευτές.

ΕΘΝΟΣ
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ναι κατι καινουριο...
Το τι έγινε δεν λέγεται.
Πολλές παρατυπιες... οσοι συμμετείχαν σίγουρα θα το επιβεβαιώσουν
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Grecia »

Lol κ τι θα κανει η ΝΔ τπτ! !
Βασικα ουτε το ΠΑΣΟΚ θα εκανε κατι αλλα τεσπα...
Αυτος ομως που λεει για τα ονοματοεπωνυμα ειναι αληθεια εγω οταν εδινα ειχε ολοκληρο τον πινακα με τον επιτυχοντων κ των επιλαχοντων αν δεν κανω λαθος... Μιλαω τωρα για το 2007 αλλα σαν κομα ηταν η ΝΔ... Κ εδειχνε κ τα μορια! Φετος το κανανε αντε μπειτε σκυλοι κ αλεστε!
DEA (PB)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DEA (PB) »

παιδια, ηταν η 3η φορα που εδωσα (και περασα αυτη τη φορα) κ αυτα τα 3 χρονια ενα πραγμα εχω μαθει. Χωρις βυσμα, δεν πας πουθενα. Και οι "κυριοι" του πασοκ που καταγγελλουν αυτες τις "παρατυπιες" (που εχουν γινει καθεστως πλεον) τα ιδια σκατα καναν οταν ηταν κυβερνηση κ τωρα πανε να το παιξουν πολιτικα ορθοι. Να χεσω την πολιτικη τους ορθοτητα...

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Λοιπον αξιζεις να περασεις δν με νοιαζει αν περασεις τααθληματα η οχι πρεπει να μπεις και σου ευχομαι να το καταφερεις προτιμω να μην μπω εγω και να μπουν παιδια σνα εσενα που το εχουν πολυ αναγκη εκει ναι θα πω δν πειραζει αλλα δν γουσταρω τους βισματιες που εχουν πανεπιστημια πισω και τους βαζουν οι μαμα και μπαμπας, πολεμησε και θα τα καταφερεις θα το δεις σε ευχαριστω για της ευχες σου!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και τα πηρα πολυ αγρια τωρα γενικα με το θεμα των επ. Οπ και επειδη εχω μαθει να Μιλαω Ντομπρα και σταρατα με εκνευριζει ολο το κολοσυστημα που μας κοροιδευει μπροστα στα ματια μας γιατι ρε φιλε βαζεις στην προκυρηξει επιτροπες; Και αθληματα; Αφου ολα εικονικα ειναι τα βισματα μπαινουν πανω απο ολα γιατι δν βοηθας και τα παιδια που για χιλιους λογους δν ειχαν μια καλυτερη ζωη να ανταπελξεθουν στην ζωη να βγαλουν ενα πανεπιστημιο εεε; Γιατι δν βοηθανε αυτα τα παιδια που το εχουν αναγκη και βοηθανε τα βισματα που εχουν γονεις ευπορους και τα παιδια με 2 Η 3 πανεπιστημια αντε γεια αμα δν φιλησεις κατουριμενες ποδιες δυστηχως τιποτα δν κανεις αντε Απο δω εχω σκυλοβαρεθει με την ολη ιστορια... Και γιατι να παω να βγαλω τα αθληματα αφου θα ειμαι απεξω και θα μου περασει το βισματακι η το καθε ***** που θα εχει βγαλει το στριγνκ και το κολαν το κολλητο για να κανει μοστρα τα προσοντα της αντε γειααααααα!

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Και δε μιλαμε Για ελεημοσυνη Ετσι τζοβανα; Μιλαμε για απλη αξιοκρατια... Τελος! Παρε ικανους και ας τα μυγακια.

lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από lolita »

Οχι για ελεημοσυνη μιλατε κι η κοπελια η μαρια το αξιζει οσο κι εσυ τζοβανα (το θελει οσο κι εσυ κ η διαφορα σας ειναι οτι τελειωσες στην ωρα σου το σχολειο!
και εσυ βυσμα εβαλες αν θυμαμαι καλα οποτε λιγο ακυρη η παραγραφος σου!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δν ειπα το αντιθετο εβαλα δν εβαλα ειμαι εξω ενω τα περασα ολα τελεια και μου περασε λεω το καθε ***** που μου εβγαζε τον κολο της εξω τι να λεμε τωρα αυτα τα ειδαμε! Πρεπει να βοηθανε τα παιδια που το γουσταρουν και το εχουν ανακγη και οχι αυτον που το κανει για χαβαλε και για τετοια εκει Θελω να καταληξω lolita μου!

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kallitexnis »

Παιδιά το χω δεί για Στρατιωτικές Σχολές αυτό. Στους ΕΠ. ΟΠ. Δεν θα γινόταν; Μην μαλώνετε... Όποιος μπεί με το καλό και καλή σταδιοδρομία...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης