Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Σε πια ειδικότητα είσαι και δεν ήρθαν ; Και πόσοι ήταν περίπου αυτοί;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
30 άτομα περίπου
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: Vodafone
Και που σαι ακόμα. Έχει να πέσει το μπιφτέκι σύννεφο. Κάποιοι κάνανε απλά για να κανουν
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Ηταν χρονοβόρα μέρα και αύριο για τα υγειονομικά θα είναι το ίδιο. Ο λόγος αυτών που δεν ήρθαν είναι πιστεύω με το θέμα με τις δουλειές τους. Θα πρέπει να πάρετε ρεπό ή να κανονισετε αυτές τις 4 μέρες τα ωράρια. Εάν δε μπορείτε τότε καταλαβαίνετε το δίλλημα. Καλή υπομονή σας εύχομαι πάντως !
Το 40% κόβεται στα ΠΚΕ! Τόσο περίπου είναι το ποσοστό. Όλοι όσοι παρουσιαστείτε ανεξάρτητα της θέσης έχετε ελπίδες. Σε αυτούς πρόσθεσθε αυτούς που είτε δεν παρουσιάζονται είτε παρουσιάζονται χωρίς εξετάσεις, χωρίς τεστ (στο Facebook υπάρχει σελίδα με σχόλια του τύπου ο γιος μου δεν έκανε εξετάσεις παρουσιάζεται αύριο) κτλ. Για αυτόν τον λόγο καλούν 3πλασιους και όχι 2πλασιους. Ειναι πολλά τα κομμένα άτομα. Κάντε προσπάθεια και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορώ να διαβάζω πέρασα σε αυτή τη θέση να πάω; Η δουλεύω αξίζει; Ναι ρε φίλε για το μέλλον σου μιλάμε και αυτό που αγαπάς (αν.) μικρό ποσοστό κόβεται στις ειδικές δυνάμεις μιας και επειδή τα παιδιά είναι ήδη γυμνασμένα δύσκολα υπάρχει ελπίδα. Στα άλλα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα δείτε (συγγενής μου πέρασε πλήρωμα άρματος 722 μόρια Ο οποίος είναι όμως υπέρβαρος 15 κιλά πάνω δεν θα παρουσιαστεί καν γιατί ξέρει ότι θα κοπεί) είναι πολλές οι περιπτώσεις. Λίγη αισιοδοξία ρε παιδιά.
σε πια ειδικότητα είσαι εσυ ;Andreas2000 έγραψε:30 άτομα περίπου
Μερικοι δεν θα παρουσιαστουν καν και θα περασουν.Αυτους που τους πατε, ειναι λιγοι ναι μεν αλλα οχι ανυπαρκτοι.
Και μην αρχισετε να λετε οτι αυτο ειναι απίθανο, και αυτο γινόταν καποτε ... Και αλλα τετοια.
Αν θελαν να ηταν σε πλήρη διαφανεια η ολη διαδικασια θα αναρτουσαν ολα τα ονοματα των συμμετεχόντων μαζι με τα μορια τους, οπως ακριβως κανανε με τους ειδικούς φρουρους...
Αυτό ακριβώς.
Και μην αρχισετε να λετε οτι αυτο ειναι απίθανο, και αυτο γινόταν καποτε ... Και αλλα τετοια.
Αν θελαν να ηταν σε πλήρη διαφανεια η ολη διαδικασια θα αναρτουσαν ολα τα ονοματα των συμμετεχόντων μαζι με τα μορια τους, οπως ακριβως κανανε με τους ειδικούς φρουρους...
Αυτό ακριβώς.
Φιλε Ανδρεα πως ηταν η εξεταση των ψυχοτεχνικων σημερα; Τι σας ρωτησαν κλπ?
Για εμένα δεν αξίζει αν έχεις μια δούλεια σταθερή και στν ιδιοτικο τομέα τα πρώτα δέκα χρόνια θα είσαι Έβρο η σε κάνενα ξερονήσι και ο μισος μισθος θα πηγενει στα ενοίκια
Σε ποια ειδικότητα είσαι ρε φίλε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Var δεν πειράζει μετα από 10 χρόνια ερχεσαι βρίσκεις μια γυναίκα και μοιράζεται τα έξοδα και τελος;)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Οποίος πέρασε επιτροπές να μας πας ενηρωρωσει και εμάς και που δεν περάσαμε ακομα για ψυχοτεχνικα
- Buddha
Έχετε κάνει τον Έβρο δεν ξέρω και γω τι. Εγώ προσωπικά εκεί θέλω να πάω. Έβρο. Τώρα αδερφουλη μου από την αρχή της προκήρυξης ξέραμε ότι θα είναι για παραμεθόριες περιοχές μόνο. Άρα εσύ που λες ότι δεν αξίζει, εν γνώση σου έκανες τα χαρτιά. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Άρα άτοπο το παράδειγμά σου. Και λες και για τα ενοίκια. Παίρνω 610? καθαρό μισθό. Τώρα που νομίζεις τα τρώω σε στριπτιτζαδικα και στα ποτά;300? ενοίκιο έχω. Σοβαρεψου και μην αποθαρρύνεις τον κόσμο ειδικά αυτές τις μέρες.ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε: Για εμένα δεν αξίζει αν έχεις μια δούλεια σταθερή και στν ιδιοτικο τομέα τα πρώτα δέκα χρόνια θα είσαι Έβρο η σε κάνενα ξερονήσι και ο μισος μισθος θα πηγενει στα ενοίκια
Ρε Φίλε προσκοπική άποψη αναφέρω.800 ευρώ παίρνω εγώ τώρα δίπλα στο σπίτι μ ... Βάλε νοίκια βάλε φαγητό βαλε εξόδους... Έξοδα να γυρίσεις στο σπίτι σ μάλλον μέσα θα μπαίνεις εκτός αν έχεις μια μάνα και έναν πατέρα να στα ακουμπάει... Συγνώμη φίλε εγώ Δέν έχω τέτοιες πολυτέλειες
- Buddha
Όχι αγορίνα μου. Δεν έχω κανέναν να μου τα ακουμπάει. Και συ παίρνεις 800? και περνάς καλά. Αν διάβασες ο μισθός των ΕΠΟΠ ξεκινάει στα 854 καθαρά. Όταν δε θα πας παραμεθόριο θα παίρνεις 100? παραπάνω. Αν και πάλι τα 940 δε σε φτάνουν ε τι να σε πω. Βρες έναν χορηγόΕΛΔΥΚ 16 έγραψε: Ρε Φίλε προσκοπική άποψη αναφέρω.800 ευρώ παίρνω εγώ τώρα δίπλα στο σπίτι μ ... Βάλε νοίκια βάλε φαγητό βαλε εξόδους... Έξοδα να γυρίσεις στο σπίτι σ μάλλον μέσα θα μπαίνεις εκτός αν έχεις μια μάνα και έναν πατέρα να στα ακουμπάει... Συγνώμη φίλε εγώ Δέν έχω τέτοιες πολυτέλειες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες