Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Grecia »

ναι βρε αφου με τα μνμτα περνεις βαθμους χαχαχα
Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Κανενα νεο ακομα για προκυρηξεις ε; αποστολε, αν ακουσεις κατι... Θα ειμασταν πολυ χαρουμενοι να μας το πεις! Εικόνα
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Velerefontis »

Grecia καλο θα ειναι να εχεις καποια πτυχιο τει, κατα προτιμηση σχετικο με Η/Υ. Επισης και καποιο πτυχιο ξενης γλωσσας δε θα ηταν ασχημο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ApOsToLoS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

και βεβαια θα σας ενημερωσω! το μονο σιγουρο ειναι οτι στην στρατολογια του στρατοπαιδου μας εχουν ερθει 1.000 θεσεις για 48 διαφορετικες ειδικοτητες και πολυ λιγες για καποιους στρατολογους που οι οποιοι θα ανακαταταχθουν αμεσως στον βαθμο των ανθυποσμηναγων. Απλα λενε οτι οτι και να γινει, πρεπει οπωσδηποτε τον προσεχως Σεπτεμβρη να εχουν ειδη παρουσιαστει στην 124 π. Β. Ε στην τριπολη για την βασικη εκπαιδευση. Αυτα... Ελπιζω οι πληροφοριες μου να βγουν αληθινες. Εικόνα

Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Ωραιος ρε αποστολε! Να σαι καλα... Αν επιτρεπεται που υπηρετεις εσυ τωρα;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Το ελπιζουμε αποστολη... Να σε ρωτησω μονοτις ειδικοτητες ειδες; δεν γραφει για εκπαιδευτικες γνωσεις ε;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Βελεφροντη μου ΙΕΚ εχω μονο... Κ ειναι σε τμημα υγειονομικου (Τεχνικος εφαρμογων ιατρικης πληροφορικης... )ξενη γλωσσα ξερω ισπανικα ειναι η μητρικη μου γλωσσα κ τωρα βγαζω το πτυχιο! Αρα... Ουτε εδω με βλεπω...
Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Greacia καλο ειναι να ελπιζεις... Οτι εχεις καλο ειναι! Να το καταθεσεις σιγουρα!
ApOsToLoS
Επικοινωνία:

Εγω υπηρετω στην 117 Π. Μ στην Ανδραβιδα Ηλειας. Ειναι πολυ καλα σαν μοναδα. Το μονο που ξερω ειναι οτι Για το σύνολο των τεχνικών και διοικητικών ειδικοτήτων απαιτείται η κατοχή πτυχίου ΤΕΙ ή διπλώματος ΙΕΚ στην ειδικότητα της θέσης, ενώ σε ορισμένες ειδικότητες όπως εκείνες του Πυροσβέστη, του Μετεωρολόγου, του Ειδικού Φρουρού κ. Λπ. χρειάζεται απλώς απολυτήριο Λυκείου.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αν μαθουμε κατι θα σας ενημερωσουμε ειτε εγω ειτε ο νεος φιλος, ο αποστολος. Καλως ηρθες κιολλας. Παντως μετα απο μενα και δευτερο ατομο αναφερει το σεπτεμβριο. Αρα επαναλαμβανω η προκυρηξη λογικα θα δημοσιευθει απριλιο με μαιο
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

ναι αλλα ειναι ολες για ανδρες, αυτες με απολυτηριο λυκειου... Ενω οι κοινες η για γυναικες ειναι ασχετες με τα πτυχια που εχω... Εικόνα
Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Ωραιος! Στα f-4 ε; αυτα ειναι! Εχω παει εκει... Κ τα εχω δει τα εργαλεια απο κοντα! Αυτο που λες για τις ειδικοτητες το εχω διαβασει κ γω στο εθνος... Απλα αν γνωριζεις... Ειμαι εθελοντης-μαχιμος πυροσβεστης, μετραει καθολου στην ειδικοτητα πυροσβεστη;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ε. Π. Σ. έγραψε: Ωραιος! Στα f-4 ε; αυτα ειναι! Εχω παει εκει... Κ τα εχω δει τα εργαλεια απο κοντα! Αυτο που λες για τις ειδικοτητες το εχω διαβασει κ γω στο εθνος... Απλα αν γνωριζεις... Ειμαι εθελοντης-μαχιμος πυροσβεστης, μετραει καθολου στην ειδικοτητα πυροσβεστη;
συγγνωμη που παρεμβαινω. Ναι η προυπηρεσια σου θα μετρησει. Καλο θα ειναι να καταθεσεις και μια βεβαιωση απο το διοικητη του τελευταιου πυροσβεστικου σταθμου που υπηρετησες και θα αναφερονται τα τριμηνα ή εξαμηνα υπηρεσιας σου
Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Σ'ευχαριστω πολυ βελερεφοντη... Μην το συζητας ρε συ! Δεν πειραζει! Εξ'αλου γι'αυτο ειμαστε εδω για να λυνουμε αποριες! ! εσυ που υπηρετεις αν επιτρεπεται;
ApOsToLoS
Επικοινωνία:

Ναι μετραει η προυποιρεσια σαν πυροσβεστης εθελοντης. Κοιτα grecia εσυ σαν γυναικα λογικα χρειαζεσαι μια θεση γραφειου. Τα πτυχια που εχεις αποκλειεται να μην χρησιμευουν σε μια θεση απο αυτες. Ψαξε στο google. Υπαρχει η προκυρηξη του 2005 και λεει τι ζηταγε τοτε για καθε ειδικοτητα. Κοιταξε το σε παρακαλω εαν θες. Βεβαια φετος μπορει να ειναι διαφορετικα. Ομως παρε μια πρωτη ιδεα. Καλος σε βρηκα φιλε μου βαλερεφοντη. Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης