Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Δυστυχως φιλε μου θα ανεβουν και ισως παραπνω απο αυτα που λενε!!! Προσωπικα πιστευω οτι σε 3 περιπου χρονια η σσε κυριως θα φτασει στα παλαιοτερα βαθμολογικα επιπεδα τοτε ηθελες 18 κ για να εισαι σιγουρος! Δυστυχως...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Το καταλαβαινω παει ο καθε ασχετος μονο για τα λεφτα γενικα στις στρ. Σχολες
τα παραταει και αφηνει αυτους που αγαπουν το επαγγελμα
τα παραταει και αφηνει αυτους που αγαπουν το επαγγελμα
Πες τα, πες τα! Ετσι γινεται. Μπαινουν, τα παρατανε, μενουν αυτοι που θελουν απ'εξω και γι'αυτο οι στρατιωτικες εχουν παρει τη φημη πως οσοι μπαινουν ειναι επειδη ειναι νηστικοι ενω οσοι θελουν πραγματι να ακολουθησουν το επαγγελμα γιατι πραγματι το αγαπανε, μενουν απ'εξω.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Κοιτα βικυ προφανως οσοι μπαινουν το αξιζουν γιατι εβγαλαν τα απαιτουμενα μορια αλλα απο εκει και περα ναι οσοι φευγουν και τζαμπα στερουν απο αλλους θεσεις θελουν ξυλο!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Το προβλημα θα λυνοταν εαν αποδεσμευοταν τα ΑΣΕΙ κ ΑΣΣΥ απο τις εξετασεις και να γινοταν με μεριμνα του ΓΕΕΘΑ οπως παλια τουλαχιστον κανεις που δν ηθελε να ασχοληθει δν θα ερχοταν
MΑκαρι να πεσει και Η Ικαρων (ιπταμενοι) γιατι κι εγω ειμαι θεωρητικη και δεν παλευεται καθολου... Οσο για τις παραιτησεις απο τις στρατιωτικες σχολες Στην Σ. Ι χαμος γινεται... Μεσα στις 2 πρωτες βδομαδες τα 3/4 την κανουνε... Και Τζαμπα ανεβαινει η βαση για εμας
Παιδιά Εγώ Τώρα Θα Πάω Μεν 2 Λυκείου Αλλά Και Πάλι Πρέπει Να Σκέφτομαι Σιγά Σιγά Για το Μέλλον Ειδικά Τώρα Που Πρέπει Να Επιλέξω Κατεύθυνση. Σε Μαθήματα Θεωρητικής Τα Πάω Αρκετά Καλά Πιστεύω (περίπου Προς το 16.5-17) Ενώ Στις Άλλες Δυο (τεχνολογική-θετική) Καθόλου (11.0 με 14.5 Επειδή Δεν Έδειξα Και Ποτέ Ενδιαφέρον Και Ούτε Θα Έδειχνα Σε Φυσικές Και Τέτοια) Τέλος Πάντων Θέλω Να Μάθω Αν Μπορώ Να Περάσω ΣΜΥ και Από 1ο Επιστημονικό Πεδίο Γιατί Ενδιαφέρομαι Αρκετά Με Στρατιωτικά Θέματα Και Από Αθλήματα Πρόβλημα Δεν Έχω Κανένα Απολύτως... Θα Μπορούσε Κάποιος Παρακαλώ Να μου πει αν Υπάρχει Πρόσβαση ΣΜΥ ή και ΣΜΥΝ (ή Κάποια Άλλη) Από Το πεδίο Αυτό ; Ευχαριστώ.
Καλησπερα παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε τις σχολες που μπορω να περασω απο θεωριτικη κατευθηνση με 3ο πεδιο?
Παιδιά από θεωρητική περνάς μόνο στρατολογικό σσας ή ψυχολογικο χωρίς απώλεια μορίων. Προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις άλλες στρατιωτικές σχολές πρέπει να πάρεις μαθηματικά γενικής για το 2ο πεδίο. Βέβαια υπάρχει απώλεια μορίων. Το άριστο πχ στο πρώτο πεδίο είναι τα 20.000 μόρια, τα οποία περνόντας στο 2ο γινονται 18.600. Όσο πέφτει η βάση τόσο καλύτερα για μας της θεωρητικής. Από 3ο πεδίο έχει το ιατρικό, κτηνιατρικό και φαρμακευτικό σσας. Τώρα δεν συμφέρουν αυτές οι σχολές διότι υπαρχει μεγάλη απώλεια μορίων+το ότι από μόνες τους είναι υψηλόβαθμες. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να μπείς εκεί από θεωρητικη λόγω της μεγάλης βάσης.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Βασίλης έγραψε:Παιδιά από θεωρητική περνάς μόνο στρατολογικό σσας ή ψυχολογικο χωρίς απώλεια μορίων. Προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις άλλες στρατιωτικές σχολές πρέπει να πάρεις μαθηματικά γενικής για το 2ο πεδίο. Βέβαια υπάρχει απώλεια μορίων. Το άριστο πχ στο πρώτο πεδίο είναι τα 20.000 μόρια, τα οποία περνόντας στο 2ο γινονται 18.600. Όσο πέφτει η βάση τόσο καλύτερα για μας της θεωρητικής. Από 3ο πεδίο έχει το ιατρικό, κτηνιατρικό και φαρμακευτικό σσας. Τώρα δεν συμφέρουν αυτές οι σχολές διότι υπαρχει μεγάλη απώλεια μορίων+το ότι από μόνες τους είναι υψηλόβαθμες. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να μπείς εκεί από θεωρητικη λόγω της μεγάλης βάσης.
ετσι ειναι, σωστα τα λες.
Γειά σας. Φέτος δίνω Πανελλήνιες και θέλω να περάσω ΣΝΔ.
Είμαι Τεχνολογική Κατεύθυνση αλλά ένας γνωστός μου είπε ότι είναι καλύτερα να περάσω
από θετική γιατί έχει Χημεία (κάτι τέτοιο). Έχω ρωτήσει και άλλα άτομα
αλλά δεν ήξερα να μου πούν. Είναι καλύτερα να περάσω ΣΝΔ από Θετική Κατεύθυνση; Αν ναι, γιατί;
Ευχαρίστω
(Nassos: Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις) ...
Είμαι Τεχνολογική Κατεύθυνση αλλά ένας γνωστός μου είπε ότι είναι καλύτερα να περάσω
αλλά δεν ήξερα να μου πούν. Είναι καλύτερα να περάσω ΣΝΔ από Θετική Κατεύθυνση; Αν ναι, γιατί;
Ευχαρίστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 10, 2010 3:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φιλε μου ειναι καλυτερα να πας απο Τεχνολογικαη γτ θα την εχεις στο πεδιο σου και δν θα χασεις μορια... απο θετικη αν εισαι τοσο καλος στην χημεια και πιστευεις οτι θα ανταπεξελθεις... τι να σου πω; η επολογη ειναι δικη σου...Φωτης έγραψε: Γειά σας. Φέτος δίνω Πανελλήνιες και θέλω να περάσω ΣΝΔ.
Ευχαρίστω
ΕΛΛΑΣ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Φιλε Φωτη να ξερεις οτι ολες οι στρ. σχολες εκτος απο ΣΣΑΣ κ ΣΑΝ συμφερουν μονο και φοβερα απο τεχνολογικη!!! ειναι τ πεδιο σου! τι να πουμε κ εμεις οι "θεωρητικοι" που με τα φετινα δεδομενα το ελαχιστο που πρεπει να βγαλουμε ειναι 16000 για σιγουρια στο 1ο πεδιο οποτε να περασουμε οριακα στο 4ο... οι θεωρητικοι οτι αποριες εχετε ρωτηστε... ενημερωθηκα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλά είσαι τεχνολογική. Και εγώ θέλω ΣΝΔ και είμαι θεωρητική. Και δεν τρελαίνομαι με την ιδέα πως θα χάσω μόρια.
οκ σας ευχααριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες