Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών
Βασικα λενε πως απο του χρονου οι τριτεκνοι δεν θα εχουν γενικα διευκολυνσεις που εχουν να κανουν με σχολες και πανελληνιες.
Αλλα αυτα ειναι απλα φημες. Οποτε ας μην αναπαραγουμε τπτ που δεν εχει ορθοτητα εδω μεσα και απογοητευουμε τους επομενους.

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Α. Συγνωμη :(δε το πα με αυτο το σκοπο. Αναρωτιομουν απλως μηπως ξερατε κατι παραπανω
Ξερει κανενας ποσους πολυτεκνους θα παρουν απο επαλ φετος στη Σμυ;(δεν πρεπει να εχω γραψει πανω απο 16, λετε να εχω ελπιδες)
-
- Ταγματάρχης
Εξαλλου η σμυ εχει μικρη βαση και θα πεσαι φετος και αλλο με τα θεματα που μπηκαν... Αλλα αν ψαξεις στη σχολη πιστευω θα λεει
Στα οπλα της ΣΜΥ θα παρουν απο ΕΠΑΛ (Πολυτεκνους) 4 ατομα και στα σωματα 1 ατομο.
Αν δεν ανήκω σε αυτα τα 4 ατομα, ανταγωνιζομαι τα παιδια που ανοικουν στην γενικη σειρα με το πλεονεκτημα του 10% παραπανω απο αυτο που εγραψα; Γιατι κατι τετοι εχω ακουσει;
-
- Ταγματάρχης
ετσι πιστευωpakis έγραψε:Αν δεν ανήκω σε αυτα τα 4 ατομα, ανταγωνιζομαι τα παιδια που ανοικουν στην γενικη σειρα με το πλεονεκτημα του 10% παραπανω απο αυτο που εγραψα; Γιατι κατι τετοι εχω ακουσει;

Ακριβως, γιατι δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μπεις.:)
Ρε παιδια εχω μπερδευτει... Ειμαι τριτεκνος και ενδιαφερομαι για σμυ (οπλα) ... Εβλεπα τις περσινες βασεις που η σμυ (οπλα) ηταν 9.100 και εψαχνα για τη βαση της ειδικης κατηγοριας α (τριτεκνιας) οπου ανηκω και ΔΕΝ εχει ξεχωριστο βαθμο... Τι γινεται ξερει κανεις; Η σμυ οπλα δεν εχει διαφορετικη βαθμολογια για τους τριτεκνους η οποια θα ειναι κ πιο μικρη απο της γενικης σειρας?
Μπορεί να μου πει κανεις αν γινεται να δοσεις με 10% για ΣΜΥ ΟΠΛΑ; Αν σας παρακαλω στειλτε ενα λινκ με της βασεις.
Δεν έστειλα τα χάρτια για στρατό λόγο Μ... ς στον εγκέφαλο.
Αν ξερει κανεις παρακαλω ας απαντηση.
Δεν έστειλα τα χάρτια για στρατό λόγο Μ... ς στον εγκέφαλο.

Αν ξερει κανεις παρακαλω ας απαντηση.
Πρέπει να είχες στείλει την αίτησή στη ΣΜΥ που είχε βγεί τον Απρίλη, να πέρναγες τις ΠΚΕ και μετά θα δήλωνες το μηχανογραφικό. Αν δεν τα έχεις κάνει όλα αυτά δυστυχώς δεν μπορείς πλέον...
Παιδια τελικα μηπως γνωριζει κανενας αν Θα καταργησουν την ειδικη κατηγορια α για τους τριτεκνους; ... Οπως λεει και ενας φιλος πιο πανω, εμαθα και εγω απο ενα καθηγητη μου οτι ισως να καταργησουν το πλεονεκτημα των τριτεκτων για μεταγραφες μεταξυ σχολων... Υπαρχει περιπτωση να καταργηθει και για τις στρατιωτικες σχολες... ; Μου φαινεται λιγο παραδοξο να γινει κατι τετοιο ενω εχουμε κανει μηχανογραφικα... Ευχαριστω !
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Δν θπαρχει περιπτωση ρε παιδια για φετος λιγο λογικα δειτε το ειναι δυνατον να εχουν στειλει τα χαρτια τους οι υποψηφιοι και να τους τα στειλουν πισω; !
Γεια σας ! Ειμαι ευτυχής ιδιαιτερα που βρίσκω ένα χώρο συζήτησης για ΣΣΑΣ. Θα ήθελα να μάθω ποιους αφορά η ειδική κατηγορία β' που έχω συναντήσει σε περσινές βάσεις στρατιωτικών σχολών
. Επειδή τυχαίνει να έχω ανάπηρο γονιό μοριοδοτούμαι περισσότερο; Είμαι συγχρόνως πολύτεκνη. Αποφοίτησα τη Β' ΛΥΚΕΊΟΥ με 19,8. Ευελπιστώ σ' ένα καλό αποτέλεσμα στις πανελληνιες εξετάσεις γνωρίζοντας βέβαια το βαθμό της δυσκολίας να ενταχθώ στη ΣΣΑΣ. Ενστερνίζομαι την αγωνία και των αλλων παιδιών ! Θα χαιρόμουν να λάβω κάποια απάντηση ! ΣΑΣ είμαι εκ των προτέρων ευγνώμων!

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια να σας πωτησω αυτοι που δινουν με το 10% ειναι ειδικη κατηγορια η ειναι στην γενικη σειρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης