Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από mihalis19 »

Ναι και εμένα με βγάζει ακόμα ότι έχω αναβολή και την έχω κόψει από 7 Απριλίου. Δεν είναι τίποτα απλά δεν έχει ενημερωθεί η βάση δεδομένων λογικά. Νομίζω ότι αυτό θα Γίνει όταν βγει και το που θα πάμε όπου και θα ενημερωθεί όλο το πληροφοριακό σύστημα! :-)
kostas

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από kostas »

Greek_Army έγραψε:
Κώστας έγραψε: Γεια σας μελλοντικά φαναράκια πήγα στο στρατολογικό γραφείο πριν από το Πάσχα και έκοψα την αναβολή. Μπήκα στο στρατολογία και είδα πως γράφει ότι έχω ακόμη αναβολή τι να κάνω; Σε εσάς τι γράφει έχει διακοπή η αναβολή σας;

Δεν έχουνε ανανεωθεί ακόμα οι εφαρμογές, είναι περίεργο πως δεν σου είπε ο στρατολόγος πότε μπαίνεις
Μου είπε πως μπαίνω γ εσσο και ότι στο ιντερνετ θα μάθω πότε και που θα πάω μετά τις 15 Ιουλίου και το χαρτί αν δω πως δεν έρχεται να πάω να το πάρω από την αστυνομία.Εικόνα

Φοβήθηκα μήπως δεν μου την έκοψε δεν ήξερα τι γράφει στους άλλους όταν λέει μέχρι 30 Απριλίου υπέθεσα πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί, μην περιμένω τζάμπα, όχι ότι ανυπομονώ αλλά αφού είναι υποχρεωτικόΕικόνα να πάω να τελειώνω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

Neopas1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Neopas1 »

Καλησπέρα παίδες!

Μια ερώτηση που φαντάζομαι έχει επαναληφθεί ξανά αλλά δεν βρήκα κάτι στο ψάξιμο.

Αν διακόψω την αναβολή μου στις 28 Ιουλίου του '11, θα καταταγώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου; Θα προλάβω δηλαδή το Νοέμβριο ή υπάρχει περίπτωση να. Παραπέσει και να βρεθώ του χρόνου; Τι μπορώ να κάνω για να το σιγουρέψω;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Neopas1 έγραψε:Καλησπέρα παίδες!

Μια ερώτηση που φαντάζομαι έχει επαναληφθεί ξανά αλλά δεν βρήκα κάτι στο ψάξιμο.

Αν διακόψω την αναβολή μου στις 28 Ιουλίου του '11, θα καταταγώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου; Θα προλάβω δηλαδή το Νοέμβριο ή υπάρχει περίπτωση να. Παραπέσει και να βρεθώ του χρόνου; Τι μπορώ να κάνω για να το σιγουρέψω;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Έχει ξαναειπωθεί στο συγκεκριμένο θέμα τελοσπάντων μέχρι 31 Ιουλίου πρέπει να κόψεις την αναβολή σου για να μπεις σίγουρα τον Νοέμβριο
δημητρης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από δημητρης »

Εχω αναβολη για σπουδες αλλα δεν εχο παρει πτυχειο. Πως μπορω να κοψω την αναβολη;

ευχαριστω

kostas

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από kostas »

Με μια βεβαίωση της σχολής σου για να δικαιολογήσεις την αναβολή που έχεις μέχρι τώρα, αλλά πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο στη σχολή ή στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις για να σου πουν σίγουρα μπορεί να μην χρειάζεται να προσκομίσεις κάποιο έγγραφο.

Εμένα μου ζήτησαν βεβαίωση για τις σπουδές μου και έδωσα ένα χαρτί που έγραφε ότι εκκρεμεί η ορκωμοσία αν την έκοβα νωρίτερα θα έδινα βεβαίωση ότι είμαι στο πτυχίο ή σε κάποιο εξάμηνο. Το πτυχίο το είχα αλλά δεν το ζήτησαν.

Άβαταρ μέλους
jannous
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από jannous »

Καλησπερα. Ειχα παρουσιαστει στο στρατο τον μαιο ειχα με προβλημα στη καρδια (μεσοκολπικη επικοινωνια) με στειλαν απο την μοναδα στο νοσοκομειο οπου με κρατησαν 5 μερες για εξετασεις και μου δωσαν αναβολη για 2 χρονια... Ελεισα το προβλημα με χειρουργικη επεμβαση (η αναρρωση τις συγκεκριμενης επεμβασης ειναι 3ς μηνες, δηλαδη τα παντα εχουν επανελθει πληρως) και θελω να ρωτησω μπορω να κοψω την αναβολη μου; Αν ναι πως; Θελω μπω με την επομενη ΕΣΣΟ, που ειναι 4-5 μηνες μετα την επεμβαση θα μπορεσω να υπηρετησω κανονικα; Η θα μου ξαναδωσουν αναβολη; Αν δηλαδη με εξετασουν και δουν οτι ολα ειναι καλα υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αναβολη μονο και μονο επειδη εχουν περασει λιγοι μηνες μετα την επεμβαση;

ελπιζω να μπορεσει καποιος που ειναι σχετικος με ιατρικα θεματα να μπορεσει να μου απαντησει.
ευχαριστω πολυ!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσον αφορά την αναβολή μπορείς να την διακόψεις κανονικότατα, αλλά καλό θα ήτανε να πάρεις μία γνώμη απο έναν γιατρό ώστε να γνωρίζεις απο πρώτο χέρι το τι πρέπει να κάνεις και το εάν είναι εφικτό να υπηρετήσεις αμέσως λίγους μήνες μετά την επέμβαση!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

jannous έγραψε:Καλησπερα. Ειχα παρουσιαστει στο στρατο τον μαιο ειχα με προβλημα στη καρδια (μεσοκολπικη επικοινωνια) με στειλαν απο την μοναδα στο νοσοκομειο οπου με κρατησαν 5 μερες για εξετασεις και μου δωσαν αναβολη για 2 χρονια... Ελεισα το προβλημα με χειρουργικη επεμβαση (η αναρρωση τις συγκεκριμενης επεμβασης ειναι 3ς μηνες, δηλαδη τα παντα εχουν επανελθει πληρως) και θελω να ρωτησω μπορω να κοψω την αναβολη μου; Αν ναι πως; Θελω μπω με την επομενη ΕΣΣΟ, που ειναι 4-5 μηνες μετα την επεμβαση θα μπορεσω να υπηρετησω κανονικα; Η θα μου ξαναδωσουν αναβολη; Αν δηλαδη με εξετασουν και δουν οτι ολα ειναι καλα υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αναβολη μονο και μονο επειδη εχουν περασει λιγοι μηνες μετα την επεμβαση;

ελπιζω να μπορεσει καποιος που ειναι σχετικος με ιατρικα θεματα να μπορεσει να μου απαντησει.
ευχαριστω πολυ!Εικόνα

Kαλησπέρα διάβασε τον Ν.3421/2005, άρθρο 35 εκεί θα διαβάσεις ότι μπορείς να αιτηθείς επανεξέταση μετά από 6 μήνες και όχι διακοπή αναβολής

Παραπάνω λεπτομέριες δεν γνωρίζω
Άβαταρ μέλους
jannous
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από jannous »

Greek_Army έγραψε:

Kαλησπέρα διάβασε τον Ν.3421/2005, άρθρο 35 εκεί θα διαβάσεις ότι μπορείς να αιτηθείς επανεξέταση μετά από 6 μήνες και όχι διακοπή αναβολής

αν κανω επανεξεταση.6μηνες μετα Ειναι δηλαδη οκτομβριος (μαιο παρουσιαστικα). Θα μπω με την εσσο του νοεμβριου η του φεβρουαριου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

jannous έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

αν κανω επανεξεταση.6μηνες μετα Ειναι δηλαδη οκτομβριος (μαιο παρουσιαστικα). Θα μπω με την εσσο του νοεμβριου η του φεβρουαριου;

Με την εσσό του νοεμβρίου
Άβαταρ μέλους
jannous
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από jannous »

Greek_Army έγραψε:
jannous έγραψε:

δηλαδη παω απλα στο στρατολογικο γραφειο τον οκτομβριο και ζητω επανεξεταση; Για να μπω ομως με την εσσο του νοεμβριου πρεπει αν εκοβα την αναβολη να την εκοβα μεχρι 31 ιουλιου. Αν περασω τις εξετασεις θα με βαλουν κανονικα τον νεομβριο; Η στην ουσια θα κοπει τοτε η αναβολη και ισως ακομα χασω και την προθεσμια για την εσσο του φεβρουαριου και ετσι με βαλουν Μαιο. Πολυ περιπλοκα ειναι τα πραγματα... Σορρυ αν σε πριζω.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

jannous έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
jannous έγραψε:

δηλαδη παω απλα στο στρατολογικο γραφειο τον οκτομβριο και ζητω επανεξεταση; Για να μπω ομως με την εσσο του νοεμβριου πρεπει αν εκοβα την αναβολη να την εκοβα μεχρι 31 ιουλιου. Αν περασω τις εξετασεις θα με βαλουν κανονικα τον νεομβριο; Η στην ουσια θα κοπει τοτε η αναβολη και ισως ακομα χασω και την προθεσμια για την εσσο του φεβρουαριου και ετσι με βαλουν Μαιο. Πολυ περιπλοκα ειναι τα πραγματα... Σορρυ αν σε πριζω.Εικόνα

Όπως σου ξαναείπα δεν γνωρίζω παραπάνω λεπτομερίες για το συγκεκριμένο θέμα. Πέρνα μια βόλτα από το στρατολογικό γραφείο και ρώτα ότι θέλεις, μακαρί να ήμουνα στρατολόγος και να ήξερα τα πάντα Εικόνα

Για να μπεις νοέμβριο θα πρέπει η αναβολή σου να κοπεί μέχρι 31Οκτωβρίου

Άβαταρ μέλους
jannous
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από jannous »

Greek_Army έγραψε:

για νοεμβριο - Μεχρι 31 ιουλιου.
για φεβρουαριοα - Μεχρι 31 οκτομβριου
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

jannous έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

για νοεμβριο - Μεχρι 31 ιουλιου.
για φεβρουαριοα - Μεχρι 31 οκτομβριου

Σε τέτοια θέματα δεν κάνω λάθος αλλά αφού επιμένεις θα σου παραθέσω κάτι από την εγκύκλιο της Δ ΕΣΣΟ 2010

Τους στρατευσίμους των κλάσεων της παραγράφου 1β της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Αυγούστου 2010 έως 31 Οκτωβρίου 2010. Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες