ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Jrhellas »

Nassos έγραψε:Εκτός του ΚΕΕΔ υπάρχει και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.
Κεντρο εκπαιδευσης στελεχων Πυροβολικου ομως και οχι νεοσυλλεκτωνΕικόνα.

Να το πουμε αυτο ωστε να μην μπερδευονται τα παιδια που περιμενουν χαρτι καταταξηςΕικόνα.

Οταν το χαρτι σας γραφει Μεγαλο Πευκο (η Νεα Περαμος) ειναι βεβαιο οτι αναφερεται στο ΚΕΕΔ και μονο...

Οσο για το Μεγαλο Πευκο, αναφερω "για την ιστορια", οτι λεγεται ετσι εδω και παρα πολλα χρονια και φυσικα πολυυυυ πριν υπαρξουν εκει τα συγκεκριμενα στρατοπεδα τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με την ονομασια της περιοχηςΕικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Jrhellas έγραψε:
Nassos έγραψε:Εκτός του ΚΕΕΔ υπάρχει και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.
Κεντρο εκπαιδευσης στελεχων Πυροβολικου ομως και οχι νεοσυλλεκτωνΕικόνα.

Να το πουμε αυτο ωστε να μην μπερδευονται τα παιδια που περιμενουν χαρτι καταταξηςΕικόνα.

Οταν το χαρτι σας γραφει Μεγαλο Πευκο (η Νεα Περαμος) ειναι βεβαιο οτι αναφερεται στο ΚΕΕΔ και μονο...

Οσο για το Μεγαλο Πευκο, αναφερω "για την ιστορια", οτι λεγεται ετσι εδω και παρα πολλα χρονια και φυσικα πολυυυυ πριν υπαρξουν εκει τα συγκεκριμενα στρατοπεδα τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με την ονομασια της περιοχηςΕικόνα

Έτσι ακριβώς, το στρατόπεδο του ΚΕΕΔ ονομάζεται στρατόπεδο Καλινσκη, προς τιμη του αημνηστου,''@ρχιδ@του'', Στρατηγου Ανδρέα Καλινσκη ο οποιος μετά από τέσσερα χρόνια άοκνων προσπαθειών κατάφερε να ''δημιουργήσει'' τους αλεξιπτωτιστές στην Ελλάδα... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σωστοτατος
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τελικα υπαρχει καποιος να ξερει να μας πει για τις συνθηκες που επικρατουν στο ΚΕΕΔ. απαιτησεις στη γυμναστικη, κατασταση υποδομων... να ξερουμε τι μας περιμενει!

Epilektos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Epilektos »

ΛΟΠ έγραψε:Τελικα υπαρχει καποιος να ξερει να μας πει για τις συνθηκες που επικρατουν στο ΚΕΕΔ. Απαιτησεις στη γυμναστικη, κατασταση υποδομων... Να ξερουμε τι μας περιμενει!

Ναι. Και βασικά: Είναι αλήθεια ότι για να καταταγείς στις Ειδ. Δυνάμεις χρειάζεται να πάρεις κάπου 40 κάμψεις 10 έλξεις, κάτι κοιλιακούς και τρέξιμο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδια μην ακουτε ραδιοαρβυλες. Τα ορια που πρεπει να 'πιασετε' για να καταταγειτε ειναι τα εξης 1 μιλι σε συγκεκριμενο χρονο

6 ελξεις

10 καμψεις

10 κοιλιακους

τουλαχιστον οταν εδωσα εγω ετσι ηταν τα ορια.

Οσο για την γυμναστικη στο ΚΕΕΔ ας μην μιλησω καλυτερα Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γιατι να μη μιλησεις καλυτερα; Ειναι ζορικα η οχι οπως τα φανταζομαστε; Γιατι για ειδικες δυναμεις μου φαινονται λιγο γελοια τα ορια των 10! καμψεων και κοιλιακων. εκτος αν μας πλακωνουν στην βασικη εκπαιδευση!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιατι πολυ απλα η γυμναστικη φιλε μου στο ΚΕΕΔ ηταν απο ελαχιστη εως ανυπαρκτη. Και μη σου φαινεται τιποτα γελοιο πλεον. Δεν ειναι οι Ε. Δ οπως ητανε καποτε. Τωρα εχει γινει αμερικανικο κολλεγιο. Θα ριξεις πολλα γελια μεσα και 8α με θυμηθεις!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ζορικα στο ΚΕΕΔ δεν ειναι. Ψιλοζορικα ετσι οπως το εννοεις εσυ ειναι μετα στην μοναδα η την μοιρα που θα υπηρετησεις!
Άβαταρ μέλους
m.p.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από m.p. »

Εγω παλι εχω ακουσει 1000μ σε 5',10καμψεις,4 ελξεις. Δε ξερουμε τι να πιστεψουμε πια... Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν ειναι θεμα του τι να πιστεψεις φιλε μου.

Ειναι θεμα αλλαγης δεδομενων. Πολυ απλα.

Και να σας πω και κατι; Στην τελικη μην πιστευετε κανεναν.

Το καταλαβαινω οτι ψαχνετε 5-10 πληροφοριες πριν την καταταξη σας αλλα μην το κουραζετε για το δικο σας το καλο.

Θα τα δειτε ολα μεσα.

Τα πραγματα παντως ειναι πολυ απλουστερα σε σχεση με αλλες εποχες Εικόνα
Άβαταρ μέλους
m.p.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από m.p. »

ok my friend!Εικόνα Απλα ειδικα στην περιπτωση μου που ενω δηλωσα 2 φορες για καταδρομεις (μια στο περιοδευον και μια στο δελτιο απογραφης οταν εκοψα την αναβολη) ειναι να παω τελικα ΚΕΤΘ αυλωνα... Εικόνα Οποτε δεδομενου οτι πρεπει να περιμενω την επιτροπη για να περασω τα αθληματα (ελπιζοντας να με παρουνε γτ απο την αλλη δεν εχω και βυσμα) ε γι αυτο υπαρχει και μια καποια αγωνια... Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φυσικα και σε καταλαβαινω και συμμεριζομαι απολυτα την αγωνια σου.

Μην ανησυχεις ομως. Οταν παρουσιαστεις αυλωνα μετα απο λιγες μερες θα ερθει μια επιτροπη απο το ΚΕΕΔ και θα σας ρωτησει ποιοι επιθυμουν να καταταγουν στις Ειδικες Δυναμεις. Εκει εσυ θα δηλωσεις οτι επιθυμεις και θα περασεις τα παραπανω αγωνισματα που προαναφεραμε. Εαν τα περασεις φευγεις για ΚΕΕΔ και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.

Καλη θητεια σου ευχομαι και ολα να σου πανε κατ'ευχην Εικόνα
Άβαταρ μέλους
m.p.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από m.p. »

Να σαι καλα φιλε μου Εικόνα

ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Καλησπερα παιδια παρακολουθω αρκετους μηνες τωρα τις συζητησεις σας και ειπα να γινω μελος γιατι φευγω και εγω φανταρος και θα ηθελα να ρωτησω το εξης... Ειμαι 18 χρονων και δηλωσα εθελοντης στις ειδικες δυναμεις στα ΛΟΚ και με ειπαν απο την στρατολογια 2 αυγουστου θα σε ερθει το χαρτι και 10 αυγουστου θα παρουσιαστεις... Υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν; Και αν ναι δηλαδη δεν θα με παρουν απευθειας στις ειδικες δυναμεις αλλα θα με παρουν φανταρο και μετα απο εκει θα ξανα δηλωσω; Ας με ενημερωσει καποιος που ξερει...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες