Nassos έγραψε:Εκτός του ΚΕΕΔ υπάρχει και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.
Κεντρο εκπαιδευσης στελεχων Πυροβολικου ομως και οχι νεοσυλλεκτων.
Να το πουμε αυτο ωστε να μην μπερδευονται τα παιδια που περιμενουν χαρτι καταταξης.
Οταν το χαρτι σας γραφει Μεγαλο Πευκο (η Νεα Περαμος) ειναι βεβαιο οτι αναφερεται στο ΚΕΕΔ και μονο...
Οσο για το Μεγαλο Πευκο, αναφερω "για την ιστορια", οτι λεγεται ετσι εδω και παρα πολλα χρονια και φυσικα πολυυυυ πριν υπαρξουν εκει τα συγκεκριμενα στρατοπεδα τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με την ονομασια της περιοχης
"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Nassos έγραψε:Εκτός του ΚΕΕΔ υπάρχει και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.
Κεντρο εκπαιδευσης στελεχων Πυροβολικου ομως και οχι νεοσυλλεκτων.
Να το πουμε αυτο ωστε να μην μπερδευονται τα παιδια που περιμενουν χαρτι καταταξης.
Οταν το χαρτι σας γραφει Μεγαλο Πευκο (η Νεα Περαμος) ειναι βεβαιο οτι αναφερεται στο ΚΕΕΔ και μονο...
Οσο για το Μεγαλο Πευκο, αναφερω "για την ιστορια", οτι λεγεται ετσι εδω και παρα πολλα χρονια και φυσικα πολυυυυ πριν υπαρξουν εκει τα συγκεκριμενα στρατοπεδα τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με την ονομασια της περιοχης
Έτσι ακριβώς, το στρατόπεδο του ΚΕΕΔ ονομάζεται στρατόπεδο Καλινσκη, προς τιμη του αημνηστου,''@ρχιδ@του'', Στρατηγου Ανδρέα Καλινσκη ο οποιος μετά από τέσσερα χρόνια άοκνων προσπαθειών κατάφερε να ''δημιουργήσει'' τους αλεξιπτωτιστές στην Ελλάδα...
Τελικα υπαρχει καποιος να ξερει να μας πει για τις συνθηκες που επικρατουν στο ΚΕΕΔ. απαιτησεις στη γυμναστικη, κατασταση υποδομων... να ξερουμε τι μας περιμενει!
ΛΟΠ έγραψε:Τελικα υπαρχει καποιος να ξερει να μας πει για τις συνθηκες που επικρατουν στο ΚΕΕΔ. Απαιτησεις στη γυμναστικη, κατασταση υποδομων... Να ξερουμε τι μας περιμενει!
Ναι. Και βασικά: Είναι αλήθεια ότι για να καταταγείς στις Ειδ. Δυνάμεις χρειάζεται να πάρεις κάπου 40 κάμψεις 10 έλξεις, κάτι κοιλιακούς και τρέξιμο;
Γιατι να μη μιλησεις καλυτερα; Ειναι ζορικα η οχι οπως τα φανταζομαστε; Γιατι για ειδικες δυναμεις μου φαινονται λιγο γελοια τα ορια των 10! καμψεων και κοιλιακων. εκτος αν μας πλακωνουν στην βασικη εκπαιδευση!
Γιατι πολυ απλα η γυμναστικη φιλε μου στο ΚΕΕΔ ηταν απο ελαχιστη εως ανυπαρκτη. Και μη σου φαινεται τιποτα γελοιο πλεον. Δεν ειναι οι Ε. Δ οπως ητανε καποτε. Τωρα εχει γινει αμερικανικο κολλεγιο. Θα ριξεις πολλα γελια μεσα και 8α με θυμηθεις!
ok my friend! Απλα ειδικα στην περιπτωση μου που ενω δηλωσα 2 φορες για καταδρομεις (μια στο περιοδευον και μια στο δελτιο απογραφης οταν εκοψα την αναβολη) ειναι να παω τελικα ΚΕΤΘ αυλωνα... Οποτε δεδομενου οτι πρεπει να περιμενω την επιτροπη για να περασω τα αθληματα (ελπιζοντας να με παρουνε γτ απο την αλλη δεν εχω και βυσμα) ε γι αυτο υπαρχει και μια καποια αγωνια... Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...
Φυσικα και σε καταλαβαινω και συμμεριζομαι απολυτα την αγωνια σου.
Μην ανησυχεις ομως. Οταν παρουσιαστεις αυλωνα μετα απο λιγες μερες θα ερθει μια επιτροπη απο το ΚΕΕΔ και θα σας ρωτησει ποιοι επιθυμουν να καταταγουν στις Ειδικες Δυναμεις. Εκει εσυ θα δηλωσεις οτι επιθυμεις και θα περασεις τα παραπανω αγωνισματα που προαναφεραμε. Εαν τα περασεις φευγεις για ΚΕΕΔ και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.
Καλη θητεια σου ευχομαι και ολα να σου πανε κατ'ευχην
Καλησπερα παιδια παρακολουθω αρκετους μηνες τωρα τις συζητησεις σας και ειπα να γινω μελος γιατι φευγω και εγω φανταρος και θα ηθελα να ρωτησω το εξης... Ειμαι 18 χρονων και δηλωσα εθελοντης στις ειδικες δυναμεις στα ΛΟΚ και με ειπαν απο την στρατολογια 2 αυγουστου θα σε ερθει το χαρτι και 10 αυγουστου θα παρουσιαστεις... Υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν; Και αν ναι δηλαδη δεν θα με παρουν απευθειας στις ειδικες δυναμεις αλλα θα με παρουν φανταρο και μετα απο εκει θα ξανα δηλωσω; Ας με ενημερωσει καποιος που ξερει...