Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Ο λογος που απετειχα ηταν τα μορια τη δευτερη φορα ειχα 12.5 ενω αν υπαρχει καποια βοηθεια απο μεσα... Γνωριζεις κατι σχετικα μαυτο; Βασικα καποιους αξιωματικους που ρωτισα τα μασανε
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Προσμετρούν και θέλουν να γνωρίζουν τι κλάδο Β' θμιας εκπαίδευσης έχεις τελειώσει. Απλά η μοριοδότηση ενός πτυχίου ΑΕΙ-ΤΕΙ βαθμολογείται με περισσότερα μόρια απ'ότι ένα απολυτήριο ΤΕΕ-Λυκείου. Ευχαριστώ.zzzzzz έγραψε:general έγραψε: εγω εστειλα και του λυκειου και του ιεκ. Δηλαδη μονο του ιεκ θα μοριοδοτηθει; η ειδικοτητα μου λεει αποφητοι τουλαχιστον γυμνασιου.
Οπου κα να κανεις αιτηση και για οποια δουλεια και αν ειναι αυτη, μοριοδοτειται παντα ο μεγαλυτερος τιτλος... ακομα στα αγγλικα αν εχεις δυο πτυχια ιδιου επιπεδου δεν μοριοδοτουνται και τα δυο το ιδιο...
Και πολύ καλά κάνουν... αυτα τα παιδιά θα αναβαθμίσουν το θεσμό
-
- Συνταγματάρχης
Σίγουρα όταν παίρνεις μία ειδικότητα για'μένα δεν μετράνε τα πτυχία αλλά η θέληση και ο ζήλος που θα επιδείξεις Ως στέλεχος για την δουλειά σου , και γενικότερα να μάθεις σωστά την ειδικότητά σου και να προσπαθείς καθημερινά για την αναβάθμισή σου και για την αποτελεσματική δουλειά σου πάνω στον τομέα σου.α καλα έγραψε: Και πολύ καλά κάνουν... Αυτα τα παιδιά θα αναβαθμίσουν το θεσμό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Σπύρο, με κάλυψες πλήρως! !
-
- Συνταγματάρχης
Χαίρομαι γι'αυτό.illy έγραψε: Σπύρο, με κάλυψες πλήρως! !
Καλυσπερα. Απο που μπορω να μαθω ποσα μορια εχω συγκεντρωσει μεχρι τωρα για εποπ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Απο την προκηρυξη και αναλογα με τα δικαιολογητικα σου τα μετρας... τωρα ποσα σου εδωσαν στην συνεντευξη δεν μπορεις να το δεις καπου. μονο αν σε παρουν και δεις ποσα μορια επιπλεον εχεις εκτος απο τα πτυχια σου.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια για την μοριοδοτηση γινεται σφαγη... Αλλοσ εχει απολυτηριο απο παν/μιο και δεν εχει αγγλικα και αλλοσ εχει αγγλικα και ειναι απολυτοσ λυκειου... Δεν μου λετε ρε παιδια ποσα μορια χανεισ αν δεν εχεισ 1 διπλωμα ξενησ γλωσσασ; για να ξερω τι χανω δηλαδη... 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Δ. Γνώση ξένων γλωσσών: (1) Γνώση κάθε ξένης γλώσσας σε επίπεδο LOWER ή αντίστοιχο:80 μονάδες. (2) Γνώση κάθε ξένης γλώσσας σε επίπεδο PROFICIENCY ή αντίστοιχο:160 μονάδες (3) Σε περίπτωση που για κάποια ξένη γλώσσα έχουν αποκτηθεί πτυχία LOWER και PROFICIENCY ή αντιστοίχων, μοριοδοτείται μόνο το πτυχίο επιπέδου PROFICIENCY ή αντίστοιχο.
Ειμαι αποφοιτη ΤΕΙ και εποπ εδω και ενα χρονο το πτυχιο ΤΕΙ μοριοδοτειται με 450 μορια και οσοι εχουν περατωσει το δευτερο ετος σπουδων σε αει και ΤΕΙ με 350 μορια ποτε μετραι και η νανστ που απαντα σε αυτον που ρωτα καλα θα ηταν να ενημερωνεται για να μην υπαρχει παραπληροφορηση
-
- Συνταγματάρχης
Που είσαι Σοφία;sofialyt έγραψε:Ειμαι αποφοιτη ΤΕΙ και εποπ εδω και ενα χρονο το πτυχιο ΤΕΙ μοριοδοτειται με 450 μορια και οσοι εχουν περατωσει το δευτερο ετος σπουδων σε αει και ΤΕΙ με 350 μορια ποτε μετραι και η νανστ που απαντα σε αυτον που ρωτα καλα θα ηταν να ενημερωνεται για να μην υπαρχει παραπληροφορηση
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Καλημερα παιδια θελω να ρωτησω, στα αθληματα παιρνουν μορια οι εποπ η μονο τα 200 μορια απο τα ψυχοτεχνικα; Δηλαδη αν 2 ατομα εχουν επιλεξει μια ειδικοτιτα που θα παρει ενα ατομο και αν και οι δυο περασαν τα αθληματα, απλα ο ενας τα περασε με καπος καλητερο χρονο(υποθετικα) θα επιλεξουν αυτον που εβγαλε το 100αρι σε 12sec; και θα αφοισουν εξω αυτον που το εβγαλε σε 14sec; η δεν εχει καμια σημασια; Αρκει να εχουν περασει με το το οριο τον 16sec; παρακαλω ας μου απαντισουν μονο οσοι γνωριζουν, ευχαριστω
Παιρνεις μορια μονο απο τη συνεντευξη (και απο Οσα χαρτια κατεθεσες Με την Αιτηση Σου φυσικα).
Επιλεγεται αυτος που εχει τα περισσοτερα μορια. Στα αγωνισματα δεν μοριοδοτεισαι, απλως τα περνας και συνεχιζεις Ή κοβεσαι. Αρκει δηλαδη να πιασεις το οριο στα αγωνισματα.
Επιλεγεται αυτος που εχει τα περισσοτερα μορια. Στα αγωνισματα δεν μοριοδοτεισαι, απλως τα περνας και συνεχιζεις Ή κοβεσαι. Αρκει δηλαδη να πιασεις το οριο στα αγωνισματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης