ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δε θα δημιουργηθει κανενα νεο τμημα ΣΣΑΣ, η ΣΣΑΣ ακουγεται οτι θα κλεισει διοτι η στρατιωτικη εκπαιδευση παρεμεριζεται ελεω ακαδημαικης οποτε δεν υπαρχει νοημα να δαπανα το κρατος τοσα χρηματα για να τρεφει και να ντυνει και να στεγαζει τους δοκιμους. Θα γινει με συστημα εξετασεων οπως μπαινουν στην αεροπορια οι δικηγοροι, οι εφοδιαστες και οι μετεωρολογοι που γινονται αξιωματικοι με διαγωνισμο εχωντας ηδη αντιστοιχο με την ειδικοτητα τους πτυχιο πανεπιστημιου

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Λογικο μου ακουγεται αυτο
Anonymous

Φυσικα θα ειναι καλυτερα, γιατι θα παιρνει ετοιμους επιστημονες ο στρατος και θα υπαρχει και ευελιξια να παιρνει πιο πολλες ειδικοτητες, πχ τοπογραφους, πληροφορικαριους κτλ.

Anonymous

Συμφωνώ με το παραπανω και η αεροπορια που παιρνει τα τελεταια χρονια με προκηρυξη θεωρει οτι ειναι καλυτερο για αυτο εχει μειωσει κ τα ατομα που παιρνει απο την ΣΣΑΣ. Υπαρχει ατομο που να εχει κανει την Ιατρικη που ειναι 6 χρονια παραπανω ετη κ το ιδιο ισχυει κ για τα αλλα τμηματα ολοι τελειωνουν ακριβως κ αυτο γιατι οι καθηγητες ειναι πιο ελαστικοι κ αυτο το γνvριζω εκ πειρας. Εγω το ξαναλεω καλυτερα να κλεισει απο το να χανουμε το χρονο μας σε ελλειπη στρατιωτικη εκπεδευση
Anonymous

ssas-oiko07 έγραψε: Δε θα δημιουργηθει κανενα νεο τμημα ΣΣΑΣ, η ΣΣΑΣ ακουγεται οτι θα κλεισει διοτι η στρατιωτικη εκπαιδευση παρεμεριζεται ελεω ακαδημαικης οποτε δεν υπαρχει νοημα να δαπανα το κρατος τοσα χρηματα για να τρεφει και να ντυνει και να στεγαζει τους δοκιμους. Θα γινει με συστημα εξετασεων οπως μπαινουν στην αεροπορια οι δικηγοροι, οι εφοδιαστες και οι μετεωρολογοι που γινονται αξιωματικοι με διαγωνισμο εχωντας ηδη αντιστοιχο με την ειδικοτητα τους πτυχιο πανεπιστημιου

ξερεις μηπως ποτε σχεδιαζεται να γινει αυτο; Αυτοι που δινουμε τωρα να ανυσηχουμε;
Anonymous

Οχι θα ενημερωσουν τον κοσμο δε θα γινει ακομα χαλαρωστε
Anonymous

Σορρυ αλλα το εγραψα με κεφαλαια κ δν βγηκε καλα. Ξερει καποιος να μ πει ποσο περιπου καιρο πρεπει να εξασκηθω για τα αθληματα καθως κ τι παιζει με τα ψυχοτεχνικα τεστ; Ευχαριστω εκ των προτερων
Anonymous

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Σορρυ αλλα το εγραψα με κεφαλαια κ δν βγηκε καλα. Ξερει καποιος να μ πει ποσο περιπου καιρο πρεπει να εξασκηθω για τα αθληματα καθως κ τι παιζει με τα ψυχοτεχνικα τεστ; Ευχαριστω εκ των προτερων
πηγαινε απο τωρα να δεις αν Βγαζεις το Χιλιαρι και το μηκος. Ειναι τα μονA Που χρειζονται ιδιαιτερη προπονηση σε περιπτωση που δεν τα Περνας. Αν τα περνας και ενα μηνα να ξεκινησεις (για να εισαι ανετα) Πριν δωσεις δεν εχεις προβλημα.
LeoTheAkuma
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LeoTheAkuma »

Καλησπερα παιδες θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Ειμαι στρατιωτης (ΠΖ) και υπηρετω στο Διδυμοτειχο. Κανω 8μηνο και αυριο φευγω με την μεταθεση μου που μου ηρθε για την ΣΣΑΣ στην Θεσσαλονικη. Θα μπορουσατε να μου πειτε πως ειναι εκει; Ποια ειναι τα θετικα και τα αρνητικα για τους φανταρους εκει;

Επειδη μενω και ειμαι απο Θεσσαλονικη ελπιζω να τα βρω μολικα τα πραγματα. Γι'αυτο αν μπορειτε διαφωτειστε με!

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Εικόνα
MI(I)DimiMoli
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MI(I)DimiMoli »

Ως φαντἀ ρος στη ΣΣΑΣ θα την περάσεις μια χαρά. Εγώ είμαι μαθητής μέσα και βλέπουμε εκεί γενικά ότι κανείς δεν πειράζει τους φαντάρους. Βραδινες σκοπιές δεν κάνετε ΠΟΤΕ, μόνο όταν λείπουν οι μαθητές. Με πολιτικά κυκλοφορούν εκεί μέσα, γενικά μια χαρά.

Για το πόσο λογικό είναι να κλείσει μια τέτοια σχολή: Οι αξιωματικοί, ειδικά του υγειονομικού, απαιτείται να έχουν μια εκπαίδευση, γιατί υπάρχει η περίπτωση να κληθούν σε νοσοκομεία μετώπου. Ας μην ξεχνάμε ότι το υγειονομικό έχει μονάδες εκστρατείας οι οποίες πηγαίνουν στη μάχη. Επίσης, μπορεί να μην είναι εκεί μέσα Ευελπίδων, αλλά και πάλι πρήξιμο πέφτει. Τα στρατιωτικά που είναι να γίνουν γίνονται. Και θερινή διαβίωση έχει και απ'όλα. Μη λέτε τέτοια πράματα.
Anonymous

Δε συμφωνω, οχι οτι εμεις του ναυτικου ειμαστε μαχιμοι, εκτος των ειδικων μοναδων αλλα το υγειονομικο ειδικα εχει αποδειχτει προβληματικο σε εκστρατεια και στο Αφγανισταν, επισης ειχατε προβλημα να στησετε ακομα και το ΚΙΧΝΕ, η στρατιωτικη σας εκπαιδευση ειναι ελλειπης και τα 6 χρονια που διαμενετε στη σχολη κατ ελαχιστον οι γιατροι ειναι υπερβολικα για να σας πληρωνουν και να ζειτε στη σχολη με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται, ενω μπορουν να σας παιρνουν ετοιμους.

BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από BabisOsougias »

Ρε αθλιε Μολυβα, Αμοιριδης εδω xa0x0a0xa0xa

elena92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από elena92 »

Καλησπερα, φετος δινω και με ενδιαφερει πολυ η στρατιωτικη ψυχολογια αλλα τα μορια ειναι πολλα και δν το κοβω. Μπορω να μπω σμυ και να δωσω κατατακτηριες; Αν ναι τα μαθηματα ποια ειναι; Ευχαριστω πολυ.
Anonymous

Μπες κανονικη ψυχολογια και μετα μπες αξιωματικος στην αστυνομια, καθε χρονο παιρνουν εκτος γιατρων μηχανικων οικονομολογων και 5-6 ψυχολογους με βαθμο υπαστυνομου α΄ (2 αστερια) και φτανουν ως την ανωτατη βαθμιδα, δε το ξερουν πολλοι καθε Μαρτη περιπου εχει προκηρυξη

elena92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από elena92 »

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης